АКТУЕЛНО

ПРАВО ЛИЦЕ УКРАЈИНСКЕ „ДЕМОНКРАТИЈЕ“- ЕВО КАКО ЈЕ ЗАПАДНО ПРИЗНАТИ ПАРЛАМЕНТ „ГЛАСАО“ (ФОТО)


ГЛАСАЛИ СУ „С ОБЕ РУКЕ“…

————————————–

ABGEOR~1

ЕКСКЛУЗИВНО НА СРБСКОМ ФБ РЕПОРТЕРУ

ПОСРЕДСТВОМ НЕМАЧКОГ БЛОГА „ХИНТЕР ДЕР ФИХТЕ“ САЗНАЈЕМО КАКО СУ УКРАЈИНСКИ НЕОНАЦИСТИ „ДЕМОКРАТСКИМ ГЛАСАЊЕМ“ СМЕНИЛИ ЈАНУКОВИЧА И УЗ ПОМОЋ АМЕРИКЕ И ЕВРОУНИЈЕ УСПОСТАВИЛИ АНТИ-РУСКУ ФАШИСТИЧКУ ВЛАСТ. ОВЕ СЛИКЕ ГОВОРЕ ВИШЕ НЕГО ХИЉАДЕ РЕЧИ…. (ФБР 11 март 2014, оригинално објављено на немачком блогу 10 марта 2014)

tjagnibok1 - Copy
Democrats Tjagnibok, Nulands wish candidate Jazenjuk with Hitler salute, Klitschko – Maidan Kiev
НОВИ „ПРЕМИЈЕР“ УКРАЈИНЕ ЈАЦЕНЈУК ПОЗДРАВЉА МАСУ НАЦИСТИЧКИМ ПОЗДРАВОМ
WOLFSR~1
УКРАЈИНСКА ВЕРЗИЈА КУКАСТОГ КРСТА
140227 Kiew SS Division Galizien Parlament2 -
140227 Kiew SS Division Galizien Parlament -
ПАРЛАМЕНТ ЈЕ ОПКОЉЕН ОД СТРАНЕ ЧЛАНОВА НЕО-НАЦИ СТРАНКЕ „СВОБОДА“ КОЈИ ОТВОРЕНО НА РУКАВИМА НОСЕ АМБЛЕМ СС ДИВИЗИЈЕ „ГАЛИЦИЈА“ (ИЗ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА)

140227 Kiew Warlords -
ПРОЗАПАДНИ „МИРОЉУБИВИ“ ДЕМОНСТРАНТИ НА ТЕНКУ

 

ЛИДЕР НЕО-НАЦИ СТРАНКЕ „СВОБОДА“ ТЈАНИБУК, ЧИЈА СТРАНКА ИМА ПЕТ КЉУЧНИХ МИНИСТАРСКИХ РЕСУРСА У НОВОЈ ИЛЕГАЛНОЈ ВЛАДИ, ПОЗДРАВЉА СВОЈЕ ПРИСТАЛИЦЕ НАЦИСТИЧКИМ ПОЗДРАВОМ…


А САДА, ЕВО КАКО СЕ „ДЕМОКРАТСКИ“ И ПОД НАДЗОРОМ САД И ЕУ, ГЛАСАЛО У ПОЛУПРАЗНОМ УКРАЈИНСКОМ ПАРЛАМЕНТУ:

ABGEOR~1
ГЛАСАЊЕ ЗА СМЕНУ ПРЕДСЕДНИКА ЈАНУКОВИЧА С ОБЕ РУКЕ
Linke Bänke leer -
ПАРЛАМЕНТ ЈЕ БИО ПОЛУПРАЗАН И БЕЗ КВОРУМА, АЛИ ТО ПРОЗАПАДНИМ НЕОНАЦИСТИМА НИЈЕ СМЕТАЛО ДА „УКРАДУ“ ВЛАСТ ОД УКРАЈИНСКОГ НАРОДА
С ОБЕ РУКЕ, А ГДЕ ЈЕ ТРЕБАЛО И НОГАМА?
JAZENJ~1
И НОВИ УКРАЈИНСКИ „ПРЕМИЈЕР“ ЈЕ ГЛАСАО С ОБЕ РУКЕ- БУДУЋИ „ЛИДЕР РЕГИОНА“ ПО УКУСУ ЕУ?

 

140226 Ukraine Kiew Stimmkarten -

ГДЕ ЈЕ БИЛО ЗГОДНО, КОРУМПИРАНИ ЧЛАНОВИ ПАРЛАМЕНТА СУ НА ЛИЦУ МЕСТА ПОТКУПЉИВАНИ СВЕЖЊЕВИМА „ДЕВИЗА“, ПОПУТ ОВОГ ЧЛАНА „КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ“

Roman Shugalo -

ПОТКУПЉЕНИ ЧЛАН „КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ“ ЈЕ ИДЕНТИФИКОВАН КАО ШУХАЛО РОМАН (Tel. + 380-442554521, E-Mail Shuhalo.Roman@rada.gov.ua)

 

Nestor Shufrich - Copy
ОНЕ КОЈЕ НИСУ МОГЛИ ДА ПОТКУПЕ НОВЦИМА ПОПУТ ПОТПРЕДСЕДНИКА ПАРТИЈЕ РЕГИОНА И ПОСЛАНИКА ГРУШЧЕВА (Vitaliy Gruschewski, Hrushevskyi.Vitalii@rada.gov.ua. + 380 442552689, – 442552646.,) БРУТАЛНО СУ ПРЕБИЈАЛИ НА УЛИЦИ ИСПРЕД ПАРЛАМЕНТА, И ПОТОМ ИХ СПРОВОДИЛИ УНУТРА ДА „ГЛАСАЈУ“ !?

