Биљана Диковић

ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (2)


ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (2)

За одговоре на три питања о тренутној политици актуелне партократије у Србији питали смо Србе из Србије, али и из дијаспоре, и те одговоре објавићемо као фељтон у наставцима…

„Ово расписивање избора јесте наложено од стране Запада ради нових подвала и учвршћивања будућег ЕУ режима, који ће са апсолутном већином промијенити и Устав Србије. Легализација предаје КиМ и уништења Србије је одавно у току и потврђена је изласком дијела Срба на шиптарске изборе…“ Игор Војиновић, председник НП ОТАЏБИНА, професор историје, Косовска Митровица.

30.01.2014. за ФБР Биљана Диковић

igor-vojinovic

ИГОР ВОЈИНОВИЋ, председник НП ОТАЏБИНА, професор историје, Косовска Митровица

1. Да ли су Србији потребни избори, који се иначе морају платити из буџета, односно од новца сиромашног србског народа у овом тренутку, и зашто?

Игор Војиновић: Србији су одавно неопходни избори, јер ова ненародна власт која се претворила у велеиздајнички режим је изгубила на легитимитету, а одавно је у питању и њена легалност. Подвале ЕУ о изборима који се ето финансирају из сиромашног буџета у незгодном тренутку одбити са гнушањем. Те одвратне подвале попут оне о томе да треба гласати за појединце, а не странке воде ка самуништењу. Избори и треба да се финансирају из буџета, одакле би друго. Неће се ситуација поправити сама од себе, ако остане ова власт. Такође, народ неће моћи имати контролу над такозваним самосталним народним посланицима, када се не може имати контрола ни над странкама, тек ће се тада ти појединци продавати и удруживати у ЕУ уништењу Србије. Најбоље би било извести контрареволуцију, али…

2. Да ли је ово расписивање избора сада, од стране владајућих партија само покушај да се “промене места и неподобни кадрови” уз промену правне регулативе, односно легализација прекршених чланова Устава Србије и измена у смислу правног признавања отимања Косова и Метохије као међународно признатог дела територије државе Србије?

Игор Војиновић: Ово расписивање избора јесте наложено од стране Запада ради нових подвала и учвршћивања будућег ЕУ режима, који ће са апсолутном већином промијенити и Устав Србије. Легализација предаје КиМ и уништења Србије је одавно у току и потврђена је изласком дијела Срба на шиптарске изборе, тако да ово и није нека новост.

3. Да ли ће тиме бити легализован као правно важећи Бриселски споразум и самим тим народном вољом “оверити” велеиздаја?

Игор Војиновић: Непостојање патриотског блока које би предводиле ДВЕРИ, ДСС и СРС ће омогућити покушај легализације велеиздајничког Бриселског споразума. Излазак народа на ванредне опште изборе и масовно гласање за удружену националну опозицију би поништио све њихове досадашње подвале, али пошто тог патриотског блока нема, онда шта рећи.

* ДА ЛИ СУ НАМ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ДА ЛИ ЈЕ ТО “ОВЕРА ИЗДАЈЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ”? (1)