ДЕШАВА СЕ...

КОМЕНТАР ДАНА – СЕРБОН: Тако треба! Све те шпијунске агенције које се сакривају иза којекаквих агенција за све и свашта треба проверити, које не раде у корист Србије забранити и протерати


Коментар читаоца на текст објављен на СРБском ФБРепортеру: * Путин и Лавров протерали USAID из Русије – не треба нам ни копејка од вас

06.04.2014. за ФБР приредила Биљана Диковић

БРАНИТЕ СРБИЈУ

Тако треба! Све те шпијунске агенције које се сакривају иза којекаквих агенција за све и свашта, треба или протерати из земље или јој скроз забранити активности.

На Куби је иста та агенција, УСАИД, пре неки дан организовала нешто слично као твитер, како би опутем тог портала организовала и сакупљала грађане за дизање револуције у тој земљи, као што се тренутно дешава у Венецуели. Наравно, смс и телефонирање је било бесплатно за чланове тог портала.

Србија је пуна тих “демократских независних” организација коју финансира запад.

Ено организације у Београду “Конрад Аденауер” у Краља Петра, која је међу првима протерана из Русије и за коју је установљено од стране РФ да се залаже са сасвим друге ствари у тој земљи. Извршена је рација на њихове просторије, покупљени су им компјутери и однешени на проверу. Свашта је нађено што нема никакве везе са оним зашта се они показују у јавности, већ напротив. Стварање демонстрација, обарање владе, стварање немира у земљи, ширење пропаганде, стварање притисака на постојећу власт неби ли радили онако како Вашингтон жели и финансирање својих странака, тј.оне који су спремни да раде само у интерес запада а не за интересе своје земље и њених грађана.

Кандићева, Бисерко, Кучке у црном, шиптарска изложба у Београду, геј парада, итд… је све смишњено и спроведено и финансирано од тих организација, под називом “демократија и реформе” а у ствари обична пропаганда да се Србин у сред Србије пљуне и покаже свету као зло у Европи.

Ниједна од тих “демократских” организација се не залаже за нестале Србе, за трговину органима, за отету имовину наших грађана на Косову, за протеране људе са својих огњишта, за вандализам на Косову, за истину о рату на нашим просторима и још много важнијих и битнијих ствари од једне болесне геј параде.

2 replies »

  1. Hvala na tekstu … i ja se slazem potuno (200% ) sa komentarom „Vemi“ ! Treba sve te kriminalce i SRBO-mrzce izbaciti iz zemlje Serbije sto je pre moguce … U pocetku 90 godina bilo je oko 300 NE-drzavnih „agencija“ u Bosni i Hercegovini i to samo iz Francuske ! Kobajagi „neutralni“ oni su bez prestanka prenosili novac, oruzije, informacije i materijal za komunikacije onima koljasima bosno-belosvetskim islamistima samo da bi ubijali nas srpski narod koji se samo branio … Eto, to bi yrebalo da bude primer i razlog da se sve te krimanalne organizacije i agencije ISPRLEMATE i ODMAH IZBACE> iz Srbije … ako zelimo da prezivimo i ovu ploy-okupaciju !
    Srdacno, vas Thomas D.

    Свиђа ми се