ЗДРАВЉЕ-ЕКОЛОГИЈА

Визионарски (ексклузивне фотографије!): Систем за масовно запрашивање из ваздуха заиста постоји, то значи да несумњиво постоји и запрашивање…


Мобилни систем за биохемијско запрашивање из ваздуха

12. јануар 2014, ВИЗИОНАРСКИ

Систем за масовно запрашивање из ваздуха заиста постоји, а ако постоји систем, несумњиво да постоји и запрашивање. Ако вам ни ове фотографије нису довољан доказ да су људи само обични заморци на којима “елита” готово свакодневно испробава своје отрове, предлажемо да наставите да тражите истину сами, с надом да у једном тренутку неће бити касно за човечанство.

Ово су ексклузивне фотографије система који се користи приликом спровођења хемијског инжењеринга, односно запрашивања хемијским траговима (chemtrails), а у шта многи, упркос веома видљивим доказима, још не верују. Запрашивање људи и планете одвија се већ дуги низ година са једном једином сврхом: тровање људи, биљака и животиња и промена планете у мртву, неплодну Земљу искоришћену само за елитне интересе. Многи се још увек питају како то раде и којим авионима.

Погледајте ове фотографије и можда ће вам бити јасније. Монтажа овог система на авион, као и његова демонтажа, обавља се лако и брзо, тако да се практично ради о мобилном систему.

PumpInletAndOutletПумпа –  дизел мотор који покреће систем

SprayerScrewsOnEndПрскалица

DuctsЦеви које повезују спремнике и прскалице

TanksСпремници

SprayerAndExhaustInstalledПрскалице монтиране на труп авиона

Извор ових фотографија говори: “Овај систем објашњава пуно тога. Годинама радећи у индустрији, увек сам био у потрази за било каквим индикаторима система прскалица. Мало сам сумњао у причу о хемијским траговима јер никада нисам видио доказе системаа прскалица током свих година мог рада на авионима. Овај систем је направљен тако да се може брзо инсталирати, користити, а затим уклонити по жељи. Кад није инсталиран, авион се може користити као нормалан 737 теретни авион. Систем се, такође, може премештати из једне летилице у другу. Главне прозоре кабине на које се монтирају прскалице држи само неколико вијака. Ако се добро сећам, то је осам вијака по прозору. Радници су испред хангара присуствовали су пробној вожњи, а у испитивању је коришћена само обична вода.”

Извор: Real Liberty Media

2 replies »

  1. Уколико им треба мртва и неплодна планета онда они нису са овог света већ припадају другој раси којој овакви услови не одговарају. Мени је не схватљиво да човек са минимумом људскости пожели да одсече грану на којој седи.

    Свиђа ми се