ДЕШАВА СЕ...

Небојша Јовић (поводом Пантићеве „оставке“): ЗНАЛИ СТЕ ГОСПОДО СВЕ!!! И СВЕСНО ЛАГАЛИ НАРОД ТЕРАЈУЋИ ГА У НЕСРЕЋУ И НЕСТАЈАЊЕ!!!


Jović1-445x270
Небојша Јовић
11.01.2013.

ЗА НЕВЕРОВАТИ!!!

(коментар Небојше Јовића на вест о оставци Крстимира Пантића)

Vest o Panti– Није им сметало да ПРИЗНАЈУ ИЗБОРЕ КОЈЕ ЈЕ РАСПИСАЛА ткзв ПРЕДСЕДНИЦА квазиДРЖАВЕ КОСОВО;

– ПРИХВАТИЛИ су и признали АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ РАСПИСАНЕ ПО ЗАКОНИМА ткзв НЕЗАВИСНОГ КОСОВА;

– ЛАГАЛИ И ПОЗИВАЛИ НА ИЗБОРЕ ЗА „ЗСО“ ИАКО СУ ЗНАЛИ ДА ЋЕ ОНА БИТИ ДЕО „К О С О В С К И Х“ ИНСТИТУЦИЈА;

– ПРИХВАТИЛИ гласачки листић на коме је стајао лого НЕЗАВИСНОГ КОСОВА…

И сада им смета нека заклетва или спорна реченица???

ЗНАЛИ СТЕ ГОСПОДО СВЕ!!!

ЗНАЛИ СТЕ И СВЕСНО ЛАГАЛИ НАРОД ПОЗИВАЈУЋИ ГА, ПРЕТЕЋИ И ПРИСИЛОМ ГА (СА СВОЈИМ ФБ ПРОФИЛИМА И ФБ СТАРЛЕТАМА) ТЕРАЈУЋИ У НЕСРЕЋУ И НЕСТАЈАЊЕ!!!

Зашто не објасните полицији срБској зашто остају без посла када сте ТВРДИЛИ ДА НИКО БЕЗ ПОСЛА ОСТАТИ НЕЋЕ… а полицајци су САМО ПОЧЕТАК… И СТРАДАЊЕ И НЕСТАЈАЊЕ ТЕК СЛЕДИ!

Зато, НЕ ЛАЖИТЕ ПОНОВО, НЕ ГЛУМИТЕ НАИВНЕ, ЧАСТ И ДОСТОЈАНСТВО СТЕ ИЗГУБИЛИ ОНДА КАДА СТЕ СВОЈ НАРОД ХИСТЕРИЈОМ ФБ СТАРЛЕТА И НАВОДНОМ НАИВНОШЋУ СВОЈИХ ФБ ПРОФИЛА „УТЕРАЛИ“ У НЕЗАВИСНО КОСОВО.

Знамо вас, препознајемо и добро знамо да разбојник не може проповедати јеванђеље, нити проститутка поштење, а поготово ИЗДАЈА НЕ МОЖЕ БИТИ „ОТРЕЖЊЕЊЕ“ и ПОВРАТАК ПАТРИОТИЗМУ!

Ако је и од вас… МНОГО ЈЕ!!!

_______________

2 replies »

 1. Nije nas ni zapad ni siptari pobedili.Mi smo sami sebe pobedili.Mi smo sami sebi neprijatelji.Sami sebi smo zapecatili sudbinu.Jednostavno mi smo takav narod za saku dolara i vlasti(fotelje) sve bi dali i potpisali.Kamo srece da smo slozni kao komsije Hrvati,sve bi bilo drugacije..Vucica jos ne mogu da procenim ali Tomislav Nikolic je mlakonja kao Kostunica kad je bio na vlasti,vuce se i smrknut kao mrtvac nista se taj ne pita..Kako god niko ne moze biti gori niti ce se ikad takav roditi kao Boris Tadic gori je od Vuka Brankovica..A da ne,spominjemsta je njegova ekipa Ds urnisala ovu zemlju opljackala i zaduzila da ce nasa praunucad vracati dugove njihove..Zarad njihovog luksuznog zivota.

  Свиђа ми се

 2. Јесте Крстимир (недостојан човек за такво име!) дао оставку на место директора некакве канцеларије за Косово и Метохију, али није дао оставку на место председника Општине К. Митровица, на које је ускочио после фалсификованих и антисрбских избора на које је, заједно са тачићевом полицијом, демо(но)кратски натерао неколицину Срба на шиптарске изборе и тиме запечатио судбину Србије и Срба на Космету.

  Историја до сада није забележила да је једна држава правила савез искључиво на своју огромну штету са онима који су је нукеларно бомбардовали и отели јој геополитичко средиште и духовни центар, као и да је истерала из матичне државе део народа на територији коју је сама предала вековним геноцодним зликовцима.

  Бриселским споразумом неодосманлијска властохлепачка банда је извршила кривично дело здружене активности против интегритета и суверенитета државе и нечувене повреде Устава. Тиме је ова власт постала тоталитарна и велеиздајничка.

  А Срби који нису барем масовним изласком на уличне протесте подржали своју браћу мученике на Космету немају се чему надати у коначном изласку пред лице Божје…

  Свиђа ми се