ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

МАРИН ЛЕ ПЕН: Усхићена сам Путиновом политиком, ЕУ је антидемократски монструм


ЛИДЕР ФРАНЦУСКОГ НАЦИОНАЛНОГ ФРОНТА ОЦЕНИЛА ДА ЕУ СНОСИ ОДГОВОРНОСТ ЗА УКРАЈИНУ ЈЕР СЛУША САД

„Државе старог света морају имати своје мишљење, а не гледати на све очима Сједињених Држава. Американци покушавају да прошире сферу свог утицаја у свету, пре свега у Европи. Они гледају своје интересе а не наше”, подвукла је Ле Пен

01.06.2014. ФАКТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

Marine Le Pen during TIME interview, in her office at the FRONT NATIONAL Headquarters in Nanterre, France a suburb of Paris. . Marine Le Pen is a French political leader, lawyer by profession, a French politician and the president of the far-right Front

        ЕВРОПА сноси одговорност за оно што се догађа у Украјини – оценила је Марин Ле Пен у интервју немачком недељнику Der Spiegel.

        Лидер Националног фронта, који је победио на управо одржаним изборима за Европски парламент, утицајном немачком листу још је рекла:

        „Ја сам за федерализацију Украјине. Европска унија је сипала уље на ватру кад је предложила економско партнерство земљи у којој половина становништва гледа на Исток”.

        Ле Пен је посебно нагласила да се у ЕУ – по налогу САД – Русија сада представља у неповољном светлу.

        „Државе старог света морају имати своје мишљење, а не гледати на све очима Сједињених Држава. Американци покушавају да прошире сферу свог утицаја у свету, пре свега у Европи. Они гледају своје интересе а не наше”, подвукла је Ле Пен.

        Она је истовремено открила да политика председника Русије Владимира Путина код ње изазива „одређено усхићење” јер руски лидер не дозвољава другим земљама да њему и Русији намећу своје одлуке.

        „Европска унија је антидемократски монструм, а Путин, бар ја тако видим ствари, брине о интересима Русије и њених грађана”.

        Национални фронт је 25. маја победио на изборима у Француској за Европски парламент, претекавши и владајуће социјалисте и деголисте.

 

3 replies »

 1. Obozavam je! Da zivim u Francuskoj, glasala bih za nju. Ona je odlazila u posetu Rusiji, jer Rusija pomaze nacionalne (patriotske) partije u Evropi. I ona pomaze Rusiji,a ima i drugih evropskih drzava u kojima partije, kako ih pogrdno nazivaju;desne, reakcionarne…koje su protiv USrA i EU, Briselske kamarile i Vasingtonske hunte. Putin radi odlican posao. Stvorio je prijateljske partije u Evropi, koje su mu i pomogle u vezi Krima. Pre par godina sam citala njen intervju, veoma obrazovana zena, zadivila me je kad je govorila o Kosovu i zasto je to nasa zemlja. kao i zasto je oteta, POTPUNO zna nasu istoriju. Verujem bolje od mnogih Srba. Zivela Marina na mnogaja ljeta! Zelim joj da ona i njena partija izbiju na celo i da postane predsednica Francuske.

  Свиђа ми се

 2. ВИДЕЋЕМО УСКОРО КОЛИКО ИМА „ИСТИНЕ“ У ОВОЈ ИЗЈАВИ !

  Sun, 1 Jun 2014 22:32:27 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕПОРТЕР posted: „ЛИДЕР ФРАНЦУСКОГ НАЦИОНАЛНОГ ФРОНТА ОЦЕНИЛА ДА ЕУ СНОСИ ОДГОВОРНОСТ ЗА УКРАЈИНУ ЈЕР СЛУША САД „Државе старог света морају имати своје мишљење, а не гледати на све очима Сједињених Држава. Американци покушавају да прошире сферу свог утицаја у свету, пре с“ >

  Свиђа ми се

 3. Gospodja je potpuno u pravu. Da li postoji nacin da se gospoda iz USA zaustave u njihovom pohodu razaranja? Drze trupe u preko 150 zemalja I Svet cuti. Da li je moguce da je etika. moral I hrabrost ostalog Sveta potpuno zatajila?!

  Свиђа ми се