Биљана Диковић

Скандалозно: БЕСКУЋНИЦИ У АМЕРИЦИ – целодневни надзор или у FEMA камп – затвор ! (видео)


Под лупом радозналих очију јавности, Јужна Каролина је правно решила проблем бескућника. Људима је понуђен избор: FEMA камп или затвор. Иронија свега тога је што се то догодило управо на 50. годишњицу грађанских слобода у августу 2013. Лоша страна је што се бескућници премештају из различитих делова градова од Бостона до Њујорка, а никога није брига. Ово је још један од чланака који су прешли из домена „теорија завере“ у стварност.

28.04.2014. dnevne.rsexaminer.com, 4dportal, превод дела текста Љиљана Јовановић, за ФБР приредила Биљана Диковић

fema-beskucnici-dnevne-600x314

У августу је град Колумбија (City of Columbia) у Јужној Каролини имао проблема. Фестивал у част 50. годишњице покрета за грађанска права је дошао у град и притом се нису смели видети сви ти бескуц́ници током доласка гостију из свих крајева Америке. Стога је градско веће одржало гласање којим су бескућништво прогласили злочином.

„Савет града Колумбије је једногласно одобрио план стварајући специјалне полицијске патроле које ће присилити становништво на „квалитет живота“ законом који онемогућава дангубљење, јавно уринирање и друге злочине који нису везани за бескућнике. Те специјалне полицијске патроле су понудиле бескућницима избор: да оду у затвор због бескућништва или у склониште са почетних 240 кревета под целодневном присмотром на периферији града из којег не би могли тако лако изаћи.

Друга опција није затвореничка, јер бескуцћници су заточени уз помоћ локалне добротворне организације. То је, заправо, добротворно затварање. Бескућници могу отићи, али морају уговорити састанак и бити отпремљени комбијем.“

Упркос неким вестима из мејнстрим медија, изгледа да је град Колумбија прекорачио почетно пуњење капацитета од 240 кревета са целодневном присмотром уз окружење бодљикавом жицом самог FEMA кампа, који је требало да буде коришћен тек у случају катастрофе, а као што иначе обзнањује и сама FEMA.

Запамтите, о FEMA камповима се не говори у мејнстрим медијима. Иначе, FEMA је саградила своје кампове за градове као што су Гејлстон, Хјустон, Њујорк, Бостон, Њу Орлеанс, Колумбија итд.

Јужна Каролина је спровела те планове, а чак је добила и пажњу ACLU-а. Да би се бескућници „квалификовали“ за „привремено склониште“, морали су бити међу првих 240 бескућника и у том случају не би могли бити у могућности да оду из истих осим пребацивања из једног склоништа у друго.

Закони су чак отишли ​​тако далеко да су уклоњене неке клупе широм града где су бескућници иначе спавали , тако да је бескућницима ускраћен и тај минималан комфор, а отворени су и позивни центри за становнике самог града, ако би уочили бескућника да га пријаве.

Али, то није једино подручје где је злочин бити бескућник. Испада да од 2011. године и град Бостон премешта своје ​​бескућнике из града у оно што они зову „База“ у близини Салема. Становници Јужне Калифорније се такође све више питају како бескућници нестају с улица.

Већина бескућника, у местима као што су Сакраменто, су премештени изван града у шаторе под окриљем FEMA-е. Бескућништво и мањак крова над главом (сталног смештаја) су проглашени злочином, па су ти људи премештени у те логоре и изоловани, где постоје чувари који их, осим бодљикаве жице и ограде, такође окружују.

Само становништво града и околине је обавештено о позивним центрима које требају назвати ако примете бескућника. Бескућници из тих логора не смеју отићи, па тако ни лутати улицама већих градова без дозволе, која се, питање је, уопште и добија.

Бескућници се премештају у FEMA кампове и у Мајамију, како би се добио утисак да је злочин бити бескућник и да је то заправо нешто добро за заједницу.

Већина бескућника, у местима као што су Сакраменто, су премештени изван града у шаторе под окриљем FEMA-е. Бескућништво и мањак крова над главом (сталног смештаја) су проглашени злочином, па су ти људи премештени у те логоре и изоловани, где постоје чувари који их, осим бодљикаве жице и ограде, такође окружују.

Само становништво града и околине је обавештено о позивним центрима које требају назвати ако примете бескућника. Бескућници из тих логора не смеју отићи, па тако ни лутати улицама већих градова без дозволе, која се, питање је, уопште и добија.

Бескућници се премештају у FEMA кампове и у Мајамију, како би се добио утисак да је злочин бити бескућник и да је то заправо нешто добро за заједницу.

Град Колумбија је био брз у одрицању тог закона крајем септембра 2013., али и даље постоје неколико других градова и држава који то још нису. Постоји неколико појединаца који су током година упозоравали остале људе да ће се овако нешто догодити. Ако не пронађемо људскост у нашим срцима, питање је када ће ово лудило престати.

То је готово исто као када су 1940. године терали непожељне баш пред нашим очима. Једино је разлика у томе што се сада ради о Америци, а не Немачкој.

