Инфоратници против Новог светског поретка – ИСТОРИЈСКА ЕМИСИЈА ОД 18. 01. 2014. (комплетан снимак)

Објављено у 21.01.2014.
Извор: Биљана ЂОРОВИЋ Инфоратница

У емисији „Инфоратници против Новог светског поретка” која је на програму радија Снага Народа емитована у суботу 18.01.2014 од 14-16 часова, проф. др. Зоран Чворовић је коментарисао писмо које је патријарх Иринеј упутио епископу Артемију као и осврт на писмо које је уследило као одговор епископа Артемија.

Милоје Стевановић је говорио о свом животном путу и успеху који је постигао захваљујући свом духовном прегнућу и раду у славу православља. Милоје Стевановић је својим пројектом КМН ресторана хране која се производи по древној рецептури српске кухиње за коју се намернице производе на фармама на којима се поштују највиши параметри узгоја органске хране, показао да је прави србски домаћин у стању да служи свом народу.

У наставку емисије, са Миодрагом Новаковићем, оснивачем и генералним уредником ФБ Репортера који нам се јавља из Ванкувера говорили смо о реторици „римског конзула” Кацина у обраћању српском робљу као и о најновијим „расветљавањима” убиства шесторице младића у кафићу „Панда” у Пећи, 1998..године.
Са Небојшом Малићем, политичким коментатором из Вашингтона – о оснивању “Р. Арчибалд Рајс Институт за Српске Студије” који је отпочео са радом о Божићу.

Аутор емисије је Биљана Ђоровић

Inforatnica

Thanks for your comment, it will be visible after moderation. Comments containing offensive language, threats and personal insults, will not be published...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s