АКТУЕЛНО

Иван Ивановић – Отворено писмо Владану Глишићу и Старешинству Двери – куцнуо је час да станемо у исту колону


Отворено писмо Владану Глишићу и Старешинству Двери

7. фебруар 2014. СНП НАШИ

ivanovic_ivan_snpnasi-202x300

 

Брате Владане и остала Дверјанска браћо,

дао сам себи слободу да Вам јавно упутим писмо у којем Вас у име Србије позивам да се придружите патриотском блоку који се ствара последњих дана и којег би Ви требали да будете део.

Брате Владане, наше познанство не сеже пар година уназад, већ смо на истом страдалном путу више од петнаест година и чини ми се да је коначно куцнуо час да станемо у исту колону и покушамо да се изборимо за исту ону Србију о којој је маштао Прота Атанасије Буковички који је заклео устанике у Орашцу 1804 године, и испред чијег гроба смо сви ми Аранђеловчани хиљаде пута водили разговоре.

Ово је тренутак када није време ни на какве поделе у патриотским круговима, то говорим пошто и себе сматрам делом Двери у које сам уградио неке дане свога живота, од огранизовања чувене трибине о Жртвама комунизма у Аранђеловцу, организовања Сабора српске омладине и многих други трибина и дешавања, а баш приликом једне такве трибине у Аранђеловцу упознали сте се ти и Бошко Обрадовић.

Није лако сложити Србе, али се надам да Двери имају свест о националном уједињењу и на том путу свако мора да се одрекне неких личних принципа, зарад вишег циља, а тај виши циљ је у овом тренутку опстанак нашег народа и државе.

Са надом да се ускоро видимо у истој колони твој брат Иван Ивановић.

8 replies »

 1. – Удруживање подразумева пре свега поштену понуду,
  – затим
  – заједничку листу Патриотског фронта
  – да буде на равноправним основама
  – и да се свако прилагоди заједничком интересу за ослобођење државе Србије и Српског народа !
  – Зар би неко очекивао да се листа зове Двери и да резултати буду на располагању Дверима, а да се сви остали прикључе са својим гласачким телом ?
  – Није фер да СРС себи даје за право више од осталих како би заједничке резултате приграбила за себе, ако већ неће да листа буде Патриотски блок !
  – СРС прво да се извини за непоштену понуду и да замоли све патриоте па и Двери да разговарају о поштеном удруживању у Патриотски блок !

  Свиђа ми се

  • У политичком животу мора да се зна ко коси,а ко воду носи.Тако је било и тако ће да буде увек.Када челници некаквог покрета под називом „Двери српске“ буду презентовали своје биографије на удиг јавности,тек онда се може разговарати мало озбиљније са тим људима.Али,мало озбиљније.Да ли они размишљају ако се у току кампање врати војвода Шешељ?Шта ће они,да му чисте ципеле,или шта?

   Свиђа ми се

 2. Bas tako Ivane! „ZASTO SLOZNA DRZAVA NIJE BILA SLOZNIJA I JOS VECA – PA NEKA SVAKO PEVA SVOJU PESMU kod kuce!“ – rekoh davnog septembra 1990-e godine svom muslimansko-bosanskom kolegi – i ne znajuci da spremaju rasturanje SFRJ u 4. faze…
  Zato Dverjani, SADA ne pravite istu gresku sa Srbijom, 24 godina kasnije…

  Свиђа ми се

 3. Ivane cenim ono što ti radiš,ali ne možemo da dozvolimo podvale Šarovića,taj isti gospodin dok je bio koordinator SRS za Pčinjski Okrug,uništio je SRS dozvolio je da mu lokalni SPS Iinstalira kandidata za gradonačelnika,a pordšku naroda od 30posto,prodali su za 10radna mesta u javnim preduzećima,taj gosp.Šarović ni tebi ne može vodu da donese,i on će bude
  lider,patriotske opcije,on je jedan nesposobnjaković i on će uništiti SRS

  Свиђа ми се