Коментар дана

Коментар дана – Лакрдијаши…


Марко Радуловић
29.7.2014.

Како би показали да штеде и да су народна Влада, сели наши властодршци у аутобус, па за Ниш. А у аутобусу – вози Мишко: церекање, прављење тзв. селфија, пипкање са згодњикавим чиновницама уз „Одакле си, селе“, гитариста, хармоникаш, грљење и глумљење Халида Бешлића, а забележени су и шаховски потези Аце велемајстора. Фалило је још да негде успут распале скару, па да путујући циркус буде комплетан. А пошли да одрже седницу на дан када се пре 100 година ондашња Влада у Нишу суочила са објавом рата моћне царевине, са страхотом.

Не верујем да је Пашић тог дана играо шах и да су се ондашњи министри тог дана веселили, опипавајући струк младих чиновница и ако су и у том тешком тренутку имали државу стабилнију у сваком смислу у односу на ово што данас воде ови лакрдијаши. И ако су наши вајни министри били толико распевани, могли су до Ниша да се понашају у духу тог датума и да певају неке песме испеване у част и славу ратника из тог времена, да бар мало покажу неко национално достојанство и понос. А овако су изгледали као „Звезде Гранда“ које је Саша Поповић повео у Франкфурт, да тезгаре у дискотеци код газда Симе.

Непродуховљена, набеђена политичка „елита“ коју смо не знам чиме „заслужили“…

____________

4 replies »

 1. Ред ЗАБАВАНЦИЈЕ, ред ЗАЈЕБАНЦИЈЕ… – за Ниш, у Ниш и од Ниш!
  Разуме се, све о трошку народа!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. “МЕГАТРЕНД ЦОМПАНУ“

  Tue, 29 Jul 2014 20:44:49 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕДАКЦИЈА posted: “

  Марко Радуловић 29.7.2014.

  Како би показали да штеде и да су народна Влада, сели наши властодршци у аутобус, па за Ниш. А у аутобусу – вози Мишко: церекање, прављење тзв. селфија, пипкање са згодњикавим чиновницама “ >

  Свиђа ми се

 3. Путујући циркус о трошку блесавог народа, који никако да се „чукне у памет“ и предузме ОДГОВАРАЈУЋЕ мере и радње!

  Свиђа ми се