АКТУЕЛНО

ЛИКВИДИРАН УКРАЈИНСКИ НАЦИСТА МУЗИЧКО КОЈИ ЈЕ ЈАВНО ТУКАО ТУЖИОЦА И РАТОВАО У ЧЕЧЕНИЈИ !


ПРЕМА ПОСЛЕДЊИМ ВЕСТИМА ТВ СТАНИЦЕ „РУСИЈА ДАНАС“- МУЗИЧКО ЈЕ У СТВАРИ ЛИКВИДИРАН ТОКОМ ПОКУШАЈА ХАПШЕЊА ОД СТРАНЕ УКРАЈИНСКЕ СПЕЦИЈАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ. „РТ“ ЈАВЉА ДА ЈЕ ОВАЈ НОТОРНИ ДЕСНИЧАРСКИ ТЕРОРИСТА ПРИЛИКОМ ХАПШЕЊА ПРУЖИО ОТПОР.

ПРЕМА ПОСЛЕДЊОЈ ВЕРЗИЈИ ДОГАЂАЈА, МУЗИЧКО СЕ НАЛАЗИО У КАФИЋУ „ТРИ КРСТАША“, У ЈЕДНОМ СЕЛУ У БЛИЗИНИ РОВНА. БИО ЈЕ У ДРУШТВУ ТРИ НАОРУЖАНА ПРАТИОЦА ИЗ „ДЕСНОГ СЕКТОРА“. СВА ЧЕТВОРИЦА СУ ПОРЕД ПИШТОЉА „ТЕТЕЈАЦА“ ИМАЛИ И КАЛАШЊИКОВЕ. ПРИЛИКОМ ХАПШЕЊА МУЗИЧКО ЈЕ ИСКОЧИО КРОЗ ПРОЗОР КАФИЋА, ОТВАРАЈУЋИ ВАТРУ ИЗ КАЛАШЊИКОВА, И РАЊАВАЈУЋИ ЈЕДНОГ ПОЛИЦАЈЦА., КОЈИ ЈЕ ТОМ ПРИЛИКОМ МУЗИЧКА УПУЦАО СА ДВА МЕТКА У НОГЕ. [КОД МУЗИЧКА ЈЕ НАВОДНО ПРОНАЂЕНА ВЕЋА КОЛИЧИНА УКРАЈИНСКОГ НОВЦА И АМЕРИЧКИХ ДОЛАРА У КЕШУ (3,500).] 

….НАКОН ТОГА СУ ДРУГИ ПОЛИЦАЈЦИ ПОГОДИЛИ МУЗИЧКА СА ТРИ МЕТКА У ГРУДНИ КОШ. ПОСТОЈЕ СУМЊЕ У ОВУ ЗВАНИЧНУ ВЕРЗИЈУ ДОГАЂАЈА- ПРЕМА ИЗЈАВИ (ЗА АГЕНЦИЈУ „РИА“) БИВШЕГ ЗВАНИЧНИКА УКРАЈИНСКЕ БЕЗБЕДНОСТИ, ЦИЉ ОПЕРАЦИЈЕ ЈЕ БИЛА ФИЗИЧКА ЛИКВИДАЦИЈА МУЗИЧКА, КОЈИ ЈЕ ПОЧЕО ДА УГРОЖАВА ПОЗИЦИЈУ И „РЕПУТАЦИЈУ“ ПУЧИСТИЧКЕ МАЈДАНСКЕ ВЛАДЕ.  МУЗИЧКО ЈЕ НАВОДНО ПОСТАО (ФИЗИЧКА) ПРЕТЊА ЧЛАНОВИМА ПРОЗАПАДНЕ ПУЧИСТИЧКЕ „МАЈДАНСКЕ ВЛАДЕ“.

АГЕНЦИЈЕ ЈАВЉАЈУ ДА САДА КАО РЕЗУЛТАТ УБИСТВА МУЗИЧКА, ЧЛАНОВИМА ПУЧИСТИЧКЕ „МАЈДАНСКЕ ВЛАДЕ“ СТИЖУ ПРЕТЊЕ СМРЋУ ОД СТРАНЕ ПРИПАДНИКА НЕОНАЦИСТИЧКОГ ДЕСНОГ СЕКТОРА…. (ФБР, 25 МАРТ 2014, 15:00)

————————-

МИЗИЧКО СКЕЊАН

ОБРАЧУН ЗА ПРЕВЛАСТ ИЛИ ПОДЕЛА ПЛЕНА ?

