ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Службена објава краја Европе какву је ми знамо


Муслимански имигранти су преплавили Европу имају за европска мерила јако високи наталитет и у европским условима живљења па самим тим намећу Европи своју културу, веру и начин живљења. Све заједно 31 земља ЕУ има стопу наталитета од 1,38 што је премало и не омогућава ни просту репродукцију, што значи да је као цивилизација усмерена да нестане.

01.06.2014. Српска политика, за ФБР приредила Биљана Диковић

188

Да би се култура одржала дуже од 25 година мора постојати одређена стопа фертилитета од 2,11 деце по породици. Све испод тога води друштво ка нестајању. Гледано кроз историју ниједна култура се није спасила након што јој је стопа наталитета пала на 1,9.

Стопу од 1,3 је немогуће преокренути јер би требало 80 – 100 година да се сама исправи, а нема економског модела који би одржавао друштво кроз то време опорављања. Другим речима, од 2 пара родитеља, сваки пар има једно дете, и ако свако то дете добије једно дете, биће 4 пута мање деце него бака и дедова. Ако се само 1 милион деце роди 2014. Немогуће је имати 2 милиона одраслих који ће ући у свет 2034. Како се популација смањује тако ће и друштво и култура лагано нестајати.

Стопа наталитета у Француској је 1,8, Енглеској 1,6, Грчкој 1,3, Немачкој 1,3, Италији 1,2, Шпанији 1,1… 31 земља ЕУ има стопу наталитета, све заједно 1,38. Историја нам говори да је ове стопе немогуће преокренити. Стога кроз неколико година Европа какву ми знамо престаће да постоји. Али популација Еуропе се не смањује. Зашто? Не мења се због насељавања исламским имигрантима.

Исламска имиграција!

Од свог популацијског раста Европе од 1990. 90% је исламска емиграција. Француска, дакле, има стопу фертилитета 1,8 промила, а муслимани у тој истој Француској 8,1. Јужна Француска, историјски гледано једна од регија с највише цркви у свету, сад има више џамија него цркви. Чак 30% становништва испод 20 година су муслимани. У већим градовима попут Нице, Марсеља, Париза тај број је нарастао на 45%. До 2027 године 1 од 5 Француза би ће муслиман. Овим темпом, за само 39 година Француска ће бити исламска република.

У задњих 30 година у Великој Британији број муслимана нарастао је са 8.200 на 2,5 милиона. То је повећање од 30 пута!!! У Великој Британији сад има преко 1.000 џамија, многе од њих су бивше цркве.

У Холандији 50% новорођенчади су муслиманског порекла, и за 15 година пола становништва Холандије биће муслимани. У Русији има 23 милиона муслимана и сваки 5. Рус је муслиман. За неколико година 40% руске војске би ће муслимани. У Белгији 25% новорођенчади су муслимани. Белгијска влада је установила да ће 1/3 све деце рођене у Европи бити муслиманске вероисповести за само 15 година.

Немачка влада прва је о томе јавно прозборила. „Пад (немачке) популације више се не може зауставити“, а ни тенденција пада се више не може зауставити. Немачка ће бити муслиманска земља до 2050. године.

Покојни Либијски вођа Муамар Гадаффи је изјавио: „Постоје знакови да ће Алах осигурати победу над Европом без мачева, пушака, без освајања. Нису нам потребни терористи, нису нам потребни бомбаши самоубице. 50 милиона муслимана (у Европи) ће је претворити у муслимански континент кроз следећих неколико деценија“. Према подацима из 2007. У Европи има 52 милиона, до 2017. године, тај број ће се удвостручити, на 104 милиона.

Католичка Црква је недавно објавила да ју је ислам надмашио бројем регистрованих верника. За 5-7 година ислам ће бити доминантна религија на свету. Дакле требамо бити свесни да Свет у којем ми живимо није онај у којем ће наша деца и унуци живети.