Сада имамо и ускраћивање залиха хране у вредности и до 5 милијарди долара, док незапосленост и даље рапидно расте, те с више од 3,5 милиона бескућника чија бројка такође свакодневно расте. Имамо 18,5 милиона кућа за одмор и куће у Детроиту које се продају за 1 долар, а не можемо наћи места за смештај људи, осим у ФЕМА кампове? Мислим да сви знамо шта се овде догађа и шта ће се тек догађати ако то и даље допуштамо.

Једна од кућа у Детроиту након што је банка избацила власника због неплаћања кредита

Једна од кућа у Детроиту након што је банка избацила власника због неплаћања кредита

Када се људи у већим градовима пробуде и открију да су сви бескућници нестали преко ноћи, ви ћете, заправо, знати где су. Питање је, јесте ли ви следећи?

Ово је, драги читаоци СРБског ФБРепортера, још једна од вести која потврђује слутње пензионисаног генерала америчке армије Тери М.Хестилова (Terry M. Hestilow), који је стекао скоро 30 година радног стажа у америчкој војсци, у то се убраја и искуство у Вијетнаму и Авганистану, који је на својој ФБ страници у марту прошле године објавио веома важно и забрињавајуће упозорење, његова сазнања – шта се то спрема америчком народу…

Terry M Hestilow

“Имам намеру да вам се обратим са много више детаља за неколико дана, али запитајте се уз све ове законе у Америци, са киме се DHS (Министарство за унутрашњу безбедност) спрема да ратује? Са куповином 3.000 оклопних (MRAP-s) са и опремом, и 1,6 милијарди комада муниције. Са киме ће они да ратују у SAD, кога ће да убијају? Одговор укратко гласи: “тебе и мене”. На било кога за којег они сматрају да стоји на путу њиховој наметнутој Марксистичкој власти. Свакога ко се залаже за Устав SAD. Морамо захтевати од наших представника у Сенату и у Конгресу, да хитно и одмах нареде DHS да наоружање које су набавили, одмах предају у руке Министарства одбране..Ништа не оправдава оволико накупљање оружја у рукама Агенције којој је у надлежности заштита унутрашњих послова SAD.(US DHS). То значи да се они спремају за рат против америчких грађана! Немојте да чекате од Џона Мек Кејна (John McCain) или Линдзи Грахам (Lindsey Graham) да препознају опасност. Морамо одмах потражити од наших представника да донесу закон по којем све ово оружје мора да се хитно врати под контролу Министарства за одбрану DoD (USA Department of Defence)! Затим да се распусти DHS (или SA или СС како год их звали)! Слушај ме Америко! DHS се можда припрема да нам објави рат са оваквим арсеналом оружја и опреме, а уз пут разграђују нашу легитимну војску састављену од патриотских Американаца! Ако будем жив, и ако будем имао сајт где могу да говорим оно што мислим, моћи ћете да прочитате следеће недеље о правилном Уставном одговору за пар дана. Будите ту. Капетан Тери М. Хестилов, пензионисан наравно, дошао је до информације да DHS купује 2.717 (MRAP-a) оклопних против минских возила за градску вожњу.
У светлу одлуке Обамине адмнистрације која гура закон о одузимању оружја, уз цветање “агенција за обучавање и тренинг” у градовима и насељима, отпуштање неколико високо цењених војних старешина, уз куповину оклопних возила, са око две милијарде комада метака… не морамо да будемо теоретичари завере да не би били истински забринути због непосредне опасности за нашу слободу, и за наше животе.“

На СРБском ФБРепортеру можете прочитати о овој теми још у текстовима:
* ЕКСКЛУЗИВНО: Влада САД-а активира масовне затвореничке логоре широм земље!
* Биљана Ђоровић: СТРАТЕШКО РЕЛОЦИРАЊЕ – Интервју са Џоелом Скаузеном
* Америка пропада
* Унутрашња безбедност САД: За 6 недеља биће проглашено ванредно стање, банке ће се затворити а онда настаје пакао!
* Обама дугује – три и по века Србије!

* ЕДВАРД ХЕРМАН: Информациони, пропагандни и психолошки рат Запада за запоседање сваке вијуге мозга српске популације на прагу је да добије своју законску основу

* Биљана Ђоровић и РОЗА КОРИ: Агенда 21 УН – план за поробљавање човечанства

* ЏОН ПЕРКИНС – Како се економски убијају мале земље и како се томе супротставити

* Роберт МекЧесни: Медијски лов на последњу вијугу мозга у Србији по агенди Великог брата

 

* Џералд Селенте: Глобалисти су психопате и кукавице

* Водећи циљ Новог светског поретка: TРАНСХУМАНИЗАМ – пројектовано и програмско уништење људског рода и успостављање роботске цивилизације

* Биљана Ђоровић: Људи су данас претворени у заморце (интервју са Жилом Ериком Сералинијем)

* Биљана Ђоровић: Разговор са Вилијамом Ендгалом или Како упокојити ГМО вампира

* Документарни филм „Стање ума – психологија контроле“ – Да ли смо програмирани? Да ли су наши умови под контролом? У којој мери и од кога? Шта то значи за будућност човечанства?