Бомбардовање

Драган Станојевић – НАТО ЈЕ ЗЛОЧИНАЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА И МОРА ДА СНОСИ ОДГОВОРНОСТ ПРЕД СРПСКИМ НАРОДОМ!


НАТО прво мора да сноси одговорност за уништавање Србије, да плате одштету око 200 милијарди долара па тек онда да добије право гласа!!! За њих је Косово посебан случај зато што је то интерес запада, а сада када су добили по зубима сад покушавају да се оправдају.НАТО ЈЕ ЗЛОЧИНАЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА И МОРА ДА СНОСИ ОДГОВОРНОСТ ПРЕД СРПСКИМ НАРОДОМ!!!

Критикују ме – „зашто ти тако наступаш, ти си председник Скупштине то је велика функција“ итд.

Па ја нисам душу ђаволу продао ако сам председник Скупштине!Ево шта су изјавили у НАТО:


У документу објављеном на сајту НАТО наводи се да је „руска агресија на Украјину“ довела до међународне изолације Русије, укључујући потпуни прекид практичне сарадње НАТО са Русијом.
Русија је такође изнела, како наводи НАТО, неосноване нападе на легитимност украјинских власти и употребила је силу да би узела део територије Украјине.

Одговарајући на руске критике у вези са легитимношћу војних акција НАТО снага на Косову, Алијанса наводи да су операције око окупираних територија уследиле након годину дана интензивних напора УН и Контакт групе, чији је члан била и Русија, како би се нашло мирно решење.

„Савет безбедности УН је у неколико прилика означио етничко чишћење Косова и све већи број избеглица као претњу по међународни мир и безбедност“, тврди НАТО и објашњава да је операција покренута упркос одуству одобрења Савета безбедности како би се „спречило масовно кршење права и убијање цивила“.

Након ваздушне акције, накнадна операција коју је предводио НАТО и мисија КФОР, која је у почетку укључивала и Русију, била је под мандатом УН и у складу са резолуцијом 1244 са циљем да се обезбеди сигурно окружење на окупираним територијама, каже се у документу.

Овде можете погледати специјалну емисију на популарном Руском каналу где сам рекао о НАТО шта сам хтео и колико сам успео:

_________
*Драган Станојевић је Председник Скупштине Српске Дијаспоре и Председник међународне организације “Срба Евроазије”

 

1 reply »

  1. Одговорност се подразумева, кривицу и последице те кривице треба да сноси ,не само NATO, већ и све оне државе и њихово руководство да сносе кривицу и последице те кривице.

    Свиђа ми се