ДЕШАВА СЕ...

Томислав Николић извиждан на Газиместану – ВИДЕО и транскрипт


28.6.2014

Данас, на Косову и Метохији, наше компшије Албанци граде своје куће, обрађују имања, подижу на земљи… види се да изграђују. Ја им желим срећу (Коме, бре срећу?) Све што изграде нека им остане за вечито. Али да знају, граде на српској земљи…

Али ја вама опраштам, ви не знате шта чините… (Једни: Издајниче! Други: аплауз) Србија је одлучила… преговараће до краја… са свима. (Уаааааа!)
Или ви можда мислите да ја умем да проценим да ли сам више тужан због тога што сам морао да питам да бих овде дошао, или бих био више тужан да нисам дошао?
Кад кренем у Пекинг, у Москву, у Њујорк, не питам никога, кад кренем на српско Косово питам оне који о Косову не знају ништа, који Косово не разумеју уопште. (Једни: Косово је срце Србије! Други: Уаааа!)
Митрополит је… митрополит је добро рекао (Издаја, издаја…), имате комшије Албанце… (Издаја, издаја, издаја…)
Ово вам је добро за стране камере… а и за неке наше новинаре који ће само ово да сниме…
Безумници! Тако, треба да покажете на Косову и Метохији да се још увек свађамо… да ћете ви то најбоље… да спашавате Косово и Метохију. Извикаћете се, извикати, и отићи кући. (Издао си Косово! Издао си Косово!)
Нека, натоварио сам ја тај терет на леђа… да и вама будем председник. (Издао си Косово! Издао си Косово!)
Зато… зато сам ја постао председник… да бисте ви свом председнику рекли да је издајник. (Војислав Шешељ! Војислав Шешељ!)
Питам вас, да сте неком пре мене рекли да је издајник, шта би се десило са вама? (Војислав Шешељ! Војислав Шешељ!)
А није вам било боље… (Војислав Шешељ! Војислав Шешељ!)
Хвала браћо и сестре… Ово је већ прешло меру… (Војислав Шешељ! Војислав Шешељ!)
Зато вас молим, имајте поверења у Србију (Уааааа!) У оне што бучу (?) иза гола (?) ја немам поверења.
A на вама је да одлучите… и како одлучите, тако ће Србија и да се понаша. (Издаја, издаја! Издаја, издаја!)
Када вас… једног дана ваша деца буду питала (Издаја, издаја…) шта сте учинили за Косово, ви реците – онима који су нам помагали да тамо преживимо говорили смо да су издајници. Мене је срамота пред овим спомеником да вас слушам… (Уаааа) а како вас није срамота пред овим спомеником да се дерете и да вичете, никад ми неће бити јасно… (Војислав Шешељ! Војислав Шешељ!)
Хвала вам браћо… (Војислав Шешељ! Војислав Шешељ! *пада петарда испред бине* Издао си Косово, издао си Косово!)
Митрополите, опрости за ову нашу невољу и несрећу… опрости за ову нашу неслогу… Све су ово српска деца. (Томо усташо! Томо усташо!) Хвала вам најлепше. Све ви знате…
(Гаврило Принцип! Гаврило Принцип!)
(Србија, Русија, не треба нам унија! Србија, Русија, не треба нам унија!)

_________
Транскрипт: СРБски ФБРепортер

7 replies »

 1. samo za javnu izjavu da zeli siptarima da im udomljavanje I skucenje na srbskom bude SRECNO I VECITO je dovoljno za veleizdaju
  neverovatno da smo docekali dan da ce te reci jedan srbski predsednik da izjavi na ovom svetom mesto,izgleda da smo dosli do samog mraka pada I celokupne moralne I drzavne veleizdaje a da vecina naroda zbog svoje otupljenosti I umrtvljenosti uopste ne shvata I nesagledava…sto samo otvara vrata ka grdnom stradanju srbskog naroda koje nam ide u susret kao plod naseg otpadnistva od moralnih normi nacionalnih I zdrave vere….

  Свиђа ми се

 2. TOMA NIKOLIC NE MOZE BITI VECI IZDAJNIK OD NJEGOVIH PRETHODNIKA
  ON SAMO IDE UTRASIRANIM PUTEM KOJE SU MU U NASLEDJE OSTAVILE PREDHODNE VLASTI !

