Биљана Диковић

ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (17)


ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (17)

За одговоре на три питања о тренутној политици актуелне партократије у Србији питали смо Србе из Србије, али и из дијаспоре, и те одговоре објављујемо као фељтон у наставцима…

Дакле, можемо да закључимо да је ЕУ одлично изабрала баш ово руководство Србије да прогура све замишљене планове усмерене против Србије, као и онај који се зове „Међународни пројекат Косово“. А Власт у Србији је спремила нову анестезију српском народу у виду избора у марту, при чему ће сва циркуска представа по том питању, одлично утицати на свест лако заборавног српског народа… – Дејан Павловић, уредник портала ГЕТО Србија

08.02.2014. за ФБР Биљана Диковић

Плакат: аутор Дејан Павловић,  уредник портала ГЕТО Србија

Плакат: аутор Дејан Павловић, уредник портала ГЕТО Србија

1. Да ли су Србији потребни избори, који се иначе морају платити из буџета, односно од новца сиромашног србског народа у овом тренутку, и зашто?

Дејан Павловић: Да се врши арчење буџетских пара осиромашеног народа да би западни лешинари спровели своје циљеве о нашем трошку, то је јасно ко дан!!! И несхватљиво је да то не види обичан народ који је без посла, без плате, притиснут скупоћом неопходних артикала за живот, лекова, обавезних режијских дажбина, а од половине фебруара (када стање новчаника достиже критичну фазу) следи измиривање првог дела пореза на имовину, а касније и пилићарске активности општинских пореских органа попут слања решења за измиривање “ситног” пореза на оружје на пример, и Бог зна којих ће се пореза још сетити, зато што смањењем и укидањем царина, рупетина у буџету мора да се пуни на други начин…

2. Да ли је ово расписивање избора сада, од стране владајућих партија само покушај да се “промене места и неподобни кадрови” уз промену правне регулативе, односно легализација прекршених чланова Устава Србије и измена у смислу правног признавања отимања Косова и Метохије као међународно признатог дела територије државе Србије?

Дејан Павловић: Предизборни циркус и његови резултати касније, имају за циљ да се потпуно уништи онај мали остатак српских патриотских снага, (Коштуница је потрошен одигравши своју улогу петог октобра, а Србија као држава више ни западу није занимљива, јер су остварили свој циљ на овом простору купивши политичаре, и сада се западни интереси крећу ка новом циљу – Русији), и тежња је да се формира власт у којој су сви европејци, (а они који не буду у власти и не буду обаљали некакву функцију, поступаће као конструктивна опозиција и подржаваће Владу, зато што је битно ЊИХОВО УХЛЕБЉЕЊЕ, а не Србија и српски народ, и они који Србију сматрају својом државом), и тиме ће се запечатити судбина Српског народа и Србије. Требаће сто година, да неки наши потомци, мало подигну главу и покушају да осветле макар прво слово од имена наше државе.

Само, никако не могу да се помирим са чињеницом, да БАШ СВИ чланови политичких странака, у својим личним осећањима, деле БАШ СВЕ оне циљеве који су написани у статутима њихових странака, и да БАШ СВИ подржавају и оне накарадне законе донешене на штету Србије, српског народа и њихових потомака!!??

3. Да ли ће тиме бити легализован као правно важећи Бриселски споразум и самим тим народном вољом “оверити” велеиздаја?

Дејан Павловић: Дакле, можемо да закључимо да је ЕУ одлично изабрала баш ово руководство Србије да прогура све замишљене планове усмерене против Србије, као и онај који се зове „Међународни пројекат Косово“. А Власт у Србији је спремила нову анестезију српском народу у виду избора у марту, при чему ће сва циркуска представа по том питању, одлично утицати на свест лако заборавног српског народа, па ће преко медија прожетим једноумљем, наметати јавности само једну тему и испуњавати простор изјавама политичара, аналитичара, неважних и мање важних персона, који ће давати своја мишљења, оцене, примедбе, износити своје наде, итд.. а при свему томе ће се скрајнути сви они важни и трагични, по наш народ и државу, мартовски догађаји из 1999. када је почело злочиначко бомбардовање НАТО пакта и земаља ЕУ, као и погром српског живља на КиМ и уништења српских цркава 17.03.2004.
Европа је мислила о тим датумима. А Србија???!

избори СРБИЈА

* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (16)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (15)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (14)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (13)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (12)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (11)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (10)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (9)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (8)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (7)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (6)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (5)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (4)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (3)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (2)
* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (1)