 

ДА ЛИ ЈЕ СВЕМУ ОВОМЕ ПОТРЕБАН БИЛО КАКАВ КОМЕНТАР, И ДА ЛИ И ДАЉЕ ТРЕБА ОБЈАШЊАВАТИ ЗАБРИНУТОСТ РУСИЈЕ И ПУТИНА ЗА СУДБИНУ ПЕТНАЕСТОМИЛИОНСКЕ РУСКЕ „МАЊИНЕ“ У УКРАЈИНИ, КОЈОЈ СУ НОВЕ ФАШИСТИЧКЕ „ВЛАСТИ“ ОДМАХ НАКОН КРВАВОГ ПУЧА, УКИНУЛЕ ЈЕЗИК, МЕДИЈЕ, ПОЧЕЛЕ ДА ХАПСЕ И ПРЕБИЈАЈУ ЊИХОВЕ ИСТАКНУТЕ И ЛЕГИТИМНЕ ЛИДЕРЕ НА ИСТОКУ… !?

6 replies »

 1. Srdjina skola otpora ! Lekcija br 2 “ kako glasati iz Bodruma , sa tri ruke i nogom , kako levo rukom ubaciti karticu a desnom dzepariti koleguu poslanika “ ….
  Nema razlike izmedju npr vlasti Saudijske Arabije koja salje svoje gradjane u razne dzihade po svetu i izmedju vlasti Srbije koja ne hapsi gospodina Srdju koji obucava teroriste u drugom kraju sveta kako da biju policiju , kako da prave drzavni udar , kako da siluju demokratiju . Ja ako ga ikada vidim na ulici cu ga odvaliti od batina i napraviti gradjansko hapsenje i odvesti olosa u policiju.

  Свиђа ми се

 2. Подржавајући и финансирајући ове људе,Европа и Америка су показале напокон своје право лице.Колико год смешно звучало,хитлерова идеологија није нестала.Ово је само један од доказа где они гурају овај свет…у пропаст.Подржавају фашисте и терористе,пљачкају и бомбардују суверене земље,уцењују санкцијама,јавно прете,воде Гебелсову пропаганду пуптем медијима а причају о демократији и људским правима. Опет је Русија та,која је стала фашистима на пут и надам се да овога пута неће стати у Берлину већ у Вашингтону.

  Помози Господе и спаси нас зла које нам долази и прети.Амин.

  Свиђа ми се

 3. ALI JE GLAVNA VEST to sta kaze Dirk Müller – koji je ime i znaci nesto u nemacko-govornom podrucju…. :

  Lepo iskritikova Nemce ovaj poznati Financexpert: AMERIKANCI SE IGRAJU VATROM ALI U NASOJ SHUMI! Nemacke medije ISPIRAJU MOZAK! Putin nije taj koji pali vatru! Nemci su tako glupi – da nas „svinje grizu“. Jedan puc, koji je od Zapada finansiran! Nemacka i EU finansiraju i klanjaju se jednoj ilegalnoj, nacistickoj i nepriznatoj prelaznoj vladi!“
  MÜLLER ovde jasno kaze – zasto PALE Amis i Civuti VATRU u Evropi! Hoce da EU (Nemacka) obustavi uvoz gasa iz Rusije – a da UVOZI GAS IZ AMERIKE I IZRAELA (zato dobi Merkelova orden, lol) … I Müller se cudi da li je moguce da javno mnenje Nemacke se klanja lopuzama Timosenko i Hordokovskom – a ne misli na svoju KUCU i dvoriste!

  Свиђа ми се

   • Šta čeka Srbija? Da se Udvara raznim Eštonkama i Merkelakama, barlozovima “ Sadašnji političari Srbije, nisam kazao političke elite, jer to nisu, kažu da nikad ugled Srbije nije bio kao sada. Ako je tako što joj se nisu izvinuli za srabno bombardovanje 1999. godine i zašto joj nisu platili štetu?Ako je ugled među tom EU bagrom, zašto primiše Hrvate prije Srbije u tu skupinu koja nema budućnost.Helmut Šmit njemački kancelar je kazao:“Mi Nemci nemamo moralno pravo da vodimo Evropu narednih 200 godina , jer našom krivicom u oba svjetska rata ubijeno je preko 100 miliona ljudi!“ Eto Merkelova hoće što i Adolf, ali na drugi način. Nemere, što bi rekao Haso i Huso, Putin nije što i pijani Jelcin,a Lavrov nije što i ona pometina od Kozirjeva!? =na balega krepala, a ne zna se gdje je pometina Kozirjev?
    Srbijo, okreni se Rusiji, a glasajte za DVERI! Kakakv Tadić! Hoće mali ponovo u politiku. Obećava, obećava, obećava, a ništa nnijue uradio sem što se izvinjavao savkom, a pogotovo političkim prostitutkama u….

    Свиђа ми се