Избори

Рајица Марковић – Дилижанса дивљег запада с времена на време промени посустала грла…


Рајица Марковић
17.03.2014

screenshot002mp

Четири јахача апокалипсе

Дилижанса дивљег запада којом се обманути србски путници превозе у боље сутра, с времена на време промени посустала грла. Глобални кочијаш испреже уморна грла, на њихова места упреже одморна а све уз помоћ уморених путника.

***

На завршеним лажљивим изборима остварен је унапред зацртани привид да у Србији Вучић нема алтернативу. Нема опозиције, нема противника Евроропске Уније, нема никог ко би нарушио напредњачку идилу. Овај привид је створен сатанским дејством оца лажи и свим политичким актерима присталим да учествују у изборном театру апсурда. Највећа излазност на изборима је остварена после затварања бирачких места и ови избори представљају најдрастичнији пример извртања народне воље дејством сатанске лажи. Клањај се Господу Богу своме и њему јединоме служи!

***

Независно од безнадежног привида који нам се из евруонијатског табора сервира, у Србији постоји Светосавска Христова Србија која бојкотује сатанске изборе.

Христова, Светосавска Србија није мала и није за потцењивање, она је изнад свих посветовњачених партија, Богом чувана и руковођена.

Гоњена од евроунијатских намештеника и њихових послушника, Христова Светосавска Србија води добар духовни рат у име Господа Исуса Христа и Светог Саве против свих синова лажи.

На челу гоњене Христове Светосавске Србије налази се Преосвећени Владика Артемије са својим монаштвом.

Светим духом изведена у пустињу Христова Светосавска Србија чува благодат у слободи, клања се Господу Богу своме и њему јединоме служи а не политичким идолима.

***

Жртва преваре постаје само онај ко слободном вољом учествује у превари. Жеља за неправедним добитком подстакне будућег превареног да узме учешће у превари. Ко не учествује у превари не може ни бити преварен.

***

Изборна или шибицарска, превара је увек иста. У превари увек постоји сарадник превараната који се лажно представља сарадником превареног. На здравље Србијо преварених варалица.

***

Помаже Бог вечна Србијо!
Нека стид и срам прекрије срамна и смрадна лица вражја.

***

Данас је недеља, свети дан Христовог васкрсења. Дан посвећен Богу, литургијски дан молитве и сабрања у храму Господњем. Да ли је случајно што се избори одржавају недељом. Наравно да није јер случајности не постоје. Данас обманути обмањивачи одбацују истинитог Бога и јединог господара својих живота, Господа Исуса Христа и уместо њега бирају смртне људе за своје господаре. Данас кукољ посејан непријатељском руком бира свога као Бога. Ово је Богом допуштена подела у процесу раздвајања пшенице и кукоља која ће с протоком времена постајати све већа.

***

Отпавши од бистре реке воде живе посташе ловци у мутном. Слабостима људским не одолеше, вољом посрнуше и под злу власт себе обрнуше.