Николић: Време је да Вучић буде награђен за своју издају, а мене ако се другови сете за Дан ЦИА, сете…

Превод са Орвелијанског текста Танјуга „Николић: Време је да Вучић буде премијер“ на Српски урадио Миодраг Новаковић…

*****

Николић: Време је да Вучић буде награђен за своју издају, а мене ако се другови сете за Дан ЦИА, сете…

30 јануар 2014, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

toma-nikolic-izdajnik

Томислав Николић је изјавио да на почетку састанка између њега као апсолутистичког председника републике и апсолутистичког потпредседника владе Вучића с једне стране- и председника владе Србије Дачића с друге стране, Ивица није имао никакве шансе да спречи нове изборе и консеквентни пад владе (у којој је остварио све своје „коферске снове“- уз „реалну шансу“ да добије чак и Нобелову награда за издају своје земље).

—————————————

Београд, 29.01.2014- Председник Србије Томислав Николић је изјавио вечерас да на почетку састанка са Ивицом и Алексом, Ивица наравно није хтео нове изборе и шкартирање из владе, али да је након мало „пропуштања кроз шаке“ и Николићеве категоричне изјаве „да је време да сад мало и Алекс Вучић (а.к.а. Минхаузен) треба да буде премијер, јер ће он много боље (и брже) да обезбеди даље комадање , исламизацију , распродају најплодније земље арапима у бесцење, и наравно саботирање Јужног тока у Србији (као и друге „ствари“ са бриселске „шопинг листе“)…

———————————–

ДОПУНИЛИ СМО МУ КОФЕРЧЕ…

„Када смо се растали, Дачић је ридао сузе и ритао се ко магаре, али кад смо му допунили коферче, мало се смирио, и потом је одвезен у непознатном правцу“- рекао је председник гостујући на „ТВ Бастиљи“ (како је иначе он некада сам називао режимски РТС).

На конкретно питање ко је од њих тројице био против избора, Николић је одговорио да су он и Вучић категорично били за изборе (јер тренутно имају најбоље шансе да још једном преваре наивне гласаче)- али да му његова председничка и четничка част налажу да не каже ко је био онај трећи, који је био против. Те је одлучио да препусти јавности да сама разреши ту, тако „тешку енигму“.

„Заиста, наша жеђ за апсолутистичком владавином над ост(п)атком Србије је била превелика, тако да смо се одлучили за још једне намештене изборе“ – казао је Николић.

Он је навео да је приликом формирања владе 2012 био принуђен да предложи Ивицу „коферчета“ за мандатора, само да би могао да склепа владу, и да је сада изванредан моменат да га се реши- тим пре што је обавио све прљаве послове (и лично их парафирао) везано за продају Космета окупаторима.

Према Николићевим речима, за изборе су се одлучили тек након побуне у СНС странци, коју су након тога почистили од „непоћудних елемената“ и на кључним функцијама задржали само „безглаве послушнике“- што им сада омогућава да консолидују апсолутистичку владавину у Србији (а све по мери западних амбасада).

„Ја сам наравно рекао Вучићу да је време да он преузме владу, бар док мени не досади да будем председник“- рекао је Николић да је природно да Алекс, који се иначе „осећа удвојено“ као Маршал и Елиот Нес у једном телу (понекад можда чак и као Мадленка)- формира нову, беспоговорну и „уштројену“ владу.

Николић је навео и да су (СНС) већ унапред наштеловали да имају најмање 150 мандата, а за колационе партнере ћу узети само оне који им понуде највише (еврића)…

———————————————

ДВА ЛОША УБИШЕ МИЛОША…

Председник је поновио да су морали током састанка више пута да физички раздвајају Ивицу (који није хтео да преда кључеве од премијерске лимузине), и Алекса (који је на састанак дошао у новој маршалској униформи), али да су на крају по оној старој изреци „два Лоша убише Милоша“- он и Алекс успели да изгурају ван кабинета „уплаканог и унеређеног“ Ивицу.

„Нас тројица смо се сво време чупали за косе“, рекао је Николић и додао да је мандат „еспееосовске владе“ скраћен комбинацијом „подмазивања и пребијања“.

Николић је рекао да сматра да није потребно да се јавно укључи у кампању на било чијој страни, јер он то већ чини тајно, али да свакако подржава убедљиво „најјачу издајничку опцију „, а то је по Николићу његово чедо СНС- које је настало крађом скупштинских мандата и чланства Српских Радикала, и уз активну подршку Тадићеве издајничке „жуте коалиције“ која је у ту сврху прекршила и све парламентарне и друге законе Републике Србије.

——————-

НАВИЈАЋУ ДА ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКРАДЕМО ИЗБОРЕ И ИЗМАНИПУЛИШЕМО ЛАКОВЕРНО ГЛАСАЧКО ТЕЛО…

Николић је изјавио да иако је формално председник свих грађана, да му се неке странке, нарочито оне родољубиве гаде (чувени „синдром потурице“), и да ће на парламентарним изборима навијати да победи Вучићева „минхаузенска странка“.

„Председник сам свих наивних грађана Србије (осим оних са Косова и Метохије, које сам препустио у руке ратном злочинцу Хашиму Тачију, и осим оних у другим деловима остатка Србије, које ћу ускоро препустити у руке других сепаратиста) и наравно да ми сви нису једнаки, нити исто драги (нарочито ако „навијају“ против мене), а нарочито ми нису једнаке све политичке странке, и у том смислу ћу се потрудити да ускоро ставим ван закона све родољубиве странке и покрете“, рекао је Николић за „ТВ Бастиљу“.

Он је објаснио да је уз помоћ америчког амбасадора Монтгомерија као кандидат на председничким изборима лако освојио власт користећи се свим изборним мућкама, и да мисли да су Вашингтон и Брисел у ствари одлучујућа и покретачка политичка снага у Србији, и да се захваљујући њима његова „издајничка политика“ тако успешно остварује.

„Не желим никоме да на изборима буде неутралан, и да сви обавезно гласају за СНС, јер тако ћете своју судбину ставити у руке нас издајника, а себе најбоље лишити свих својих националних и људских права“, рекао је Николић.

Упитан да ли ће се укључити јавно у кампању, Николић је одговорио да ће зарад привида своје „председничке неутралности“, у кампањи учествовати тајно (са свом осталом западном агентуром), и да му је јасно да ако на овим долазећим (и унапред намештеним) изборима СНС пропадне- онда ће и његови председнички дани бити одбројани….

…Да не спомињемо „апсану“, која не гине њему и свим водећим режимским „уставокршитељима“ и бриселско-вашинтонским слугама, када (ускоро) у Србији на власт дођу национално одговорни, независни и родољубиви- парламент и влада…

За Вас и све Нас „прочитао између редова“ М. Новаковић

———————

Оригинални текст на следећем линку: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:475830-Nikolic-Vreme-je-da-Vucic-bude-premijer

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s