Ванредно Стање

(Подсећамо) СНО СРБИ НА ОКУП – Саопштење за јавност поводом парламентарних избора у Србији


СНО “СРБИ НА ОКУП”: Саопштење за јавност поводом парламентарних избора у Србији

13.02.2014. СРБИ НА ОКУП

Logo-SrbiNaOkup1

Поводом одржавања парламентарних избора у Републици Србији који ће се одржати 16.03.2014. године СНО  СРБИ НА ОКУП издаје следеће,

С А О П Ш Т Е Њ Е   З А   Ј А В Н О С Т

СНО СРБИ НА ОКУП најпре обавештава целокупну светску јавност, а пре свега све Србе  у отаџбини и дијаспори, да српски народ и након петнаест година међународног присуства на Косову и Метохији живи у страху, обесправљен без могућности остварења како основних тако и колективних људских права. Наиме и данас, Србе на Косову и Метохији убијају само зато што су Срби, као што је најновији пример убијање старца у Пећи, или им се пале куће како се не би вратили на своја огњишта, као што је најновији пример паљење куће у селу Дрсник у општини Клина. На овакво стање и деловање шиптарских терориста нажалост не реагују ни међународни ни српски медији и институције.

И без обзира на овакво перманентно тешко стање Срба у Покрајини, привремене институције Косова и Метохије уз подршку страних ментора 17. фебруара 2008. године, насилним, једностраним и противправним деловањем проглашавају независност Косова и Метохије, чиме настаје својеврсна окупација Косова и Метохије. Нажалост, на овакав акт разбијања државе Србије ни тада, а ни данас, власт у Београду није адекватно реаговала. Да би спречила даље страдање српског народа и распарчавање државе Србије, СНО СРБИ НА ОКУП је 17. септембра 2011. године усвојила и обзнанила српској и међународној јавности да је КОСОВО И МЕТОХИЈА ПОД ОКУПАЦИЈОМ и истовремено затражила од свих релевантних институција да то исто учине, као и да се политика према Косову и Метохији од стране државе Србије промени.

Међутим, после председничких и парламентарних избора одржаних у Србији 2012. године, политика према Косову и Метохији не само да се није променила у позитивном смеру, већ се она још снажније окреће ка заокруживању косовске незвисности што је резултирало и потписивањем ”Бриселског споразума” априла 2013. године. Овим споразумом и свим осталим диктатима из Брисела и Вашингтона руководство државе Србије је перманентно кршило Устав Републике Србије на штету српског народа и државе Србије, а све ради неизвесних и непредвидивих европских интеграција.

Свесни чињенице да су сви постигнути споразуми о Косову и Метохији супротни Уставу Републике Србије и интересима Срба, као и да у Србији практично не постоји права и јака опозиција, власт у Београду уз подршку Брисела и Вашингтона одлучује да распише парламентарне изборе. Још једна врло важна чињеница која је утицала на расписивање избора у овом тренутку је и расписивање избора за тзв. Скупштину Косова који ће се одржати ове године и на којима државно руководаство Републике Србије треба ради европских интеграција да обезбеди учешће Срба са Косова и Метохије. И ако ће у том тзв. парламенту бити изабран некомпетентан и безначајан број Срба они ће без обзира на ту чињеницу дати значајан допринос у заокруживању косовске независности.

Зато, СНО СРБИ НА ОКУП сматра да у овом тренутку и условима медијског мрака који влада Србијом резултати таквих избора су више него извесни. Наиме, више је него сигурно да ће се на овакав начин добити огромна парламентрана позициона и опозициона већина у Скупштини Републике Србије која ће бити за европске интеграције. Оваквим односом политичких снага у републичком парламенту створиће се услови за усвајање свих постигнутих противуставних аката о Косову и Метохији, као и да ће се створити услови за промену и доношење новог Устава Републике Србије. Доношењем новог Устава сигурно би се омогућило и дефинитивно признавање Косова и Метохије као незвисне државе од стране Републике Србије, а кроз наводну децентрализацију власти и регионализацију Србије, створили би се услови за даље распарчавање државе Србије.

Из свега наведеног више је него јасан сценарио будућих политичких процеса који ће се дешавати у Србији, па стога СНО СРБИ НА ОКУП сматра као најпатриотскији чин неизлазак на предстојеће изборе. СНО Срби на окуп позива све оне са правом гласа  у отаџбини и у дијаспори да добро размисле да ли треба или не треба да изађу на овакве изборе.

Приликом доношења одлуке сваки Србин и Србкиња, коме је отаџбина у срцу требају имати на уму пре свега да је Косово и Метохија под својеврсном окупацијом, као и да се припрема добијање већине у српском парламенту ради промене Устава Републике Србије који може бити катастрофалан по државност отаџбине нам Србије.

Како радили тако нам Бог помогао

СВЕСРПСКА НАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЈА

СРБИ НА ОКУП

11.02.2014.године

1 reply »

  1. Надам се да ће после овог краха сви они који се представљају као патриотске странке и организације, схватити да само уједињени под Светосавским барјаком који је високо подигао владика Артемије можемо победити зло које влада Србијом. Сви они који другачије мисле, само глуме да им је стало до Србије и народа свога.
    Како радили тако нам Бог помогао!

    Свиђа ми се