АКТУЕЛНО

МОСКВА ОШТРО РЕАГОВАЛА НА ПОСЛЕДЊУ ПРОВОКАЦИЈУ КИЈЕВА- НАРЕДИЛИ ЦАРИНИЦИМА ДА „БЕЖЕ“


1111

ГРАНИЧАРИ Р.Ф. ЕВАКУИСАНИ СА ЦАРИНСКЕ КОНТРОЛЕ НА РУСКОЈ ГРАНИЦИ СА УКРАЈИНОМ…

ИтарТасс, ФБР превод- М. Новаковић

August 11, 11:06 UTC+4

——————————————————————————————————
ROSTOV-ON-DON, August 11. /ITAR-TASS/- Руски цариници су евакуисани са граничне контроле између Русије и Украјине прошле ноћи због јаке рафалне ватре у њиховом правцу са украјинске територије, у близини међудржавне границе, изјавио је за ИтарТасс шеф одељења за штампу граничне службе за југ Русије.

„Тачно у 01:10 ујутру (локално време) руски граничари на прелазу Матвејев-Курган су евакуисани заједно са возачима седам камиона који су чекали на царинску контролу. Отада није дозвољен прелазак границе.“, представник за штампу Рајан Фарушкин је изјавио новинару Итар Тасс-а.

„Цариницима је дозвољено да се врате на радна места у 4:45 ујутру, али граница остаје затворена, зато што су и неколико других граничних прелаза из исте зоне стављени од стране Р.Ф. ван употребе“ (из страха од дејстава трупа Кијевске „нео-наци“ хунте?- примедба преводиоца)- додао је Фарушкин….

4 replies »

 1. Критичари Русије и Путина због њихове суздржаности, нису свесни колика је снага Русије и руске војске кад се покрене, али постоје нека правила у православном ратовању а то је да се све време молиш Богу за мир да људи не гину. Усијане главе који вређате Путина, сети те се Наполеона, Хитлера и Стаљина, сетите се како се Руси најпре повлаче а кад им пукне филм крећу у контранапад и уђу у Берлин и Париз. Учите историју и садашњу тактику Русије мало боље. А ако вам се ратује за Новорусију идите тамо међу србске четнике Братислава Живковића који тамо крваре и боре се одавно, а не да филозофирате и навијате као неке бабе из сигурних ваших рупа у Србији и широм света. Или бар шаљите новац и хуманитарну помоћ Новорусији и србским четницима тамо ако већ нећете да помогнете оружијем. Итд.

  Свиђа ми се

  • Не верујем да та твоја прича има везе са Православљем.
   1. Није (првенствени) посао Срба да бране Русе у Новорусији (иако то раде). Нити је потребно да Руси то чине тајно!
   2. О каквим ти то молитвама за мир причаш док Украјинци које финансира и наоружава Америка праве геноцид?
   3. Надајмо се (због свих нас) да Путин има заиста добро оправдање што је погазио обећање које је сам јавно дао („да неће дозволити убијање Руса“) …

   Свиђа ми се

 2. РЕШЕЊЕ ПОСТОЈИ – ЈЕДАН „ТОПОЉ“ У ЦЕНТАР КИЈЕВА – ЗА ПОЧЕТАК !

  Mon, 11 Aug 2014 09:25:24 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >Editor posted: “

  ГРАНИЧАРИ Р.Ф. ЕВАКУИСАНИ СА ЦАРИНСКЕ КОНТРОЛЕ НА РУСКОЈ ГРАНИЦИ СА УКРАЈИНОМ…

  ИтарТасс, ФБР превод- М. Новаковић August 11, 11:06 UTC+4

  Руски гранични прелаз- оштећен артиљеријским гелерима, на граници са Украјином…

  Свиђа ми се