  E, Srbi, Srbi…. Opametite se. Samo vi jedni drugima oci vadite i na taj nacin je neprijatelj Srbije postigao cilj. Zavadi pa vladaj. Dok se vi medjusobno krvite, Siptari vam se smeju iza ledja i sve ostale krvopije i krvozednici. Davno je porucio Sveti Sava : Samo sloga Srbina Spasava! Ili pouka dr. Arcibalda Rajsa : Cujte Srbi cuvajte se sebe! Siptari su slozni, Hrvati su slozni itd , i svi oni i udaraju na srbsko prokletstvo tradicionalnu srbsku neslogu. Oni velicaju i svoje ratzne zlocinace, a mni i svoje najkvalitetnije i najbolje ljude sikaniramo. Razume one koji su dobili novac od stranaca da to rade, oni su izdajnici , ali ne razumem one koji se ne bore protiv toga. Cak i jedan jedini glas protivljenja toj srbkoj neslozi , mogao bi daleko da se cuje. Kao planinski odjek, ako bi hteli da ga cujemo. A tp je odjek izgovorenih reci Sv. Save : Samo sloga Srbina spasava ! A sto se tice izdajnika , njih ce istorija izloziti javno pokoljenjima da dok kje sveta i veka crnog obraza budu izlozeni na stubu srama. Nije Tomislav Nikolic kriv, sto je nasledio politiku predhodnika . To je kao da su pravili put kroz nepregledne planine i krenuli jednim pravcem, e sad se treba vratiti unazad i praviti nove puteve. Nikolic samo ide putem koju su mu “ UTRASIRALE PRETHODNE VLASTI“ . Urazumite se, ne moze on preko noci resiti probleme svih njegovih predhodnika. Dozvolili ste da vam na funkcijama rukovodecim mestima u Srbiji budu Crnogorci, koji su prvi priznali Nezavisno Kosovo. Ne moze Toma biti veci izdajnik od Vuka i “ CRNOGORKE“ Danice Draskovic ! A oni su vam bili na vlasti, oni su surovali sa Amerima. Amerika podrzava Siptare. Siptari sve vise primaju katolicku veru. I Imbrahim Rugova je umro kao Katolik Petar! A i sami ste doprineli belom kugom. Siptari imaju po desetoro dece i vise, a vi jedno il nijedno. A stara poslovica kaze. cije stado onog i livada …. Razmislite, pre osude ma koga….

  Свиђа ми се

 3. „Питам вас, да сте неком пре мене рекли да је издајник, шта би се десило са вама?“

  „Зато вас молим, имајте поверења у Србију (Уааааа!) У оне што бучу (?) иза гола (?) ја немам поверења.“
  ————
  Крстим се и молим Господа да на нас пусти кугу због грехова или да нам помогне против оних који нас уводе у све веће грехове!

  Свиђа ми се

 4. Господе Боже, Свемогући и Свемилостиви! Какав човек овај тзв. прецедник и какав однос према народу?! Да има имало части и поштења, ако се не би убио, онда би сигурно одмах рекао народу да је крив и да ће поднети неопозиву оставку! Међутим, он нема ни србског, ни људског штофа у себи. Он је само лош казанџија и гробар…

  Јадни ли смо и грешни, Боже, кад смо дозволили да нам овакви руше отаџбину, нацију, државу и историју…

  Свиђа ми се

 5. Када Вас Томо,( после ду ћа перем уста сапуном због тога што вашку ословљавам са Ви) буду унуци питали шта сте урадили за Косово а Ви одговорите да сте за мир у свету као мис Америке. Православни Србин цитира Обилића;, НА КОСОВУ ЋУ СУТРА УБИТИ МУРАТА…па види где си ти а где је Лазар ЗБОГ ЧЕГА ЊЕГОВА СЛАВА НЕ БЛЕДИ ВИШЕ ОД 6 ВЕКОВА А НИКАДА И НЕЋЕ док Вас Америка користи попут политичких инстант проститутки што су стручно класификовали као високу политику.Да Вам поручим председниче ја која се никада нисам бавила политиком.Постоје две врсте људи они који то јесу и њина се дела памте и они који то никада неће бити.Немојте се више срамотити да Вучић Вама гланца ципеле.Где је он на Газиместану?

  Свиђа ми се

  • PRVO MORAM DA KAZEM DA LEGENDU O MURATU I OBILICU SU IZMISLILE KOMUNJARE KOJE SU JACALE NARODNI MORAL YUGOSLOVENA DA SE STVARA NARODNA MRZNJA I RATOVASMO I STA DOBISMO? I MURAT I OBILIC SU POGINULI U BOJU A JUNACKOG PODVIGA OBILICA NIJE BILO…KOSOVARI CE DA BRANE KOSOVO VELIKI JUNACI SAKA JADA.

   Свиђа ми се

   • Да ли си сигуран да се зовеш Милош? Народни морал југословена нема везе са косовским митом тј,истином.Има везе са Србијом.Ево сада смо мирољубиви и не ратујемо и шта смо добили? Колико видим нагузише нас на све начине. Утопићемо се у неке друге народе и нећемо се звати Србима.И да се свега одрекнемо, где је крај захтевима?Зашто звецка америка и запад оружјем када је све среће, радост и уживанција код њих? Чиме смо их ми угрозили да нас запраше осиромашеним уранијумом? Комуњаре су наши Срби преваспитани у кухињи Ватикана, а косоваре знам веома поштен народ и веома храбар, за разлику од нас Отровали су нас похлепот то је дијагноза пропасти српства.

    Свиђа ми се