ДЕШАВА СЕ...

СРБИ НА ОКУП: Вакцинисање с неба (1)


Значи одбијате да се вакцинишете и никада нећете дозволити вакцинисање деце коју волите и до које вам је толико стало… Хм, жалим случај, али немате много избора по том питању. Не, не говорим о обавезном или присилном вакцинисању… Погледај… у небо… то је птица… авион… не… то је систем испоручивања вакцина којег нисте ни свесни, на који никада нисте пристали, и вероватно никада не би, али ваш пристанак се и не тражи, нити је икада разматран!

03.04.2014. СРБИ НА ОКУП

трагови

Наравно да можете избећи вакцинисање рекавши “не” свом лекару док трпите његове надмене и погрдне коментаре – запосливши се у компанији у којој вакцинација није услов запошљавања, или тако што децу нећете дати у дневни боравак или ученички дом…АЛИ МОРАТЕ ДА ДИШЕТЕ!!!

“The Liberty Beacon” је ширио море информација најављујући коришћење ГМО хране као алтернативног система за испоруку вакцина, али и коришћењем атмосферског прскања (кемтрејлови) да би се заобишла све већа свест и отпор људи попут вас и мене – а то је предмет о којем не разговарамо много, и то је реалност. БИЋЕТЕ вакцинисани хтели то или не!

Током протекле деценије, независно испитивање атмосферског распрскавања хемикалија (кемтрејлова) је показало да опасна и изузетно отровна мешавина садржи (али се не ограничава на): наночестице алуминијума, живе (да, рекао сам), радиоактивни торијум, кадмијум, хром, никл, дехидрирану крв (која може а не мора да садржи мноштво специфичних вируса), баријум, споре плесни, жуте гљивичне микотоксине, етилен дибромид и остале неидентификоване органске материје.

За тренутак оставимо по страни екстремну опасност од наночестица изузетно токсичних метала које удишемо (буквално немате избора), и чињеницу да флуорисана вода коју свакодневно пијемо олакшава кретање ових токсичних метала преко крвно-мождане баријере и размотримо ово – погледајте (сигуран сам непотпун) списак састојака пронађених у потврђеном независном истраживању садржине кемтрејлова и реците ми…да ли препознајете било шта из ваших истраживања састојака вакцина? Верујете ли да је то само случајност? Зашто вам је потребна сушена крв ( која може а не мора да садржи мноштво специфичних вируса), чему жива, споре буђи, жути гљивични кикотоксини, етилен дибромид и други неидентификовани органски материјали? Да рефлектују сунчеву светлост и хладе земљу а што је наводно циљ атмосферског прскања или геоинжењеринга? Одговор је – не!
У прилогу ћете наћи обиман чланак први пут објављен 2012, текст који би требало да изазове озбиљну забринутост код свих нас. То је нешто о чему би требало да се расправља сада и озбиљно, али ми то не чинимо ? Зашто ? Зато  што то јавности није познато, чак текст није ни широко дистрибуиран међу нама који се чврсто одупиремо злу вакцина, а требало би да јесте. Овај чланак ће ићи много даље у објашњавању релативно непознатог (већини необразоване или несвесне јавности) механизма испоруке вакцина.

И ово се не дешава само у Америци…Аустралијанци су такође нападнути:

Није више питање да ли нас прскају или с чиме, питања су се претворило у “Који су здравствени ризици повезани с отровним коктелом који лије одозго?” и “ЗАШТО ?”.

У наставку: “Њу ејџ инокулација: аеровакцине и наносистеми за њихово испоручивање”

Аутор: Роџер Лендри
Извор: http://www.geoengineeringwatch.org/vacinations-from-the-sky/
Превео: Александар Јовановић – Срби на окуп

1 reply »

 1. Ovo je samo jos jedan dokaz da nasa drzava nema suverenitet i teritorijalni integritet. To su neobelezeni avioni, kontrola leta ih ne identifikuje (ili nema pravo na to) iako oni prelecu nas vazdusni prostor, nemamo ni avione koji bi ih prizemljili. Znaci da vlast zna za ove avione i nista ne preduzima, zato sto su im tako naredili njihovi nadredjeni. A mi smo laboratorijski misevi u globalnom experimentu. Tiho nas ubijaju, truju, sterilisu, a mi cutimo i trpimo…
  Zar nam ni ovo nije dovoljno da se osvestimo. Koliko cemo jos moci da trpimo. Sta jos treba da nam urade da bi nam prekipelo, da bi se osvestili, otreznili i rekli NE MOZE VISE TAKO. Hocemo li se uopste osvestiti pre nego sto nas uniste?
  Ima dosta onih koji su se osvestili, ali to nije dovoljno. Sta dobijamo samom cinjenicom da znamo da neidentifikovani avioni prelecu nasu teritoriju bombardujuci nas biohemijskim bombama? – Nista!
  Da bi nesto promenili nije dovoljno samo da znamo da imamo neprijatelja koji nas ubija, vec je potrebno da pocnemo da se branimo. Mnogo je veci zlocin prema nama samima nas koji znamo da nas neprijatelj napada, a mi ne preduzimamo nista, nego onih koji ne znaju da su napadnuti i nista ne preduzimaju.
  Lako je po forumima objavljivati ovakve tekstove (i to je korisno naravno), ali kada cemo poceti nesto konkretno da radimo?? Kada cemo kao narod jasno definisati nacionalne ciljeve i planove kako treba da delujemo i to poceti da primenjujemo? Kada ce se pojaviti jedna cvrsta, organizovana grupa koja ce okupiti nacionalno svesne Srbe, ideoloski bazirana na Svetosavskom nacionalizmu, a zatim krenuti u odlucujucu borbu prvo protiv domaceg, a zatim i drugih neprijatelja??
  Ja sam spreman, spremni ste i Vi braco moja da krenemo u borbu, ali zasto niko ne krece? – Nemamo vodju, nemamo onog koji bi nas poveo, ne postoji takav komandant koji bi viknuo za mnom, a mi svi kao jedan krenuli za njim. Treba nam jedan od nasih svetih vladara Nemanjica, ili Knez Lazar, Karadjordje, ili Zivojin Misic. Treba nam makar Stevan Sindjelic.
  A do tada po ovakvim sajtovima citajte o nasim nedacama, zlocinima nad nama, genocidom nad Srbima, domacim izdajnicima…
  NEKA ZIVI VECNA SRBIJA!!! ZA KRST CASNI I SLOBODU ZLATNU!!! ZIVELA MAJKA SRBIJA!

  Liked by 1 person