Драган Станојевић

Драган Станојевић: Катастрофа!!! Ово је најкрволочнији дан у историји Одесе!!! Боже мој, шта ти људи мисле и ко ће да одговара за ово??!!!


razgovorsastanojevicem

ФБ Драган Станојевић
02.05.2014.

***

Катастрофа!!!

Данас су у Одеси започети сукоби где су били нападнути проруски демонстранти у којима је било повређених и рањених.

Међутим, део проруских демонстраната се сакрио у зграду профсојуза, коју су антируски демонстранти запалили и изгорело је 30 људи а 8 је искочило кроз прозор са велике висине и разбило се!!!

Odesa
Ово је велика трагедија! Тамо је било доста старих људи који су дежурали испред зграде!
Ово је најкрволочнији дан у историји Одесе!!!

Боже мој шта ти људи мисле и ко ће да одговара за ово??!!!

Ево послали су ми видео из Одесе!!  

***

Пошто се појавила група добровољаца-плаћеника (у црном) који прете уништавањем свим „сепаратистима“ на југоистоку, данас се формирале две бригаде добровољаца из Крима који крећу у помоћ југоистоку и поручују да мајке повучу децу из војске јер неће бити „заробљених“!!!


***

Новост која шокира! ММФ финансира рат!

По информацијама предсеничког кандидата Олега Царјова Олег Царев ММФ је поставио Украјини услов за добијање крeдита а то је апсолутна контрола над целом територијом Украјине!!
По његовим речима ММФ је на такав начин условио давање кредита започевши војну операцију против народа на Југоистоку и те паре ће се трошити на ту војну операцију!
Да напоменем, јуче је ММФ обећао Украјини кредит, али се нигде нису показали услови за добијање тог кредита.

***

У Славјанску је јутрос око 4ч, кренула војна акција, како јављају медији, потпуна ратна акција где се корости авијација.
Град је блокиран,у употреби је преко 20 хеликоптера, делује авијација, велика количина војне технике, око града су се сакупиле снаге војске и добровољаца плаћеника из десног сектора са базе у Дњепру, којих је неколико хиљада.
Како јавља одбрана славјанска уништена су три хеликоптера један пилот је одвезен у болницу.
Тренутно је акција прекинута иде прегруписавање снага. Јављају о жртвама и рањеним са обе стране.
Кијевске власти позивају на поновну мобилизацију.
По неким информацијама у Москви лидери политичких партија позивају Руску власт да спаси уништавање народа у Славјанску, јер је то Руски народ….,такође је Жириновски рекао да Јануковић тражи од Русије заштиту…

3 replies »

  1. IZLAZITE SRBI NA ULICU i POKAZITE BES – umesto sto sedite uz kafu i gledate mirno KAKO SU 40 RUSKE BRACE ZATVORENI I ZIVI IZGORELI – KO onda SRBI OD STRANE USTASHA!
    Nemci zovu na DEMONSTRACIJE i kazu: ovo nije kompjuterska igra – ovo zivi ljudi gore… (vidi fotke)…
    http://wirwollenkeinenkrieg.wordpress.com/2014/05/03/das-ist-nicht-dein-computerspiel-das-ist-heute-in-der-ukraine-rechte-maidan-aktivisten-haben-menschen-lebendig-verbrannt-das-ist-krieg-das-ist-das-was-wir-nicht-wollen-geh-auf-die-strasse-am-m/

    Свиђа ми се

  2. Свима је потпуно јасно да се повампирени фашизам од стране нацистичке америке удружуио са џихадом и кренули на тотално уништење ПРАВОСЛАВЉА… Уколико се не групишемо и дозовемо памети веома брзо ће нас прогутати овај нови фашизам…

    Свиђа ми се