Никола Алексић

ЈАВНИ ПОЗИВ НА ФОРМИРАЊЕ „НАШЕ РУСКЕ СТРАНКЕ“, Никола Алексић испред Патриотског Блока


Patriotski blok

pp plakat

***

Проглас народу Србије

 

Браћо и сестре Срби, народе Србије,

 

Сведоци смо бестијалног напада на суверенитет једне државе чији је народ изразио наду у заједничку будућност са руским народом.

Непријатељи човечанства и посебно, православља, незадржаво кидишу на све препреке да би дошли на границе Русије. Сверуски и московски Патријарх је позвао на мобилизацију све Русе, а одбрану православља назвао новом битком за Стаљинград.

Уместо отворене подршке Русији и руском народу наша власт оличена у Томиславу Николићу, Александру Вучићу и Ивици дачићу отворено најављује нову издају Србије и српског народа у виду опструкције и заустављања изградње Јужног тока гасовода кроз Србију.

Уместо јачања веза на свим нивоима са Русијом, која је данас најмоћнија православна војна и економска сила на свету, издајничка власт од нас тражи и свест да променимо, да брата издамо гурањeм Србијe и српског народа у раље истих оних који нам одувек само зло желе и чине, који су нас бомбардовали забрањеним радиоактивним бомбама бесомучно убијајући чак и децу и који су нам трајно загадили земљу.

Браћо и сестре Срби, народе Србије, одбраном Русије, бранимо и себе. Пружањем подршке православној браћи и себи смо обезбедили опстанак и живот на овим просторима.

На издајнички режим нити смо могли, нити можемо рачунати.  Они су издали и народ и државу, чак и сопственој деци заувек су на челу ударили жиг издаје због чега ће се довека стидети.

У интересу будућности и пружања подршке братском руском народу, не дајмо свој глас издајницима и онима којима је једини циљ уништење Србије и српског народа.

Зато најпре вас, браћо и сестре Руси који у Србији делите судбину српског народа, а потом и браћо и сестре Срби и сви народи  Србије којима је стало до опстанка и просперитета Србије, позивамо да заједнички образујемо нову политичку странку под именом: Наша руска странка, странку која би се супротставила однарођењу Србије, која би заиста била нада народу да се ова агонија Србије може зауставити и окренути нови лист за опстанак Србије и српског народа.

Ми, окупљени око патриотског блока, који оснивамо нашу руску странку, својим животом и делима доказујемо истинитост изнетих навода и наше уверење да нећемо никад бити  исти као издајници на власти, да никад нећемо издати народ и мајку Србију и да ћемо увек бити уз братски руски народ.

Бољу и већу подршку братском руском народу не можемо пружити.

Да би били оснивачи наше руске странке, због чега ћете бити поносни на себе, позивамо вас да са сајта министарства правде скинете образац изјаве оснивача о оснивању политичке странке и да га после електронског уписивања тражених података преко рачунара у одређеним рубрикама, одштампате у два примерка и однесете у месну канцеларију, општину или суд на оверу свог потписа. Тиме ћете, поред оснивачке улоге, пружити и материјалну помоћ оснивачима, што такође показује да иза иницијативног одбора за оснивање наше руске странке не стоји нити једна страна агентура или њена испостава у виду режимских странака.

Оверени образац изјаве и попуњену приступницу потребно је послати поштом на адресу Патриотског блока,
Војвођанских бригада 17, 21000 Нови Сад, који иницијаторима пружа логистичку и сваку другу подршку.

Са вером у Бога и руски народ, за живот Србије!

За иницијативни одбор
Никола Алексић, с.р.

***

 

Програмско опредељење

(члан 2. Статута)

 Програмско опредељење политичке странке националне мањине „наша руска странка“ (у даљем тексту: политичка странка) су:

1. Очување православља, језика, писма и културног наслеђа руске националне мањине (у даљем тексту: руска заједница) у републици Србији.

2.   Заштита, слобода и остваривање пуне равноправности руске заједнице у републици Србији.

3. Промовисање и очување обележја руске заједнице у Републици Србији.

4. Остваривање права припадника руске заједнице у Републици Србији која укључују индивидуална и колективна права утврђена Уставом.

5.   Учешће у политичком заступању интереса свих грађана руске националности који живе на територији Републике Србије.