Звучи смешно, али управо еманципација, која је условила подизање свести жена о себи и слободама које су им биле ускраћене кроз историју и директно утицала на поменути пад наталитета, показала се као одличан начин да се тотално уруши западна цивилизација. Оно што је најтужније, без обзира шта се мисли о положају жена у исламу, када ислам наталитетом преплави западни свет и достигну већинску моћ, једноставно ће укинути слободе које европске жене тренутно уживају.

 

Берлин: „Ми смо троје задње дјеце немачког порекла у нашој школи“

Још само троје дјеце њемачког порекла остало је у основној школи Јенс-Нyдахл у Креузбергу, Берлин. Прича о њима објављена је у часопису Билд под насловом: „Ми смо задње троје дјеце њемачког порекла у нашој немачкој школи. Остало су муслимани.”

188-1

Берлинска четврт Креузберг дуго је времена била дестинација за турску имиграцију у њемачки главни град. Масовна имиграција сада је дошла до тачке с које више нема повратка. Немци су готово етнички очишћени из тог дела града. На игралишту Талина (11), Свења (11) и Јасон (9) не могу разумети ни реч. Њихове школске колеге причају само турски и арапски, наставља се у чланку часописа Билд.

Овде 99 посто од 313 ученика има имигрантско (муслиманско) порекло. За 285 од њих, родитељи примају значајну финанцијску подршку од државе. Талина је у шестом разреду. Када је први пут ишла у школу, знала је читати и написати своје прве ријечи. Њени колеге из разреда нису знали рећи ни Хвала ти, Молим или Добро јутро, каже њена мајка Мара М. (45).

Дјецу немачког порекла у школи зафркавају да су „ждерачи свињетине”. Њена колегиница Свења каже: „Волела би да има више ђака који говоре мој језик.” Јасонова мајка каже: „Није добро што има тако мало дјеце њемачког порекла у школи.” Билд је цитирао учитеља из школе који је изјавио: „Узалуд смо покушали призвати више Немаца у школу. Сада смо се усредсредили на оне ученике које имамо. У кантини више нема свињетине за јело”.

"Погледајте слику са школске забаве и покушајте да уочите колико деце личе или имају сличности са вашом"

„Погледајте слику са школске забаве и покушајте да уочите колико деце личе или имају сличности са вашом“

Креузберг је сада највеће турско насеље изван Турске те је познат под називом „Клеине Истанбул” (Мали Истанбул). Према службеним подацима за статистику града Берлина, 90 посто житеља појединих подручја Креузберга живи испод границе сиромаштва и искључиво зависи од субвенционирања пореских обвезника, што директно исмејава тврдњу либерала да је имиграција потребна Еуропи „да би се одржао мир и економски поредак“.

Ф. Ч. Портал Пандора

Фото: Билд

2 replies »

  1. Поштено.Европа је паганска.Муслимани пак немају колонијални менталитет па да прихватају све што им се намеће.Раније ми је било тешко после оваквих анализа а сада лакше прихватам јер Бог воли оне који се множе.Нема лепше вере од православне нити лепшег писма од ћирилице али шта то вреди.Одрекли смо се себе и као такви и не заслужујуемо ништа боље.

    Свиђа ми се

  2. ИМПЕРИЈАЛИСТИЧКИ МАНИРИ ПРОШЛОСТИ – ХТЕЛИ СУ ПРОСТУ РАДНУ СНАГУ ЗА „ПРЉАВЕ“ ПОСЛОВЕ, А ДОБИЛИ СУ НОВУ РЕЛИГИЈУ, КОЈУ СУ ПРЕЗИРАЛИ !

    Sun, 1 Jun 2014 21:28:35 +0000 от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕПОРТЕР posted: „Муслимански имигранти су преплавили Европу имају за европска мерила јако високи наталитет и у европским условима живљења па самим тим намећу Европи своју културу, веру и начин живљења. Све заједно 31 земља ЕУ има стопу наталитета од 1,38 што је премало и “ >

    Свиђа ми се