ГЛОБАЛИЗАМ

Још једна `теорија завере` или `случајност`: Ротшилд испланирао пад малезијског авиона?


Мало ко се бавио именима путника на лету „MH370“ и чиме су се они бавили, а када се погледа њихов састав, испливају више него занимљиви подаци. Наиме, четири власника патента опасног микрочипа, нестала су заједно с Боингом 777, па је тако пети власник, познати милијардер, Џејкоб Ротшилд, остао једини власник важног патента. Случајност?

28.03.2014. РТЦГ

Британски мултимилијардер Џејкоб Ротшилд

Британски мултимилијардер Џејкоб Ротшилд

Око мистерија нестанка малезијског авиона настају бројне теорије. Једна од њих показала се заиста занимљивом јер читав случај повезује с милијардером Џејкобом Ротшилдом.

Наиме, мало ко се бавио именима путника и чиме су се бавили. Када се погледа њихов састав испливају више него занимљиви подаци, пише MINA.

Међу путницима је било 20 инжењера америчке технолошке компаније „Freescale Semiconductor“, која се бави развојем микропроцесора и сензора.

Њихов колега Џејкоб Ротшилд њиховом смрћу постао је једини власник патента невјероватног микрочипа „KL-03“ који би у будућности требао да служи за електронско ратовање.

Од њих 20, њих четворо с њим је дијелило власништво. То су Пеидонг Ванг, Суџоу, Кина, (20%) Жијун Чен, Суџоу, Кина, (20%), Жихонг Ченг, Суџоу, Кина, (20%) и Ли Јинг, Суџоу, Кина, (20%).

Занимљиво, чип је представљен дан прије него што је Боинг 777 нестао, а свега четири дана након нестанка малезијског авиона, патент је одобрила Америчка канцеларија за патенте.

 Опасни микрочип "KL-03""

Опасни микрочип „KL-03″“

Тако неки медији нагађају да би управо он могао умијешати прсте у нестанак авиона.

Они који подржавају ту теорију, питају се како то да је толики број инжењера путовао заједно, куда су ишли и јесу ли преносили нешто вриједно?

„Двадест несталих радника наше компаније од укупно 239 људи на том лету већином су били инжењери који су радили на већој учинковитости чипова у постројењима у Тјенцину, Кини и Куала Лумпуру“, рекао је потпредсједник Мич Ховс из компаније „Freescale Semiconductor“.

Важно је и споменути да је један од дионичара „Freescale Semiconductor“ и „Carlyle Group“, чији су савјетници у прошлости били бивши амерички предсједник Џорџ Буш старији и бивши британски премијер Џон Мејџор, а један од бивших клијената „Freescale Semiconductor“ била је и грађевинска компанија „Saudi Binladin Group“, иначе у власништву фамилије Осаме бин Ладена.

Подсјетимо, Џејкоб Ротшилд (77) је британски мултимилијардер. О њему се пише све и свашта. Тако многи тврде да је члан масона и вођа свијета. Међутим, ни једна од тих тврдњи није никада доказана.

5 replies »

  1. BAS GRESITE! SPECIFICNOST UGOVORA – SKLOPLJENOG 4 DANA PRE TOGA JESTE DA NE NASLEDJUJU CLANOVI PORODICE UMRLOG DEONICARA – NEGO OSTALI ZIVI DEONICARI!
    TAKO IZRICITO STOJI U NOVINSKOM NAPISU!!!!
    ZAR VI MISLITE DA MI NISMO DOSLI NA VASU IDEJU?

    Свиђа ми се

  2. Ako su drugi vlasnici (propriator) patenta nastradali u toj nesreci, udeo u patentu ce dobiti njihovi naslednici a nikako samo preostali (preziveli) propriator.

    Свиђа ми се