6.   Да посредством својих изабраних представника учествује у раду народне скупштине Републике Србије, Скупштини АП Војводине, локалних
самоуправа и месних заједница.

7.   Чланство Републике Србије у Евроазијској унији на пуноправном нивоу.

8.   Појачана привредна, културна и образовна сарадња Републике Србије са Русијом.

9.   Потпунија и свеобухватнија сарадња два братска народа – руског и српског.

Циљеви  наше руске странке  и уједно њени захтеви на политичкој сцени ће бити следећи:

– Да Србија као слободна и независна држава раскине споразум са НАТО пактом о уступању своје територије и неба.

– Да НАТО трупе напусте територију државе Србије и да се размонтирају или униште све станице и уређаји НАТО пакта који служе за прислушкивање или промену климе.

– Да се процесуирају сви политичари и војна лица због издаје Србије 1991. године уз одузимање имовине, пензије, части и грађанских права.  Будућа покољења војске Србије на овом примеру морају научити да је Устав Србије изнад свега, ма ко био на власти.

– Да се поново уведе регрутна војска, јер се Србија без војске не може одбранити, а постојећи професионални састав војске Србије данас представља само телесну гарду издајника на власти.

– Да се са Руском Федерацијом склопи међународни споразум о пружању услуга из овлашћења војске Србије док се регрутна војска Србије не оспособи (то је Уставна могућност).
– Да се одмах пониште сви бриселски споразуми о признању монструм државе Косово као правно ништави, што заправо формално и јесу.

– Да се против свих земаља чланица ун поднесе тужба Међународном суду правде у Хагу ради проглашења њиховог признања монструм државе Косово ништавим, јер су у супротности са повељом УН и Резолуцијом Савета Безбедности УН 1244, што предстваља  једину могућу пресуду, чиме би се Косово и Метохија на миран начин вратило под окриље Србије.

– Да се после добијања једине могуће пресуде Међународног суда правде у Хагу по поднетој тужби, поднесе захтев Сједињеним Америчким Државама  за напуштање војне базе Бондстил због неовлашћене узурпације, односно окупације дела територије Србије. Све државе које су признале Косово на основу пресуде Међународног суда о ништавости признања тужити поново истом суду и тражити одштету за економски губитак у периоду у коме је Косово било ван окриља Србије.

– Да се одмах забрани прелет и лет авиона по Србији који засипају њену територију отровима угрожавајући здравље људи и животну средину. Војска Србије мора да заустави авионе агресора из којих нас засипају тонама и тонама отрова, којим нас запрашују као да смо инсекти, а не људи, трују нам здравље и животну средину. Издају војске нећемо више толерисати, или ће бити уз народ, или ће им народ судити.

– Да се кривично процесуирају сви одговорни државни и војни функционери који су до сада дозвољавали јавни геноцид, а посебно издајник који је потписао акт капитулације 2006. године од када је започео геноцид.

– Да се затворски капацитети тренутно повећају претварањем бивших касарни ЈНА у затворе.

– Да се Србија одмах прогласи слободном територијом од генетски модификованих организама и најстроже да се казни сваки  увоз семена и комерцијални промет производа и пољопривредних култура од генетски модификованих организама.

– Да се забрани важење геноцидног Кодекса Алиментариуса и стандарда изведених из њега на територији Србије.

– Да се поново образује и врати инспекцијска контрола на граници да би се спречио увоз отрова и ђубрета уместо хране.

– Да се поништи предприступни споразум о приступању Европској Унији по коме ће странци моћи куповати пољопривредно земљиште, изворишта воде и јавна предузећа као домаћи купци. То би била распродаја Србије и смртна пресуда српском народу, пољопривреди и будућности Србије, јер Србију никада нису нити хтели примити у Европску Унију. Имовина коју су стварали наши очеви није на продаји.

– Да се пониште сви уговори о куповини земље, изворишта, минералних сировина и непокретне имовине од стране страних држављана купљене на било који начин, а имовина национализује.

– Да се поништи прелазни трговински споразум Србије са европском унијом по коме се почетком 2014. Године  изједначавају царинске стопе Србије са Европском Унијом, иако до тада нећемо имати приступ ниједном фонду Европске Уније за побољшање конкурентности пољопривреде и равномернији развој руралних подручја у Србији. Ако се то дозволи, тог тренутка српска пољопривреда престаје да постоји, а са њом и Србија.

