Биљана Диковић

ЛЕГЕНДАРНИ ИНТЕРВЈУ ДРАГОША КАЛАЈИЋА О АМЕРИЧКОМ ЗЛУ/Dragos Kalajic: American Evil (видео)


ЛЕГЕНДАРНИ ИНТЕРВЈУ ДРАГОША КАЛАЈИЋА О АМЕРИЧКОМ ЗЛУ/Dragos Kalajic: American Evil (видео)  

Александар Метаноја: „Интервју са Драгошем Калајићем је из априла 1998. године, као што се види на крају снимка, то нам јасно говори о моћи предвиђања геополитике као науке.“

31.01.2013. извор: youtube Aleksandar Metanoja, за ФБР приредила Биљана Диковић

Dragos-Kalajic

Суштина је у следећем. Иза разарања Југославије, потом Србије, стоји стратегија Вашингтона ка Истоку, а главни циљ је да се Русија раздели на низ условљивих државица према југословенско-српском моделу.

Вашингтонска стратегија исламизације Балкана и стварања Велике Албаније има за циљ да, с једне стране, спречи консолидовање континенталних снага на Балкану, с друге стране да исламизира и потчини Европу диктату из Вашингтона, с треће стране да уништи хришћанску цркву према плану за Трећи светски рат који је изложио Алберт Пајк.

У том смислу треба гледати и на садашњу кризу у Грчкој. Вашингтон на сваки начин жели да спречи меридијанску интеграцију православних народа на Балкану, јер не жели да, попут Хитлера, ратује на два фронта кад буде покренуо агресију на Русију.
А када ће то бити? Европски ракетни штит постаће функционалан 2018. године. Од 2018. године моћи ће се с помоћу овог ракетног штита уништити руске бојеве главе.

Ми већ сад знамо ко ће победити. И болест настаје најпре у подквнтном нивоу, у холографској димензији, па се тек онда испољи на телесном плану. Тако Вам је и са геополитиком и историјом. Најпре се промене десе у нултој димензији у коју улазимо увек кад сањамо и тако преносимо кодиране информације, па се тек онда испоље на материјалном плану.
У тој димензији где Бог влада, у Царству Небеском, они су већ изгубили, они су не само изгубили, већ су у потпуности уништени. Само треба причекати да се то објави или испољи у нашем простор-временском плану.

Американци су у тој мери зла нанели другим народима, а њихова елита је у тој мери огрезла у сатанизам и крвне жртве да је постојала опасност да цела планета постане роб Сједињених држава.

Али, то се неће десити. А знате зашто? Зато што, ПОЗВАН ИЛИ НЕ, БОГ ЈЕ УВЕК ПРИСУТАН.

5 replies »

 1. Ова два навода су изазвала мој претходни коментар: „У том смислу треба гледати и на садашњу кризу у Грчкој“ и „Од 2018. године моћи ће се с помоћу овог ракетног штита уништити руске бојеве главе.“. Интервју је дат 1998, па се питам која и каква је то била „садашња“ криза у Грчкој? Калезића изузетно поштујем, али је сигурно, да није ниво Тесле и Владике Николаја. А прогноза, да ће „ракетни штит Амера“ 1998 моћи да уништи руске бојеве главе, ваљда је јасно, да се неће остварити. У сваком случају, добро је потсетити нас на Драгоша Калајића, помало заборављеног великана.

  Свиђа ми се

 2. Поштована редакцијо,
  Калајић је умро 2005. те је невероватно, да је прогнозирао ште ће се десити 2018. Да се нисте мало занели? Што се тиче лика на неки снимак, добија се одговор, да снимак не постоји. Која је то криза постојала у Грчкој 2005. године?

  Свиђа ми се

  • Поштовани господине Млинаревићу

   Исправили смо линк и поставили линк који фунционише.
   У пратећем тексту наводи се да је интервју из априла 1998. а не из 2005. године.
   Иначе, треба имати у виду да су умни људи, визионари, попут Николе Тесле, Владике Николаја итд. могли да „виде“ далеко у будућност.
   Остављамо Вама да закључите да ли смо се „занели“…

   Редакција

   Свиђа ми се

 3. Neverovatno sta je covek rekao pre 18 godina.a da se do sada sve to i desilo.počev od priznanja kosova pa do haosa na bliskom istoku.a samim tim i najezde migranata u evropi.to jest islamizacije.a pri tom teznja tog velikog americkog parazita da rasparča rusiju i da pridze neograničenim resursima te velike i bratske nam pravoslavne zemlje.Neka je večna slava velikom vizionaru i velikom piscu umetniku nasem srbinu Dragošu Kalajicu.

  Свиђа ми се