ДЕШАВА СЕ...

Нова књига – „Рушење Републике Српске: Теорија и технологија преврата“ – преузмите са СРБског ФБРепортера


naslovna strana

24.02.2014.
СРБски ФБРепортер

За неколико дана из штампе излази нова књига: „Рушење Републике Српске: Теорија и технологија преврата„. Верујемо да ће је публика са нестрпљењем дочекати, нарочито имајући у виду најновије догађаје у Федерацији БиХ и Украјини. Аутори књиге су: СТЕФАН КАРГАНОВИЋ, ПЈОТР ИЉЧЕНКОВ, ЏОН ЛОКЛАНД, ИРИНА ЛЕБЕДЕВА, ДР ЏОНАТАН МОВАТ и НЕБОЈША МАЛИЋ. Приређивач књиге је Стефан Каргановић.

По речима рецензента Милана Љепојевића:

color revolutionsКрајње је вријеме да се скину маске и разјасне вјешти блефови и обмане. „Обојене“, „ружичасте“, „револуције ружа“ као ни разна прољећа нису никакве ни револуције ни прољећа већ перфидни државни удари осмишљени у америчкој кухињи. Без слања војске, уз медијску манипулацију, долази се до преврата, уз цивилно становништво које бива изманипулисано и изврши смјену власти у интересу императора и налогодавца.

Простори БиХ и Републике Српске су све ово вријеме од Дејтона до данас предмет обмане и преваре. Више од деценије присутне су разноразне реформе које су лансиране увијек од истих пошиљалаца и које су по правилу увијек значиле централизацију и унитаризацију БиХ и елиминисање Републике Српске. Тако је по том „моделу“ РС остала без својих дејтонских надлежности: војске, обавјештајне службе, царине, пореске и фискалне самосталности и других. Као што то нису никакве реформе, јер реформе значе усавршавање и унапређење, а не елиминацију и ликвидацију, тако ни „обојене револуције“ нису никакве револуције, ни ружичасте ни обојене, већ перфидни државни преврати.

Љубазношћу приређивача књиге, Стефана Каргановића, СРБски ФБРепортер има привилегију да својим читаоцима пре изласка из штампе омогући преузимање електронског издања ове изузетно вредне књиге.

Линк за преузимање књиге: Рушење Републике Српске: Теорија и технологија преврата

2 replies »

 1. ПРОБУДИТЕ СЕ СРБИ СВИЋЕ ЗОРА СЛОБОДЕ
  Република Српска је последња оаза на Балкану слободе и какве такве независности. Пробуђени неонацисти Немачке покушавају да изврше ревизију историје преименовањем историјских чињеница у своју корист, тако што ће се од окупатора у првом и другом светском рату на волшебан начин претворити у ослободиоце, реформаторе, демократе. Нови светски поредак почива на фашистичкој доктрини. Непослушни, сиромашни слободарски део света треба претворити у „модерно“ римско царство“. Нови Цезар је и цар и Бог па „Нови светски поредак“ је и нова религија којој , сви поробљени народи, без изузетка, морају да клањају,. Крвавим разбијањем СФРЈ процес колонизације „света“ почиње одве а завршава се ко зна где ? Колонизатори (окупатори) су Европска унија, НАТО, и Америка. Земље које нису подвиле реп и пристале на добровољно ропство кажњене су бомбама са осиромашеним уранијумом (што у преводу значи кажњене су дуготрајним умирањем свог становништа) У тим земљама (Србија, Египат, Либија, Ирак, Хрватска….) Четври евроатлански фашистички рај(х) је поставио марионетске владе које имају задатак да у својим земљама униште све природне и привредне потенцијале тако што ће их у бесцење распродати колконизаторима. Србија је до 2000. године била полувазална држаава, После 2012. Запад је у Србији на власт довео власт која је предала део своје територије (КиМ),
  потом наставила са растакањем државне имовине а ускоро и осталих делова државне територије. Република Српска је последњи бастион одбране српских националних, државних интереса, српског језика, културне баштине , историје, православне вере, националног поноса и људског достојанства. Уколико се сви Срби данас не прубуде из летаргије, из хипнотичког сна западних илузиониста неће имати право на исправку а ни на кајање. Не постоји сила која може да промени миленијумску свест једног народа и да га претвори у бело радно робље.Зато за Републику Српску, као и за Србију постоји само једно решење. Да што пре са власти удаљи западне марионете, да протера пету колону која диљем Србије и Републике Српске продаје европске шарене лаже. Да похапси и на вишегодишње робије осуди домаћи шљам и башибозлук који за шпијунажу и прљаве послове прима велике напојнице од својих западних ментора. Безобзира на притиске, претње и уцене часније је изгубити главу него осрамотити генереције губитком српске душе, језика, часне истотије и територије коју су својом крвљу и костима бранили наши славни преци родољуби.
  Миодраг Томић Стублински

  Свиђа ми се

 2. ……..тако ни „обојене револуције“ нису никакве револуције, ни ружичасте ни обојене, већ перфидни државни преврати…. И ВЕШТА ТРАНСФОРМАЦИЈА ДРЖАВА У ЗАВИСНЕ КОЛОНИЈЕ !

  Понедельник, 24 февраля 2014, 23:43 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : >РЕДАКЦИЈА posted: “

  24.02.2014. СРБски ФБРепортер

  За неколико дана из штампе излази нова књига: „Рушење Републике Српске: Теорија и технологија преврата“. Верујемо да ће је публика са нестрпљењем дочекати, нарочито имајући у виду најновије догађаје у Федерацији БиХ“ >

  Свиђа ми се