ДЕШАВА СЕ...

Украјинске фаланге позивају на ликвидацију Драгана Станојевића


ФБР Редакција: Упућене су претње нашем сараднику Драгану Станојевићу, који је све време украјинске кризе обавештавао српску јавност о стварним дешавањима у Украјини. Занимљива је повезаност украјинских и албанских терориста…

Извор: ФБ Драган Станојевић, ИН4С

Драган Станојевић: Поштовани пријатељи иако није за јавност, али морам да Вам саопштим да сам добио информацију на сајт где су објавили следеће!!!

stanojevic pretnja Украјинске Фаланге позивају на ликвидацију Станојевића

Драган Станојевић, предсједник Скупштине дијаспоре и Срба у региону, Евроазијске дијаспоре, који живи у Кијеву, примио је пријетње, и оптужен је да његова „шпијунска мрежа представља велику опасност тек ослобођеној Украјини.

Текст који је вечерас објавила група на веб страници http://falangeoriental.blogspot.com/, представља се као „Милитантна Авангарда западне цивилизације против нове инвазије азијске хорде“.

Пријетњу упућену предсједнику Скупштине дијаспоре преносимо интегрално као и доказну фотографију.

По информацијама које су нам предоставили наша браћа Албанаци, Драган Станојевић (линк његовог профила на фејсбуку) је шеф Српске, поруске терористичке организације у Украјини, поклоник Путина и Евроазијац!

Он има велико искуство у специјалним службама Југославије, КГБ, његова шпијунска мрежа представља велику опасност тек ослобођеној Украјини!!

Он сада позива спрске студенте у Криму да иду на митинге подржке Јануковича.

После тога следе терористички акти против народа Украјине!!

Албански пријатељи саветују да нађемо Станојевића и без размишљања уништимо Евроазијског терористу!!!

Слава Украјини! Слава Албанији! Слава Косову!! Смрт непријатељима!

____________

5 replies »

  1. Milan Toplica ima potpuno pravo … ja se slazem 200% sa njim ! Sa ovim albanskim ljudozderima i teroristima zaista je tesko boritise … trebalo bi naci HITNO strategiju da bi se ta razbesnela banda mafijaska sto pre neutralisala !

    Свиђа ми се

  2. Оваква мржња ме ништа не чуди она је у равни са мржњом еврофанатика и евротерориста у Србији , то све досадашње власти су јасно показале , а поготово ова последња не челу са вУЧКом

    Свиђа ми се