– Да се Србија дугорочно окрене авроазијској унији и неисцрпном тржишту – братског руског народа.
– Да се коначно направи дугорочна стратегија развоја пољопривреде и сточарства по мери пољопривредника Србије и дугорочног развоја Србије као пољопривредне земље.

 – Да се пољопривреда прогласи приоритетном облашћу и сав привредни потенцијал преусмери за изградњу капацитета за финалну производњу пољопривредних култура и за извоз на бесцаринско руско тржиште.

– Да се сваки вид испољавања сепаратизма најстроже кажњава, а плаћени издајници уклоне са политичке сцене и из јавних служби, јер се  са државом нико више не сме играти. Јавни тужилац Србије мора почети да ради свој посао и када се ради о сепаратизму или ће се сматрати саучесником у разбијању Србије.

– Да се сви пљачкаши и тајкуни Србије и тзв. Политичари који су били на јавним
функцијама од 1990.г. До данас процесуирају, а опљачкана имовина национализује, тиме ће се моћи отплатити комплетан дуг ММФ-у.

– Да се ММФ-у откаже гостопримство и даља сарадња.

– Да се протерају све стране банке, а домаће усмере за потпору привреде Србије.

– Да тужилаштва и судови престану да буду сервис организованог криминала.

– Да јавно тужилаштво коначно процесуира одговорне особе за највећу крађу и
фалсификовање избора у последњих пет деценија.

– Да се свако учешће судија у пљачкама и приватизацији процесуира, а судије казне као саучесници.

– Да се отворе јавни радови на којима ће поред незапослених радити и сви осуђеници без изузетка.

– Да се јавна предузећа ослободе партијских кадрова као својеврсних паразита који живе на грбачи оно мало поштених привредника и пољопривредника који раде и пуне буџет.

– Да се више нико ни на које место не може запослити без конкурса и
одговарајуће школске спреме.

– Да се свака јавна употреба латинице или страног језика у Србији третира као кршење људских права срба, а на просторима где је законом дозвољенo, ћирилица мора бити на првом месту.

– Да се укине погубни систем студирања по болоњском образовном систему.

 -Да се коначно српска историја у школи изучава наоснову стварних материјалних доказа, а не по германској школи историје које су се чак и аутори (немачка ) одрекли(!).

– Да се укине постојећа српска академија науке и  уметности као највећа срамота српског народа и уместо ње оснује нова академија под називом српска академија науке која неће заступати лажну историју српског народа и која ће у свим пресудним тренуцима за опстанак народа и државе увек бити уз свој народ.

 – Да се резолуцијом народне скупштине пониште неовлашћена извињења и признања непостојећих геноцида и скине љага са имена српског народа.

– Да се одбије даља послушност хашком трибуналу све док се из притвора не пусти човек без пресуде који робија на правди бога више од 10 (десет) година, да се похапсе сви сарадници страних агентура и забрани рад њихових испостава у Србији.

– Да се из Србије протерају све дипломате страних земаља који отворено раде против српског народа и Србије мешајући се у сувереност државе домаћина.

– Да се међународна граница са Хрватском утврди на матици Дунава и да се отворено каже да ће бити свако ликвидиран ко са оружјем пређе ту границу.

– Да се кривично процесуирају сви учесници у крађи и фалсификовању изборних резултата уз помоћ гласова  покојних бирача на претходним изборима.

– Да се бирачки спискови очисте од 700.000-900.000 покојника и непостојећих особа којим су надувани  како би се најзад омогућили поштени избори и да би се спречила свака нова изборна крађа.

– Да бирачки списак буде електронски  изложен јавности и свакоме доступан, да свако може у њему да нађе своје место становања, своју улицу и своје домаћинство.  Више никад не сме да буде крађе и фалсификовања избора.

– Да се поново уведе представнички изборни систем да би се Србија вратила својим грађанима.

– Да се на локалном нивоу врати већински изборни систем који је противуставно замењен пропорционалним изборним системом.

– Да се, без обзира ко је на власти, непостојећа и лажна држава Косово никада и нити у каквом облику не сме признати без обзира на одлуку међународног суда правде, нити народ на Косову и Метохији оставити  на цедилу. Сматрамо да иза ових општих циљева и захтева, може и треба да стане свака организација, удружење, покрет, формална или неформална група, синдикати и ванпарламентарне странке, као и појединци  који су патриотски оријентисани и којима су интереси Србије изнад личних интереса.

