ВЕСТИ ИЗ СВЕТА

Навијачи италијанског Лација у подршци генералу Младићу као последњем хероју Европе!


Навијачи италијанског Лација у подршци генералу Младићу као последњем хероју Европе, развили су транспарент са овим натписом.

25.04.2014. Извор: Фејсбук, СРБИ НА ОКУП

general-mladic

7 replies »

 1. Pozdravio bi ovom prilikom sve neupucene nacionaliste i porucio im da navijaci lanzia bojkotuju utakmice kluba vec dva meseca, oni su poznati marketing navijaci i na jednom od njihovih sajtova postoji fora da na blanko transparentu upises sta oces… Kakav klub takvi i navijaci

  Свиђа ми се

 2. НЕ БИХ СЕ ЧУДИЛА ДА ТУЖИЛАШТВО СРБИЈЕ УХАПСИ РЕДАКЦИЈУ РЕПОРТЕРА ЗБОГ ОБЈАВЉИВАЊА ОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ. ТО ЈЕ СЛИКА ЧАСТИ, КОЈА ЈЕ ЗАБРАЊЕНА У СРБИЈИ. А ВЕРУЈЕМ ДА СУ ВЕЋ РЕВНОСНИ ВЕКАРИЋ, ЉАЈИЋ (НА ВУКЧЕВИЋА НИКО И НЕ РАЧУНА), КАО И ЊИХОВЕ ЛИХТОВИЦЕ У ЦРНОМ ПРЕДУЗЕЛИ АКЦИЈУ ХАПШЕЊА НАВИЈАЧА ЛАЦИЈА! СЛИЧНЕ ДОГАЂАЈЕ ИМАМО ЈОШ И У РУСИЈИ – АЛИ ТО СЕ ПОДРАЗУМЕВА.

  Свиђа ми се

  • ТАКО ЈЕ ЉИЉАНА У ПРАВУ СТЕ! ДАНАС У ОВОЈ НАПАЋЕНОЈ СРБИЈИ СРБИ СУ ПОСТАЛИ ГРАЂАНИ ДРУГОГ РЕДА. НИ СЛУЧАЈНО СЕ НЕ СМЕМО НИ ИЗЈАСНИТИ КАО СРБИ А ДА ИСКАЖЕМО НЕКИ ПАТРИОТИЗАМ ТО ЈЕ ТЕК ЗАБРАЊЕНО!ХВАЛА СВИМА КОЈИ ДАЈУ ПОДРШКУ НАШЕМ ЂЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ И СРБСКОМ НАРОДУ!

   Свиђа ми се

 3. Jедини коjи у Европи пружаjу подршку Србима, а ЗОГ медиjи их жигошу су странке и организациjе блиске фашизму и национал-социjализму. Напред Лацио.

  Свиђа ми се