ДЕШАВА СЕ...

Ансамбл Црноморске флоте Руске Федерације из Севастопоља први пут у Србији: Концерт у хуманитарне сврхе – за помоћ у поплављеним подручјима


Овај концерт је само још једна у низу помоћи коју Русија и руски народ упућује Србији у тешким тренуцима за нашу земљу пошто ће сав приход од продатих улазница бити уплаћен на наменски рачун као помоћ за санацију штете начињене поплавама.

02.06.2014. Руски дом, nightwolves.rs, за ФБР приредила Биљана Диковић

ansambl Crnomorske flote

Драги пријатељи,

обавештавамо Вас да Сава Центар у сарадњи са Амбасадом Руске Федерације у Србији организује концерт Ансамбла хора и оркестра Црноморске флоте Руске Федерације из Севастопоља, који ће се у Великој дворани Сава Центра одржати 09. јуна 2014. године у 20:00.

Након гостовања у многим земљама Европе, Ансамбл Црноморске флоте први пут гостује у Србији где ће приказати широк спектар традиционалних песама и игара Русије, као и песме спеване у време великог отаџбинског рата, војничке песме и песме које ће опевати ширину душе рускога народа. Познат по хору чија снага гласа јасно преноси и наглашава сваку ноту као и по солистима из редова хора који носе сваку емоцију у свом гласу, стају раме уз раме са надалеко чувеним хором Црвене Армије Александров.

Уз руске игре и песме, посетиоце очекује врхунски музичко-сценски наступ који од срца Србији поклањају припадници Црноморске флоте Руске Федерације. Куриозитет овог концерта је у томе да Ансамбл Црноморске флоте долази из Руске Федерације директно у Србију да би наступили у хуманитарне сврхе, а у организацији Амбасаде Руске Федерације.

Овим путем Вас обавештавамо да су цене улазница за овај концерт 1.200 и 1.000 динара. Све додатне информације, као и резервацију карата, можете добити путем следећих бројева телефона: 011/220-67-71; 011/220-67-78; факс: 011/220-60-78 или путем маил aдресе: concag@savacentar.netm.bugarcic@savacentar.net

ПОЗИВАМО ВАС ДА КУПОВИНОМ УЛАЗНИЦЕ ПОМОГНЕТЕ ПРИКУПЉАЊУ СРЕДСТАВА ЗА ПОМОЋ ПОПЛАВЉЕНИМ ПОДРУЧИЈИМА У СРБИЈИ, А ДА ПРИСУСТВОМ НА КОНЦЕРТУ ЗАХВАЛИМО РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ НА ПОМОЋИ КОЈУ НАМ НЕСЕБИЧНО ДАЈЕ У ОВИМ ТЕШКИМ ТРЕНУЦИМА.

hor-crnomorske-flotee_1-1

***

На иницијативу Његове екселенције, амбасадора Русије, господина Александра Чепурина сав приход од продатих улазница ће бити усмерен у хуманитарни фонд за санацију штете од поплава.

RUSI 2
Ноћни Вукови Србије ће помоћи организацију овог хуманитарног догађаја и свим срцем пружити подршку за што већи успех ове иницијативе за прикупљање помоћи.