КОСОВО И МЕТОХИЈА

„Избори“ доживљавају потпуни крах у Митровици – управо су почеле уцене и претње отказима!


jovic
Небојша Јовић
8.6.2014. 14:20

Почеле претње у Митровици! Стоп албанским изборима и „српским“ плаћеницима који су извођачи прљавих радова Тачија и квази независног Косова!

Избори за амнестију свих злочина албанских терориста и за рушење и протеривање Србије са Космета чиме би се легализовала и заокружила албанска независност, доживљавају потпуни крах у Митровици, раван оном од 3. новембра прошле године!!!

Али је управо почео да се понавља сценарио од 17. новембра – хитно су позвани директори фирми да почну са позивом радника, који морају садржати претње сменама и отказима уколико се неко од радника не одазове!

Замолио бих да сви радници који овакве позиве добију, одмах јавно објаве ко им све од директора или других претпостављених, прети! Уколико се боје последица, нека назову или детаљно пишу нама који то можемо да објавимо, како би се знала пуна истина и како би директори знали да ће народу овога пута морати да лично објасне зашто и за колико пара од србске територије праве албанску и зашто покушавају да србима на северу направе пакао од живота одводећи их у државу која је протерала 250.000 Срба, на хиљаде поубијала, стотине цркава порушила, гробља преорала, куће им попалила…

Браћо моја, молим вас одуприте се налету нечастивог који се јавља преко ових „позивара“ на данашњи велики дан! И није случајност што се избори по други пут одржавају само дан по задушницама! Ако фукара не поштује своје претке мртве, неће поштовати ни вас живе, али ви своје преминуле, који ће вас се постидети изађете ли да гласате, требате и морате поштовати.

17. новембра су земљотреси били ти који су нам „поруке“ слали… данас нас је Бог удостојио да на велики празник Свете Тројице победимо зло и таму (која би нас све чекала колико сутра), претње и издају, да на овај празник уз музику, славље и свадбене сирене, прославимо пораз њихов а победу нашу,победу која ће нас оставити у нашој држави,са својим народом, нашим светим Димитријем и Светом Тројицом!

А за отказе… лажу када прете, јер пре ће бити да ће они, ти који вас позивају, остати без посла и са обавезом објашњења свом народу, зашто су претили, него што ћете то бити ви!

Кумим вас Богом, између претњи олоша са једне и Свете Тројице са друге стране,не двоумите се, одаберите поштовање данашњег празника, вољу и поруку Божију, и одуприте се злу које врши притисак на све вас! Срећан и благословен празник Свете Тројице вам желим и да данас и до века нам помогну како ко буде заслужио!

***

ПОКРЕНИМО АКЦИЈУ „РАЗОТКРИЈМО СВЕ ИЗБОРНЕ ПРОСТИТУТКЕ И ИЗДАЈНИКЕ КОЈИ РАДЕ ПРОТИВ СРБСКЕ ДРЖАВЕ И СРБСКОГ НАРОДА“, са посебним освртом на старлете и онај дебилни део који неписмено прети уколико не изађете на изборе ткзв. државе Косово и њима омогућите новац и запослење у централниј Србији, а вама и деци вашој пакао независног Косова.
065/431-7982 број са којег прете и уцењују да изађете на изборе за цепање територије државе Србије! Почело је…!

***
Ћосић Весна

Стока из социјалне службе у Косовској Митровици, још једном се дрзнула да узнемирава, прети, наређује, издире се, на шаку грађана која зависи од минималних примања која добија у виду помоћи! Данас су ме позвали, жена која на моје питање како се зове није хтела да одговори, (али сазнах њено име) са мобилног броја +38165 431 7982, који ће вероватно касније бити и искључен, рекла ми је да МОРАМ да изађем да гласам иначе ће Канцеларија за Косово и Метохију да ми укине примања. Питах је да ли зна да је прекршила закон, али брига њу… спустила ми је слушалицу, ја је позвах и опет је питам исто она виче: „грешка, грешка…“ Хе хе хе хе…. е па просли пут сам повукла све јер сам била пред порођајем, нисам имала ни времена ни снаге за за****нцију а сада ће сви на челу са директором Ђиновићем, који није смео моје податке да да јер је то законом кажњиво, да одговарају. Инбокс ми се усијао од оних који су на исти начин малтретирани!
ДОСТА ЈЕ БИЛО! МОТКЕ У РУКЕ И ТЕРАЈ БАГРУ!

***

Срби на окуп:  “Влада републике Србије и општинско руководство општине Зубин Поток налажу обавезан излазак на изборе 8. јуна 2014 године.” – текст поруке који су добили запослени у јавним службама општине Зубин Поток на северу КиМ.

***

10355820_528690323903880_3855029777472345980_n

МОЛИТВА ПРЕСВЕТОЈ ТРОЈИЦИ

Пресвета Тројице, једносушна моћи, узроче свих добара, чиме ћемо Ти узвратити за све што си дала нама грешнима и недостојнима пре но што дођосмо на свет; за све што свакоме од нас дајеш сваки дан, и за оно што си свима нама припремила у будућем животу! Требало је стога да ти за толика доброчинства и доброте, благодаримо не само речима него поготову делима, држећи и испуњујући заповести Твоје; али ми, занети својим страстима и рђавим навикама, стрмоглависмо се од младости у безбројне грехе и безакоња. Зато ми нечисти и оскврнављени, не само нисмо били достојни јавити се пред трисветло лице Твоје, него ни име Твоје пресвето изговорити, да Ти сама ниси благоизволела, на охрабрење наше, објавити да, љубећи чисте и праведне, Ти и грешнике који се кају милујеш и милосрдно примаш. О свебожанствена Тројице, са висине свете славе Своје погледај на нас многогрешне, и нашу добру вољу прими уместо добрих дела, и подај нам дух истинског покајања, да бисмо, омрзнувши сваки грех, поживели у чистоти и правди до краја дана наших, творећи пресвету вољу Твоју, и славећи чистим мислима и добрим делима преслатко и величанствено Име Твоје. Амин.