Ванредно Стање

„Масони спремају Трећи светски рат!“


 „Масони спремају Трећи светски рат!“

Емил Чић, члан Хрватске академије наука и уметности у дијаспори каже да са сигурношћу може да тврди да масонерија спроводи планове који воде према Трећем светском рату. До овог закључка је дошао на основу свих до сада прочитаних књига на тему масона.

17. 01. 2014. дневно.хр-ВЕСТИ

726a800bf9db545855ed

– Све када и не бисмо узели као озбиљан доказ писмо америчког генерала Алберта Пикеа упућено идеологу италијанског уједињења Мазинију, којим још у 19. веку најављује три светска рата, морали бисмо да уважимо чињеницу да је члан англоамеричког естаблишмента Керол Кигли у књизи “Англо-амерички естаблишмент” описао како је британска масонерија стварала услове за Први и Други светски рат – рекао је Чић и додао да је из таквих историјских књига видљиво да су светски ратови били планирани са циљем стварање британске предоминације у Европи и свету.

А видљиво је, како каже, и то да су британски империјалисти за све будуће операције у 20. веку планирали да употребе САД где су преместили своје централе и где су врбовали банкаре и политичаре.

– Тај план се остварио и Америка данас силовито напада земље Средњег Истока са циљем да овлада комуникацијама прије него што преко Ирана удари Русију и Кину. План рата већ је требало да буде спроведен и завршен, али очито да се нешто закомпликовало па су главне операције отежане и самим тим и одложене – тврди Чић и истиче да је циљ рата смањење популације, кроз масовна разарања, а након тога стварање нове светске државе, јер је, како каже веома тешко да се уједини цео свет, без отпора појединих држава.

– Свака јача држава попут Кине или Русије тешко да ће пожелети да свој суверенитет преда некаквим Уједињеним нацијама, па ће упокоравање највећих противника ићи преко масовног разарања и сламања. Да би до тога дошло непрекидно се стварају конфликтне ситуације међу државама, које ће до сукоба и довести, рекао је Чић.

Опасности су јасне, а решење „зна само Бог“:
– За ближу будућност Бог вероватно има нека своја нама непозната решења, истакао је Чић.

6 replies »

  1. + Сад ће још и рвати ( тако су их СРБи звали ) учити о “ богу и непознатим решењима“ . Погледајте филм Бадње вече 1943 год има много решеењаааа. +

    Свиђа ми се

  2. Комунистичка Кина jе проjекат илумината коjи треба да удари на Русиjу у одсудном моменту. Западне силе на челу са jудео-ватиканским банкарима су на умору па им jе потребан нови рат да се опораве. Нажалост у овом рату Русиjа и Владимир Путин су сами.

    Свиђа ми се

  3. Како то „Бог има нама непозната решења“? Па све нам је Бог кроз своје слуге написао у Светом писму и православним књигама, а има и код римокатолика па нек тај Хрват завири тамо. Све што је тај Хрват рекао се слаже са пророчанствима хришћанским, а решење је такође дато, па нек чита и напише и то, зашто се стиди?

    Свиђа ми се