КОСОВО И МЕТОХИЈА

Небојша Јовић: Нама нико не оте Косово, но ми више и нисмо за Косово… а како ствари стоје нисмо ни за Србију!


„НАМА НИКО НЕ ОТЕ КОСОВО, НО МИ ВИШЕ И НИСМО ЗА КОСОВО!!!!!“

Јовић (2)

Пише: Небојша Јовић
08.02.2014.

Као да се ради о 40 Сиријаца или Авганистанаца… па да је 40 грла стоке у питању, држава би морала да реагује!
Свака озбиљна држава би рекла једино могуће: АКО ЗБОГ НЕЧЕГА СРБИ НА КОСМЕТУ (као и у осталом делу Србије) МОРАЈУ БИТИ КАЖЊЕНИ, ЊЕНЕ ДРЖАВЉАНЕ ЋЕ ОНА ПРОЦЕСУИРАТИ, али НЕ ПО НАЛОГУ ПРИШТИНЕ ВЕЋ ПО СВОМ ЗАКОНУ КОЈИ ЈЕ ЈЕДИНИ ВАЖЕЋИ ЗА ЊЕНЕ (срБске) ДРЖАВЉАНЕ!!!

А шта се дешава?

ТРАЖИ СЕ ДА СЕ УХАПШЕНИ ПУСТЕ НА СЛОБОДУ И (пазите сад’), ДА ЋЕ СРБИЈА ГАРАНТОВАТИ ДА ЋЕ СЕ ОНИ РЕДОВНО ОДАЗИВАТИ НА ПОЗИВ СУДА????

КОЈЕГ СУДА… ЈЕЛ ОНЕ ДРЖАВЕ КОЈУ СРБИЈА „НЕ ПРИЗНАЈЕ И НИКАДА НЕЋЕ ПРИЗНАТИ“???

По којим то законима? СрБским сигурно не!

ЗНА ЛИ БЕОГРАД (а морао би) ДА ЈЕ ОД 1999-е до данас НА ДЕСЕТИНЕ СРБА ОСУЂНО НА КАЗНЕ ЗАТВОРА ОД ПРЕКО 20 одина ЗБОГ НАВОДНИХ РАТНИХ ЗЛОЧНА И Л. И ДА СУ СВИ ОСЛОБОЂНИ ОДГОВОРНОСТИ КАДА БИ МЕЂУНАРОДНЕ СУДИЈЕ ПРЕУЗЕЛЕ ПРЕДМЕТЕ!

Очигледно да међународне судије у спрези са Приштином могу зажмуриити на пресуде на по пар година затвора, а без икакве кривице, али су им изгледа казне од преко 20 год превисоке. Државни медији су неупоредиво више времена и пажње поклонили ухапшеној Јулији Тимошенко или сотонској групи „pusi cat“или како се већ зову, него ли УХАПШЕНИМ СРБИМА НА ДЕЛУ СВОЈЕ ТЕРИТОРИЈЕ А ПО ОПТУЖНИЦИ И ЗАКОНИМА ЈЕДНЕ НЕПОСТОЈЕЋЕ ДРЖАВЕ КОЈА ЈОЈ ЈЕ ТАЈ ДЕО ТЕРИТОРИЈЕ УЗУРПИРАЛА!

Све што је дисало за Србију, што је крварило и животе своје угрозило чувајући породицу своју, Православну веру срБску и државу Србију, од РСК ПА ПРЕКО РС И СВЕ ДО САМЕ СРБИЈЕ, је У ХАГУ ЗАВРШИЛО! Али пошто се Суд у Хагу приводи крају, што се тиче нових оптужница… НИЈЕ ЛИ ПРИШТИНСКИ ЗАТВОР И ЗАКОН „СУСЕДНЕ НАМ И ПРИЈАТЕЉСКЕ ЗЕМЉЕ“, ЗА СРБЕ „НОВИ ХАГ“???

Судбина Срба је, како сада ствари стоје, извесна. Све што је хомосексуално, космополитско, наказно, атеистички и антисрБски настројено, живеће колико толико нормално у овој морално посрнулој Србији. Најплоднију земљу нам купују, ако не Хрвати а оно странци. Ниш и Врање су одавно постали нова албанска „Мека“. Рашка област постаје нови Трновац, пада Србија без иједног метка… па још да нам дотуре још тих пар стотина хиљада Рома, ето „Србије промењене свести“!

А све оно национално свесно ћути, ћути, ћути… али не као у доба Милоша Обреновића, не, већ ћути зато што је заборавило да размишља, заборавило да се крсти и у Цркву да иде, заборавило да је човек и шта значи бити и човек и родитељ и верник! На најстрашнији могући начин се обистинила тврдња Милана Комненића из песме о Космету, када каже „НАМА НИКО НЕ ОТЕ КОСОВО, НО МИ ВИШЕ И НИСМО ЗА КОСОВО!!!“ А како ствари стоје нисмо ни за Србију!

Протести са и без политичких захтева, протести против робовласничког новоуспостављања јарма народу, протести против малих плата, потресају последњих година и Шпанију и Италију и Португалију и Грчку и Француску, Бразил, Бугарску, а сада и Босну… само је у Србији „нирвана“! Не би ме изненадило да „браћа“ наша у остатку Србије отворе кладионицу са питањем и добром квотом за оне који погоде КО ЋЕ СЛЕДЕЋИ БИТИ УХАПШЕН.

„Народе мој“ (што би рек’о Пашић)… Срби и Србија, народ (и држава) који нестаје… лакше би ми било када бих знао да је то воља Божија, а не глупост,страх и морална беда народа, међутим…

ГДЕ ЈЕ БРЕ ТА КРУШКА, ШЉИВА ИЛИ ШТА ВЕЋ…?
Лака ти ноћ Србијо, ако те још увек има!