АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Забринути грађанин РС – Не насједајте на подвалу!


Не насједајте на подвалу!

7.02.2014.

Народ у Републици Српској јесте гладан. Промјене су потребне о томе не треба уопште расправљати. Али Срби у РС не смију дозволити да им се подвале ови „грађански и спонтани“ немири. Укратко – сцене које се дешавају у нама сусједном ентитету упорно неко покушава да подметне и Републици Српској.

bosna-hercegovina-protesti

Хипотетички, уколико народ крене да се буни и у нашем ентитету, странци ће вршити притисак на „Босну и Херцеговину“ тачније на РС да се крене у „пријеко“ потребне реформе (читај уставне промјене) како би се омогућио грађанима бољи живот, већа права и шта све већ буду измислили.

bosnia-5_1391792998416_2416593_ver1_0_640_480Из овога једноставног примјера се да видјети да немири нису ништа друго до унитаристички покушај одређених људи који се користи јадним народом коме је дозлогрдила економско – социјална ситуација у земљи. Протести неће тад циљати на Додика и владајуће странке, но на саме институције пресједника, премијера, владе што значи на саме институције Републике Српске!

Сходно томе позивам сву браћу у Републици Српској да одрже социјални мир и подрже Републику Српску! Изборна је година самим тим имамо прилику да изгласамо други политички програм уколико сматрамо да владајуће странке не раде добро свој посао али не смијемо да насједнемо на подвалу која се организује зарад остваривања унитаристичких реформи на штету Републике Српске.

Забринути грађанин РС

________
Извор познат редакцији

1 reply »

  1. Углавном пратим ова дешавања два дана на друштвеним мрежама. Задовољан сам реакцијом у Српској. Народ је препознао могућу подвалу из Брисела. Социјалне невоље биће рјешаване накнадно само у оквиру Српске. Треба нагласити да Српску много кошта финансирање заједничких институција БиХ од којих српски народ нема никакве користи, напротив само нам отуда долазе невоље, шиканирања, оптужбе и лажи.

    Свиђа ми се