Драган Станојевић

Драган Станојевић за руске медије – Изјава Зоране Михајловић је микрофон европских чиновника


Интервју Драгана Станојевића поводом изјаве Михајловићеве о заустављању изградње «јужног тока»

Интервю Драган южный поток.PNG2

Интервю Драган южный потокПредседник Српске дијаспоре, Драган Станојевић у разговору за „Русинформбиро“ објаснио је какво значење има пројекат изградње гасовода „Јужни Ток“ за српски народ.

„Тај пројекат има национални стратешки значај за Српску државу и народ. То су хиљаде радних места. То је ојачавање геополитичког значаја Србије на Балкану.

Изјава Зоране Михајловић је изазвала велико негодовање јер она не одражава принцип државне политике и мишљење нашег народа, то је микрофон европских чиновника, преко кога они озвучавају своје амбиције да би нанели ударац по Русији а самим тим и по Србији.

Али ми ћемо на друштвеном нивоу подржавати овај пројекат, чак мислим да је и у самој влади велика већина против, али је притисак и утицај европске политике на Српску велики.

При томе је Станојевић изјавио да Европска унија није донела Србији крупне економске пројекте.

Од Европске уније и Америке ми чујемо само доста лепих речи и обећања, али резултата нема: народ живи све лошије, ни једна фабрика није била инвестирана да би се појавила радна места.

Последњих година Србија је постала отворено тржиште само за робу коју они производе и за коришћење јефтине радне снаге.

Русинформбиро

1 reply »

  1. ЕНТИТЕТ СА ДЕФИНИСАНИМ РОКОМ ТРАЈАЊА !

    Tue, 10 Jun 2014 10:28:45 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕДАКЦИЈА posted: “ Интервју Драгана Станојевића поводом изјаве Михајловићеве о заустављању изградње «јужног тока» 9 јун 2014. Уједињена српска дијаспора Евроазије

    Председник Српске дијаспоре, Драган Станојевић у разговору за „Русинформбиро“ објаснио је какво “ >

    Свиђа ми се