ПРЕПОРУЧУЈЕМО

Александар Дугин: Путине, уведи трупе! Шта више чекаш?


Dugin21-400x240

Александр Дугин
6.8.2014.ФБ белешка

Из Доњецка извештавају да казнени одреди сужавају прстен око града. Ситуација је поново тешка (а када је она, уопште и била лака…) Ја, наравно, не инсистирам, жестока мржња против мене свакако прелази све могуће оквире, али ипак …Ја брижљиво и у чисто саветодавном тону кажем: Владимире Владимировичу, сада је све постало јасно, зар не…

Нема се шта чекати, све карте су откривене, санкције су предузете, страни производи су избачени, суд у Хагу је донео одлуку (због тога је, очигледно, хунта и Боинг срушила, а Кургињан је дао изјаву о Бук систему самоодбране и све остало…)

Можда, ипак, добро, најблаже речено, можда је време? Не? Још чекамо? Или шта?
Једном речју: Путине, уведи трупе! Шта више чекаш …

______
Превод: СРБски ФБРепортер

13 replies »

 1. Не допада ми се тон којим се Дугин обраћа Путину.Путин зна шта ради и шта је све у игри. Нисам војни аналитичар, али знам какве су последице рата и нуклеарног наоружања.Осим тога Америка и банкари иду на то да се зарати и они и ратују на све начине са њима.Веће би жртве пале у рату него овако и оно најважније и Руси и Украјинцу су иста крв различите вере-братоубилачки рат.Да сам на месту Путина закувала бих им исто то у Америци.

  Свиђа ми се

  • Možda bi najbolje bilo da ćutite, draga moja, a šta se Vama sviđa ili ne sviđa… koga to zanima. Putin je potrošio sve kredite, gwenocid Rusa u Malorusiji se nastavlja i preti da postane novi ustaški pogrom nad Srbima (41-45.), a Vi bi da čuvate svoju dragocenu pozadinu i to predlažete putinu? Sram Vas bilo! To šti banksteri idu na ratnu opociju po Vama znači da Putin mora da dozvoli genocid, samo zato što je jenkijima do rata? Lako je Vama da mudrujete i preglabate ofucane mantre, neće Vama ništa da fali, Vaša pozadina je osigurana od opasnosti, Rusi u Novorusiji…? Vidim da Vas savršeno zabole za njih! Tako ste se ponašali i kad je sloba Krajišnicima postavljao barikade na Drini i Savi? Jel to ta mudra državnička politika, koju ste i onda i danas zastupali? Sloba je dobio što je zaslužio, šteta samo što mu mi nismo presudili, ali Putin neće imati tu privilegiju! Rusija će uću.. ma šta brte ući, uleteće sa trupama sa ili bez vašeg putina, a šta će sa njim da bude…? MOžete samo da zamislite, jer o njegovoj sudbini neće Hag odlučivati… Takvih samoživih se gadim do srži i kao ratni veteran ovde otvoreno kažem, žao mi je što sam zbog takvih i kap svoje krvi prolio, jer nisam želeo da za takve i znoj prolivam ,akamoli da krvarim! Putin je na najboljem putu da izda Novorusiju i Ruse i zbog sebičluka, koji vi ovde tako bezobrazno glorifikujete, završiće kao i njegov „uzor“ sa Balkana… Dugin je danas jedan od retkih realista u Rusiji, koji nije zaslepljen dolarima, evrima i sjajem zapadnih velegrada i kome je svaka ruska duša podjednako važna i ko to sme ovako da ga osporava? Vi? Ja? Meni ne pada na pamet! Naprotiv, čovek je potpuno u pravu!

   Свиђа ми се

  • A ti si kao veoma vazna licnost pa ce dugin da ustrepti sto se tebi „ne dopada“… Strasno goriti zbog prijesjednika koji glumi atletu je jedno a goriti zato sto gore rusi u Odesi i celoj istocnoj ukrajini je nesto sasvim drugo. Vi (kao i velika vecina zenske pameti) ste ocigledno naklonjeniji onom prvom gorenju.

