Издаја

Једну ноћ „Домаћине“ проведи са својим народом, макар реда ради… и трунке образа


jovic

Небојша Јовић
18.5.2014.

Некада био војвода (?), ратник (?), четник (?) и патриота (???)… Без факултета али како тако обдарен донекле природном интелигенцијом која му је омогућила приступ обичном народу. Имао је готово све, али га је мучио недосањани сан – да постане коначно „Калиф уместо Калифа“.

Е сад’, да ли због уцена или толиког новца који се не може одбити, тек, преко ноћи и уз помоћ нових „савезника“ који му победу честиташе пре него је „меч“ и био готов, постаде и то – Калиф!

У трену изгуби све што је имао и што беше, а доби све што је желео… Издаде кума, издаде странку, издаде народ обећавајући проверу изборне крађе и џакова уличних листића, издаде Космет а превари Бога коме се клео да никада Космет дати неће… Али, Он постаде Председник, супруга „прва дама“, он „Канцеларију председника“, она хуманитарну организацију, син у врху странке (и чега још…), први поклон од сина – ауди…

IMG_18052014_220108Али није само добијао поклоне, не, он је и давао… И то, ни мање ни више него део државне тетиторије! Али народ Србије имаше разумевања за то и ћуташе…! Иако је дао оно што његово није, а што народно јесте! Баш домаћински! И рећи ће неко, па морао је, цена доласка на власт се мора платити, сети се како је Ђинђић прошао када обећано није испунио!

Добро (није добро али ОК), ако је Космет „морао“ да поклони, али је морао да се у овој несрећи србског народа, (који је доживео последње Божје упозорење да се одрекне греха, издаје, отуђености, моралног посрнућа, лажи, подршке свему што нас пре свега духовно убија – параде срама, антисрбске НВО, небрига о наталитету и младима, запрашивања и са неба и са земље која нас, уједињена са поклоном „НАТО радијације“, све сигурније и брже убија и чиниће то следећих 100 година… – а да се врати себи, поштовању, самопоштовању, искреној сузи, православљу, Богу), понаша као Председник Бразила или Аустрије, а не Србије.

„ДОМАЋИН“!

Очигледно, омамљен влашћу (коју нема) и новцем (кога има), опуштен сада када је и ташту начинио дипломатом на неки начин (дајући јој допломатски пасош), можда и стално гледајући у диплому која му је некако са функцијом дошла… нити види нити чује народну муку. Народски речено „заболе ме уво (тако се каже?), народе мој. Изгласао си ме, хвала ти, а сада се терај… до неких следећих избора“!

Можда је народ то и заслужио? Вероватно и јесте! Али у неким назови нормалним околностима (које иначе Србија већ деценијама нема), али у оваквој несрећи и Божјој опомени…?? Срамота!

Нећу коментарисати премијера и неке министре, само ћу рећи да су овог пута, из којег год мотива, били уз и са народом, али „домаћина“ ни од корова. Можда није обавештен о поплавама. Ипак је Дедиње мало више изнад свих насипа, али кренуће некада поплаве и одозго наниже, тада се мора кренути на тај пут (повратак) „наниже“, међу народ обичан… И где ће он тада?

Једну ноћ „Домаћине“ проведи са својом „породицом“ (угроженим народом), макар реда ради…

И трунке образа.

Председниче…

 

8 replies »

 1. E Nebojsa, Nebojsa, nista nisi ukapirao do sada. Pa mislis da on odlucuje da li ce biti objavljeno sta radi i gde je. Naravno da to sve odlucuje Vucic jer ne daje nikom ispred sebe. Zar ne vidis da su svi mediji pod kontrolom Vucica i da svi piskaju pred njim. Nikolic je skupio od donacija 15000e, a jedva da je objavljeno. Vucic podigne dzak peska i sve televizije ga prate i objavljuju sto puta. Mozak nam sluzi i da malo razmisljamo o nekim stvarima.

  Liked by 1 person

 2. Mi smo narod upozoravali sta ga ceka ako izabere ove izdajnike.Niko nam nije verovao.
  Sada je narod dobio ono sto je zeleo.Ali ako je narod jedinstven kako je te hulje doveo na vlast tako moze i da ih skloni sa vlasti.

  Свиђа ми се

 3. Ovaj lik Nikolic bar nije licemer u ovom slucaju. Boli ga uvo za narod i to on ne krije. Ali Vucko i ostala „elita“ koji su sa narodom, ustvari jesu licemeri, jer su sa narodom a u stvari ih boli uvo za narod.

  Свиђа ми се

 4. „Нећу коментарисати премијера и неке министре, само ћу рећи да су овог пута, из којег год мотива, били уз и са народом“- koiliko ste jadni sami ste pokazali tim komentarom,jer očigledno ne valja ni premijer koji je bio sve vreme uz narod a ni predsednik,koji nije bio.
  Sacuvaj nas Boze od glupog naroda !!!

  Свиђа ми се

 5. Šta će među vama, on je gori i od biblijskog potopa, Izdajica je najprezreniji u ljudskoj istoriji od prapočetka. Ni jedan potop ne može odnjeti Kosovo, ali ga Izdajica može. Ovaj čovjek je uzrok Srbskog prokletstva, jer Srbi su ga i izabrali, i još gore, podržavaju ga, i evo traže da dođe među njih, neki gadljivi mazohizam.

  Свиђа ми се