Нека нам патриотизам и родољубље буде препознатљиво једино кроз припадност нашој руској странци и патриотском блоку, односно борби за остварење наведених захтева, а не на празним речима.

Истицање наведене припадности правим организацијама и патриотама  биће част, а не обавеза. Нека нас не спречи намерно смишљени отежавајући начин попуњавања оснивачке изјаве, то је најмање што можемо да урадимо ради пружања подршке братском руском народу.

Потписивањемобрасца оснивачке изјаве на ниже описани начин, имаћете част да будете оснивач наше руске странке и пружите помоћ братском руском народу на начин на који ћете заувек бити поносни, јер вас ми никад нећемо изневерити. Наша дела су гарант овог обећања.

Приступање нашој руској странци ће се вршити потписивањем приступнице у виду прихватања прокламованог програма и циљева, како за појединачне, тако и за колективне чланове.

Образац оснивачке изјаве је потребно скинути са сајта министарства правде и државне управе и након електроског уноса података одштампати у два примерка и оверити у суду, општини или месној канцеларији.

Адреса на коју је потребно послати  образац и приступницу се налази у заглављу прогласа.

Учекивању заједничке акције свих патриотских снага,  позивам све којима је Србија и Русија у срцу и који другу домовину немају да нам се придруже, а ја, Никола Алексић, дајем своју реч, да у нашој руској странци, као делу Патриотског блока, неће бити места ни за профитере, нити за лажне патриоте и издајнике, те да ће наша руска странка бити истински борац за спас Србије и подршку братском руском народу.

 

За иницијативни одбор
Никола Алексић, с.р.

****

П Р И С Т У П Н И Ц А

Политичкој организацији под називом

НАША РУСКА СТРАНКА

Попуњавањем приступнице члан у потпуности прихвата програмско опредељење (чл. 2. Статута) и циљеве политичке организације које ће заступати у јавности као своје сопствене циљеве.

 

_____________________________________________________________
(име и презиме)

_____________________________________________________________
(место и датум рођења)

_____________________________________________________________
(адреса пребивалишта)

_________________________________________       ________________
(бр. Л. к. место и год. издавања)              (ЈМБГ)

____________________________         __________________________
(занимање)                           (знање језика )

__________________________          ____________________________
(тел.бр. : кућни)                   (бр. Мобилног тел.)

________________________________________
(својеручни потпис)
4Russia_Serbia

7 replies »

 1. Nikola, svaka čast na upornosti i svaka reč vam je na mestu, ali Šiptar je u pravu! Nalazimo se od 2000. godine pod šapom krvoločne zveri i bojim se da ste i Vi iskusili njen bes, a da se zbog toga što su Vas hapsili niko u ovoj zemlji nije preterano uzbudio! Ovde vlada jedna letargija, poslednji put smo bili borbeni i bili Narod kada smo se od te zveri branili 1999. godine. Na žalost, već godinu dana kasnije zlikovci su uspeli da zatruju umove po Srbiji, naročito dela omladine, da ne kažem balavurdije, koji su se poneli kao i njihovi vršnjaci SKOJ-evci iz 1941. godine. Ali, neću sada o tome i o zlu koje se zvalo Zoran Đinđić, nego o posledicama koje su nam ostale. Prvo, ljudi su ubijeni u pojam, većina je svedena na preživljavanje, nema masovnog pokretanja i kako mi se čini neće ga skoro ni biti. Drugo, sistem koji dozvoljava da neko osvoji „apsolutnu“ većinu a realno na izborima ima manje od 25 % podrške od ukupnog broja birača – da li vam to liči na legalnu vlast? „Samo“ oko 49 % nije izašlo na glasanje, među njima i ja, jer je shvatilo da bilo kakvim glasanjem daje legitimitet nevlasti, ali to nije dovoljno – trebalo je još najmanje 30-35 % da ne izađe, pa bi nešto moralo da se desi, morala bi da „pukne tikva“ i dođe do preokreta. Ovako, tih 25 % šupljoglavaca plus ostatak koji je izašao na izbore (neki su poništili glas ali džabe – tek sa nevažećim glasovima se manipuliše!), UDARILI SU TAKAV ŠAMAR RUSIJI u trenutku kada je Rusija konačno oštro krenula protiv zlotvora, da je to neviđeno!!! I sada će nam Rusi biti krivi ako ne budu hteli da nam pomognu! Eto paradoksa, narod koji je verujem većinom protiv EU izglasa na izborima stranku koja ga silom vodi u EU. Lepo je to što radite, ali, bojim se, nema ko da Vas čuje. Vi ste pametan i pošten čovek, shvatićete ovo što sam napisao i shvatićete da samo PATRIOTSKI BLOK može da oduva ovo smeće koje se nakupilo, ali da smo od formiranja patriotskog bloka jako daleko. Pratio sam pokušaje pred izbore da se dogovore Dveri, SRS, Obraz, DSS i ostali oko patriotskog bloka, a rezultat Vam je poznat. Posle su Dveri, preko radija Snaga naroda više pljuvale po Radikalima nego po Vučiću, Dačiću, Čedi i drugima zajedno! Takav je odnos snaga, ne znam šta nas može ujediniti? Šta vi mislite? U redu je formiranje Ruske stranke, ali ne vidim da će moći nešto jače da pokrene…

