ДЕШАВА СЕ...

ТУЖИЛАШТВУ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА (1): ОПТУЖНИ ПРЕДЛОГ ПРОТИВ МАРКА КРАЉЕВИЋА


„Ради исмевања Хашког трибунала, без икакве сумње антисрпског и злочиначког суда, урадио сам оптужне предлоге против 30 знаменитих Срба, чији „злочин“ се састоји у томе што су се истакли у борби за ослобођење српског народа и заузимају значајно место у нашој историји и колективном памћењу. Сваки дан објављиваћу оптужни предлог против једног `осумњиченог`. Почео сам данас, са оптужним предлогом против Марка Краљевића. Гарантујем да ћете се сваки пут бар добро насмејати“, каже у својој поруци наш читалац Душан Марић.
Актуелно је, наравно све што је везано за ову тему и за наш сајт, тако да ћемо објавити све „оптужне предлоге“ уваженог читаоца СРБског ФБРепортера.
На крају представљања свих, по информацији господина Марића, тим адвоката из Београда ће „ово мало правно дотерати, па ће то заиста упутити Хашком трибуналу, са предлогом да против наведених подигну оптужницу“ и то доставити медијима.

15.06.2014. за ФБР приредила Биљана Диковић

МАРКО КРАЉЕВИЋ

МАРКО КРАЉЕВИЋ

ТУЖИЛАШТВУ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА – МЕЂУНАРОДНОГ ТРИБУНАЛА ЗА КРИВИЧНО ГОЊЕЊЕ

ЛИЦА ОДГОВОРНИХ ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ БИВШЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ

ОПТУЖНИ ПРЕДЛОГ ПРОТИВ МАРКА КРАЉЕВИЋА

из Прилепа, од оца Вукашина и мајке Јевросиме

Зато што је газио Турке првим српским тенком од једне коњске снаге, марке Шарац.
Зато што је двоглаве и троглаве Арапе убијао тупим предметом званим буздован.
Зато што је по унапред смишљеном злочиначком плану, заједно са оцем Вукашином и стрицем Угљешом, напустио родно место у подножју Малована код Купреса и преселио се у шире подручје Прилепа и јужне Србије да би преоравао друмове на Коридору 10 и тако не само угрожавао право Турака на слободу кретања и евроазијске интеграције већ и унапред смишљено кварио односе између Македоније и Босне, а све у циљу стварања Велике Србије.
Посебно отежавајућа околност јесте чињеница да је господин Краљевић Марко друмове преоравао иако га је мајка Јевросима свакодневно упозоравала да тиме крши међународно право.
Зато што је рујно вино у неограниченим количинама пио чак и на турски светац Рамазан, чиме је директно вређао верска осећања не само тадашњих Турака, него и садашњих Бошњака.
Уз све наведено, овај ратни злочинац је вино пио по систему „пола пије, пола Шарцу даје“, чиме је истовремено вршио два кривична дела у стицају: кривично дело злостављања недужне животиње и кривично дело повређивања њених најдубљих верских осећања, јер заштићени сведоци Мујо и Хасо тврде да је Шарац био коњ бошњачког порекла, а Краљевић Марко га је заробио тако што је једног кишног поподнева мамуран изашао из механе и, само ради тога да би импресионирао крчмарицу Мару, посекао двадесетак недужних Турака, који су пре тога мирно и ненасилно попалили неколико српских села, а њихово становништво побили или повели у робље.

МАРКО КРАЉЕВИЋ И МУСА КЕСЕЏИЈА

МАРКО КРАЉЕВИЋ И МУСА КЕСЕЏИЈА

3 replies »

  1. Gospodine Maricu, zar samo ovoliko tacaka po pravilima Haskog trobunala, za ovako velikog zlikovca, a gde je tu krivicno delo umisljajno navodjenje domace zivotinje na alkohol, a zatim jahanje neduzne pripite zivotinje,kako bi se krivicna odgovornost prebacila na druge,zlocin protiv Muse Kesedzije, kao najpoynatijeg borca za ljudska prava i prava pitomih zmija otrovnica , i tako dalje … .Molim vas da dopunite krivicnu prijavu ,kako bi bilo najmanje 64 tacke optuznice i konsultujete tuzilastvo radi zadovoljenja HASKA PRAVDE

    Свиђа ми се