25 март 2014, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

—————————————

Aleksandr Muzychko

Aleksandr Muzychko

Један од најозлоглашенијих вођа неонацистичког „Десног Сектора“ Александар Музичко „Дебели Саша“, је јуче ликвидиран у Ровну, у Западној Украјини. Према извештајима руских медија „Дебели“ је ликвидиран у професионалном „хиту“, када је возило у коме се налазио пресретнуто и блокирано са два аутомобила. Музичко је потом киднапован, везан лисицама, и са два прецизна хица у грудни кош (срце) ликвидиран. Његово беживотно тело је потом избачено из возила.

Овај (највероватнијни) сценарио убиства Музичка је потврдио посланик украјинске „Раде“ Александар Дониј.

————————–

Према другим новинским агенцијама „Дебели“ је наводно убијен приликом ватреног обрачуна у једном локалном кафеу, у Ровну. Према локалним медијима, у том кафеу јесте дошло до ватреног обрачуна, али је нејасно да ли је „Дебели“ ту био уистину присутан.

Према тврдњи неонацисте Јарослава Гранитног из Десног сектора, током наводног окршаја у кафеу, киднаповано је петоро људи- три неонациста из Десног сектора, и двоје цивила. Он тврди да је само Музичко убијен…

У данашњој Западној Украјини, где дивљају до зуба наоружане хорде неонациста, ватрени окршаји су постали свакодневница, и ко су починиоци и ко су жртве је доста тешко утврдити на основу изјава наводних „сведока“, и за сада је прва варијанта коју наводи посланик „Раде“ Дониј извеснија, односно има већу тежину.

МИЗИЧКО СКЕЊАН

У сваком случају више очевидаца је на овој горњој фотографији идентификовало озлоглашеног неонацисту Музичка (Дебелог Сашу).

———————

„Дебели“ је изгледа предосећао своју смрт, и недавно је на Јутјубу јавно оптуживао државног тужиоца Украјине, Министарство унутрашњих послова и Руску обавештајну службу, да спремају заверу против њега. Односно да желе да га киднапују или убију…

МУЗИЧКО У ЧЕЧЕНИЈИ

Неонациста Музичко (Дебели- на слици у Чеченији где се борио заједно са „муџахединима“) је иначе под истрагом Руске државе за ратне злочине у Чеченији током 1994 и 1995, када се борио у близинји Грозног, на страни исламских терориста против руских трупа, и за њега наводно постоје докази да је лично учествовао у мрцварењу и убиству најмање 20 заробљених руских војника.

МУЗИЧКО КОМАНДУЈЕ ТЕРОРИСТИМА У ЧЕЧЕНИЈИ

Неонациста Александар Музичко  је у Чеченији  командовао групом украјинских десничара, који су тамо отишли са јединим циљем- да убијају Русе. Према обавештајним изворима, украјински неонацисти су се највише „прославили“ у мучењу и убијању беспомоћних руских заробљеника.

Недавно (када је поново дошао у жижу јавности током „мајданског пуча“) Руска држава је коначно издала за њим и Интерпол потерниицу, за документоване ратне злочине у Чеченији.

——————————-

Широј јавности, озлоглашени Музичко је био познат својим јавним и „телевизованим“ силеџијством- пребијањем младог јавног тужиоца, претње ватреним оружјем украјинским посланицима, и смењивањем читавих градских одбора, уз помоћ својих наоружаних (углавном хладним оружјем) чланова Десног сектора…

У НАСТАВКУ СУ ВИДЕО ПРИЛОЗИ СА ДОКУМЕНТОВАНИМ НАСИЛНИЧКИМ ПОНАШАЊЕМ МУЗИЧКА….

 

———————-

РЕФЕРЕНЦЕ:

http://rt.com/news/sashko-bily-dead-reports-013/

http://en.itar-tass.com/world/725157

http://en.itar-tass.com/russia/723260

http://en.itar-tass.com/russia/722557

7 replies »

  1. Надимак који је овај злотвор носио у ствари се преводи као „Саша Бели“, по главном лику из култне руске серије „Бригада“. Мада истина да му „Дебели“ боље стоји, тј. стајао му је.

    Свиђа ми се