  Свиђа ми се

  • РУСКА СТРАНКА је основана пре 8 месеци апредседник је Слободан Николић из Шапца. Сви градови имајо градске одборе РУСКЕ СТРАНКЕ и странка је учествовала на изборима. Чему сада правити још једну такву странку ?!

   Свиђа ми се

 2. Поздрављам иницијативу, као први корак у подизању ЈАРБОЛА СВЕТОСАВЉА на ШАТОРУ од ЗАВЕТА -СРБСКА ВАРИЈАНТА, Са КРОВОМ- КЊИГОМ ТАЈНЕ НЕБА из 1992.
  године, од ПРВОГ СРБСКОГ МИНИСТРА за истину, брата ДРАГАНА СИМОВИЋА.
  Сдржај ове књиге- ВИЗИЈЕ МИЛОЈКА КРЕМАНЦА_ представљају најкраћу (12 поглавља на
  64 стране) ЦИВИЛИЗЦИЈСКУ ДОКТРИНУ (духовно-социолошка, енергетско-технолошка,
  физиолошко-материјална, урбанистичко-просторна и др.). Она би послужила за
  опредељење, духовника,ратника и песника _ ЕЛИТА СРБСКОГ НАРОДНОГ БИЋА које
  ГОСПОДМ БОГОМ ПЕЧАЋЕНО а које земаљски владари НЕ МОГУ ДА МЕЊАЈУ ПО
  СВОЈОЈ ВОЉИ.. У РУСА постоји инетрнетски ПРОЈЕКАТ РУСИЈА, ча,к и код нас преведен
  од обезбожене институције, хоризонталне орјентације која школује тзв. извиђаче и
  заштнике по програмима рептилске орјентације.
  Лично препоручујрем један оквир за ПРОЈЕКАТ СТБИЈА који сам од 2010 поставио
  кроз сајт „СЛИКЕ И ЗАКОН ПОСТАЊА“
  Уважавам и упозрење да има много МЕДИЈСКИХ ПОЛИТИЧКИХ КУЛТУРНИХ КОЗА
  које непрекидно брсте изданке СРБСКЕ САМОСВЕСТИ, издазјничке орјентације према
  западној рептилској цивлизацији људоздерством разореном
  Ево на дан поезије 21.03-2014.г, постављм тројство за опредељивање:
  ДУХВНИЦИ СЕ РАДЈАЈУ А СВЕШТЕНИЦИ СЕ ШКОЛУЈУ.- ПЕСНИЦИ СЕ РАЂАЈУ
  КЊИЖЊВНИЦИ СЕ ШКОЛУЈУ,- РАТНИЦИ СЕ РАЂАЈУ А ВОЈНИЦИ СЕ ШКОЛУЈУ.

  БОГ ЧУВА СРБИЈУ ! СРБИЈА ЈЕ БОЖИЈЕ ОКО ! КОСМЕТ ЈЕ ЗЕНИЦА БОЖИЈЕГ ОКА!!“!
  Пук. у пензији БОГОСАВ СТОЈМАНОВИћ, системолог, космолог.

  Свиђа ми се

 3. Пре свега Николу Алексића изузетно ценим, а као најискренијег родољуба.