   Свиђа ми се

 2. Ционистички план против православља

  „Посејемо ли тамо хаос, ми ћемо неприметно да им подметнемо лажне вредности и примораћемо их да те вредности и прихвате. Како? Ми ћемо наћи истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије свих православних Словена, и коначно, неповратно ћемо угасити њихову националну свест. Литература, биоскоп и позориште ће прослављати најнижа људска осећања. Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ секса, насиља, садизма и издаје – једном речју сваке неморалности. У управљању државом, ми ћемо изазивати хаос и неред. Неприметно, но активно и постојано, помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност биће исмевани, никоме неће бити нужни и биће сматрани остатком прошлости. Грубости и наглост, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство према народима – све ћемо то култивисати у свест људи. И мали број, веома мали број људи ће схватити о чему се ради. Али, такве ћемо људе ставити у беспомоћан положај, исмевати се са њима, оклеветати их и прогласити их отпадницима друштва. Ми ћемо рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, ловићемо људе у детињству и младалачком добу, увек ћемо главну ставку да бацамо на омладину, деморалисати, разврашћивати и обешчаћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо”.

  (Алан Далс, директор ЦИА од 1953. до 1961. године, директива америчким службама безбедности под насловом Доктрина америчке борбе против Истока)

  Свиђа ми се

  • И када Русија улети шта онда? Изложите нам све детаље из прве руке и колико ће то директно да утиче на будућност Србије.Ја верујем у Путина и у то да ће да нађе начин да им помогне.Драгане-Гашо опустите се није на нама да полемишемо ни Ви ни ја неможемо да утичемо.За вашу информацију није да незнам баш шта је рат.Страшна ствар коју је најбоље избећи а ако баш мора ратовати до смрти. Погледајте паметне Кинезе ратују економски.Не дирајте ми у Путина шта ћу кад ми се свиђа па сам пристрасна, а морате признати да је добар тип.Ако сте и Ви такви ја почињем да се свлачим.

   Свиђа ми се

   • Pa nije dovoljno da Vi imate želju za svlačenjem, morate i mene da ubedite da uradim tako nešto… a za to predstoje neki preduslovi… Duhovito, nemam primedbi, ipak ponovo ste iskoristili svoju seksističku privilegoju da budete neobjektivni i površni… Privilegije su privilegije… Ne brinite, nastavi li se ovako, doći će i Kinezi na red, jer nema te budale na svetu, koja će istovremeno da nasrne i na Rusiju i na Kinu, a valjda verujete da u lengliju ne rade sve same budale?

    Свиђа ми се

 3. Тако је, брате Александре! Ако је и од брата Путина, којег обојица сигурно поштујемо и волимо – доста је. Нема више узмицања јер су дотерали цара до дувара. На Донбасу ционистички САД-изам испитује одлучност и спремност Русије да се одупре организованом западњачком нападу на Русију и православље у целини…

  Свиђа ми се

  • SLAZEM SE SA DUGINOM. ODLAGANJE NEIZBEZNOG SAMO KOSTA SIROTE CIVILE, A CIONISTI NECE ODSTUPITI OD SVOJIH ZLIH NAMERA. TAKTIZIRANJE PUTINA ONI DOZIVLJAVAJU KAO NJEGOVU SLABOST I SAMO CE PUTIN JOS I U RUSIJI POCETI DA GUBI PRISTALICE. AKO SAM JA NEUPUCENA, DUGIN SIGURNO NIJE. NEKA BOG CUVA I SPASI BRACU I SESTRE U NOVORUSIJI! AMIN, BOZE DAJ!

   Свиђа ми се

 4. Без увођења Руских трупа, руски народ ће бити и даље изложен непотребном страдању. Ако је НАТО могао да интервенише у Ираку (2х) Србији, Либији, Русија има легитимно право да заштити свој народ. То је сигурно следећи корак, само питање када и како.

  Свиђа ми се