ДЕШАВА СЕ...

ПАТРИОТСКИ БЛОК: “ И КОСОВО – И РУСИЈА “


Објављено: 15. фебруар 2014, 17:10

Ивановић: Слоган „И Косово и Русија“ није маркетиншка комуникација, него суштина!

БЕОГРАД – Српска радикална странка је данас саопштила да ће предизборни слоган листе „СРС – др Војислав Шешељ“ бити „И Косово и Русија“.

ivanovic obradovic sarovic srssajt 450x337 Ивановић: Слоган И Косово и Русија није маркетиншка комуникација, него суштина!

Фото: СРС

„Предизборни слоган патриотских снага „И Косово и Русија“ није облик уобичајене „маркетиншке комуникације“, него најкраћи опис суштине националног програма наше отаџбинске коалиције“, рекао је Иван Ивановић из Српског народног покрета Наши, наводи се у данашњем саопштењу СРС, странке Војислава Шешеља.

Заменик председника СРС Немања Шаровић, Обрадовић и Ивановић уз велики број окупљених присталица обележили су у Орашцу Сретење, Дан државности Србије, развијањем транспарента са слоганом „И Косово и Русија“.

Извор: Бета / Правда

———————————

СНП НАШИ на изборе иде у савезу са СРС и Образом

Избори 2014

СНП Наши 7. фебруар 2014.

Српски народни покрет Наши постигао је договор са Српском радикалном странком и Покретом Образ о заједничком учешћу на парламентарним изборима 16. марта.

nasi

Уједињени: Младен Обрадовић (Образ), Немања Шаровић (СРС) и Иван Ивановић (СНП НАШИ)

Дуго очекивано стварање патриотског блока коначно је остварено, а лидери Образа Младен Обраовић и СНП НАШИ Иван Ивановић су кандидати за посланике на листи Српске радикалне странке.

СНП НАШИ позива све грађане Србије да дају подршку листи СРС.

3 replies »

  1. Jа сам желео да буде формиран Патриотски фронт и требао jе да буде формиран, али нажалост ниjе. Пошто сам следбеник радикалске идеологиjе, даjем им моj глас.

    Свиђа ми се

  2. a zato idete odvojeno od Dveri. Tesko da cete imati sanse. Mi Srbi smo notorni ponavljaci. Zar je moguce da ne svatamo nesto tako prosto i logicno! Samo udruzeni mozemo nesto protiv kriminalaca koji su okupirali Srbiju i supendovali USTAV

    Свиђа ми се

  3. Срби, сви треба да гласамо за СРС, Образ и СНП Наши и да задамо назадном олошу смртни ударац. Живела Србиjа! Живела Победа!

    Свиђа ми се