ПАТРИОТИЗАМ

Заветници дочекали Сергеја Лаврова! Поздравили га повицима „Русија, Русија!“


60936_vest_sergej-lavrov

16.6.2014.
Српски Сабор Заветници
Сергеј Лавров, руски министар иностраних послова, данас је допутовао у званичну посету Београду у оквиру које је посетио Гробље ослободилаца Београда и положио венац на споменик палим руским херојима.

Лаврова су дочекали представници Српског сабора Заветници, чија је делегација такође положила венац руским војницима страдалим у Другом светском рату. Портпарол Заветника, Милица Ђурђевић, уручила је Лаврову мајицу Српског сабора Заветници са натписом “Срби и Руси, браћа заувек”. Она је истакла да је та мајица симболичан поклон у знак љубави српског народа према Русији која је за све Србе друга отаџбина и захвалила се Сергеју Лаврову на неизмерној подршци коју Русија пружа Србији. Окупљени Заветници поздравили су руског министра повицима “Русија, Русија!”.

Полагању венаца присуствовао је и руски амбасадор у Србији, Александар Чепурин, као и представници руске амбасаде.

 

2 replies »

 1. Помаже Бог,

  лепо је што је Милица и што су Заветници, сачекали Лаврова. И треба тако.

  Мене лично занима, зашто је казала да су неки од Заветника били на барикадама 2011-те, на Палми плус.

  Да су били на барикадама, ја бих знао за њих, али не знам, а не знају ни многе камере које су биле тамо. Ако је у питању, будуће политичко ангажовање, драго ми је да она зна и да је свесна да су барикаде пресудне за опстанак и данас Србије и да би им неангажовање на барикадама било пропуст. Јесу касније основани 2012-те, али неистину је казала.

  Нпр. сведок сам да су двојица људи из Двери дошле у позну јесен 2011-те на Брњак барикаду. Али само су стали, сликали се, и опалили назад за Ниш и Београд.

  Толико о нашим орг. Сада ни Милица ни Заветници не треба да пропусте долазак Лаврова, јер то историја ће да нас пита, ако мислимо да се бавимо политичарењем. Али онда се треба навести Лаврову, да нису били на барикадама.

  Опрез Срби.

  Праштајте.

  Свиђа ми се