  Никола, свестан сам да не можете да ПРОГУТАТЕ све гадости које нам ова ЕУ власт сеје већ 14. година. Било је свачега и пре 2000. али видно мање (изузетно видно мање…).

  Али Никола, народ је у Србији ЗАСТРАШЕН!

  Ако би се овде дигла нека народна револуција, запад би одмах ангажовао своје батинашко терористичке домородачке бригаде, а које су у потпуности СПРЕМНЕ, већ 10 година. Није у питању само полиција и она назови „војска“!

  Ако то не би помогло,
  – Запад би овде увео шиптаре, усташе и мађаре
  Ако ни то не би помогло,
  – Запад би овде увео своје зликовце из ЦЕЛОГ света, од авганистана и ирака, до либијаца и сиријских људождера, украјинских унијата, чеченских звери.
  Ако ни то не би помогло,
  – Овде би ушле НАТО трупе, а претходно ЗВЕРСКО (спремано 14 година) БОМБАРДОВАЊЕ!

  Против свега тога Народ би имао виљушке и кашике…

  Учесник сам ратова 90-тих, али сада не би имали шансе. Ми смо избором коштунице 2000, над „лошим“ Милошевићем, предали земљу у НАТО руке и за борбу је тренутно КАСНО.

  Руси би (као једина могућа помоћ), били у небраном грожђу!
  Док би само спремили помоћ за то ЧУДО, НАТО би нас ИСТРЕБИО са лица земље!

  На крају крајева Никола, а да ли мислите да сте први дошли на идеју да направите Руску странку? Па дал мислите да уопште има разлика између Вашег и програма СРС-а из 2000?

  Мислите ли да сте бољи од Војислава Шешеља и СРС-а, који је (нпр) 2002. имао (нпр) 30% подршке у народу? Тешко Никола…

  Ми морамо сачекати да Руси развале САД, НАТО, ЕУ, а што ће они ВРЛО БРЗО УЧИНИТИ – без икакве сумње, јер се западу и демократији примакао КРАЈ.

  Све што се чини до тада, једноставно нема (готово) ефекта, брига НАТО за то… Или ће само бити повод НАТО-у да нас у потпуности ИСТРЕБИ и зарати са Русијом.

  Од Бога вам све најбоље.

  Свиђа ми се

   • Видите овако.

    СРС је кренула на НАТО још 1991. До 2000. смо се некако и држали, али од 2000. све је отишло у ђавоље канџе. Од тад је НАТО овде черечио СРС, а како је хтео. И не само СРС! Јел убише вођу Образа? Јел убише Милошевића? Јел побише бар 10 Срба у хаДу? Јер оно мало добрих из СПС-а нису набили у мишју рупу? Јер нису све Српске Јунаке уклонили из војске и тако их у најбољим годинама декласирали и депримирали?

    А свакакав измет пустили да овде господари?
    Проститутке и мужеложнике, јуде и крвопије,..

    Зато Никола, ко крене на вучића, није кренуо да измени демократски поредак и склони ту хијену, већ је кренуо на НАТО!

    Слажем се да им на сваком кораку КОМПЛЕТАН наш Народ треба метати грање у точкове, АЛИ велике револуције (које их ЈЕДИНО могу омести у ЗЛИКОВАЧКИМ плановима), само би искористили да ПОБИЈУ све који им сметају.

    А Хвала Богу НЕМА ПОТРЕБЕ!
    Русија се буди (односно толика су западњаци ПРОПАСТ, да МОРАЈУ НАПАДАТИ), да ће врло брзо доћи до обрачуна!

    Е за тај моменат се треба САЧУВАТИ, а да би ПОМОГЛИ РУСИМА и самима себи, али ЕФИКАСНО!!!

    Рецимо Топлички ПРЕРАНИ устанак, заиста ништа није донео (ни допринео паду АУ глодара) сем што је Србију оставио без 30.000 Срба и Домаћина!

    „Стрпљен, Спасен!“
    Не треба имати ОЧЕКИВАНЕ реакције у борби…

    Има времена за Јунаштво и Борбу – доћи ће ВРЛО ускоро!

    Ако се љутите на мене, нека.
    Ја Вас заиста Ценим!
    Са Богом до Победе над пакленим зверима.

    Свиђа ми се