Биљана Диковић

Борба за живот Ужица се наставља! ПОРУКА СРБИЈА ВОДАМА И ДИРЕКЦИЈИ ЗА ВОДЕ: ВРУТЦИ СУ ВАША БРИГА, ВАША ОДГОВОРНОСТ, ВАША ПРОФЕСИЈА! Ужичани дали датум надлежнима – до 25. јануара да реше проблем!


„Борба за живот Ужица се наставља!“
ПОРУКА СРБИЈА ВОДАМА И ДИРЕКЦИЈИ ЗА ВОДЕ:
ВРУТЦИ СУ ВАША БРИГА, ВАША ОДГОВОРНОСТ, ВАША ПРОФЕСИЈА!
Ужичани дали датум надлежнима – до 25. јануара да реше проблем!

Трећи протест „БОРБА ЗА ЖИВОТ УЖИЦА!“ био је огранизован као и претходни, преко друштвене мреже Фејсбук и ФБ странице  Uzice nece da cuti.(Ужице неће да ћути).
Као представник организатора протеста први се Ужичанима обратио Никола Јанковић и обавестио присутне о сазнањима до којих су дошли до сада, именовао одговорне и јавно позвао да раде свој посао, а властима послао поруку – ако не стану уз Ужичане и не реше овај проблем – протести ће бити радикализовани: на улици, тргу, прузи… Влада и надлежни добили су датум од Ужичана: 25. јануар!

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:
* ПРОТЕСТНИ СКУП “БОРБА ЗА ЖИВОТ УЖИЦА”: Грађани потписивали петицију надлежнима за хитно решавање проблема са водом – ГРАДСКИ ШТАБ ПРОГЛАСИО ВАНРЕДНО СТАЊЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА
* УЖИЦЕ: ХИТНО решавајте проблем ВОДЕ, СРАМ ВАС БИЛО!
* КОМЕНТАР ДАНА: СЛАЂАНА – “ШТА ЋЕ ГОСПОД РЕЋИ, ЧЕКАМО ПРВИ БОЖИЋ БЕЗ НАШЕГ КОСОВА БЕЗ НАШЕГ СРЦА? Одговориће апокалипсом коју управо гледамо, а тек ћемо”
* УЖИЦЕ: САОПШТЕЊЕ ЗАВОДА ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ – ВОДУ И ДАЉЕ НЕ КОРИСТИТИ ЗА ПИЋЕ, АПЕЛ ПОСЛАНИКА: ТРАЈНО РЕШИТИ ПРОБЛЕМ БЕЗБЕДНОСТИ ЗДРАВЉА ГРАЂАНА!
* Ужичка апокалипса – Где су мужеви, где су очеви, где дедови? Има ли мушке главе у овој Србији и у овом граду да удари шаком о сто!

08.01.2014. за ФБР са лица места, уредник Биљана Диковић, фотографије са протеста: Драган Карадаревић

karadarevic Nemanja

ВОЈСЦИ СРБИЈЕ: УЖИЧАНИ СУ ВАМ НА РАСПОЛАГАЊУ – ЗОВИТЕ АКО ТРЕБА

Као што знате, припадници Војске Србије данас су започели припрему терена око Сушичког врела. Они помажу да сви ми, нас најмање 70 хиљада што пре добијемо воду, да добијемо привремено решење водоснабдевања града. Желимо им сваку срећу у том послу. Момци, ако има жена, девојака ангажованих на овом послу у Војсци Србије, хвала вам!
Грађани Ужица вам стоје на располагању, наредних дана ћемо мање седети код својих кућа, на располагању смо Војсци Србије за сваку врсту посла, од физичких радова до било ког другог посла који буде био неопходан да се обави.

karadarevic Nikola Jankovic

ВЛАДА СРБИЈЕ: ДАТУМ 25. ЈАНУАР ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМ

Влада Србије је почела да предузима нешто у Ужицу десет дана после катастрофе која је град Ужице уназадила за један век! Потценила је Ужичане! Од Владе Србије очекујемо да се то исправи. Ми не желимо да се враћамо на крај 18. или почетак 19. века, а град нам на то ових дана личи, само што је још ружније и тужније.
Ужице вам са овог места поручује:
ДО 25. ЈАНУАРА, ДО СТАВЉАЊА У ФУНКЦИЈУ ПРИВРЕМЕНОГ ВОДОСНАБДЕВАЊА СА СУШИЧКОГ ВРЕЛА, УЖИЦЕ ЖЕЛИ ПРОЈЕКАТ САНАЦИЈЕ АКУМУЛАЦИЈЕ ВРУТЦИ, ДО 25. ЈАНУАРА УЖИЦЕ ЖЕЛИ ОПРЕДЕЉИВАЊЕ НОВЦА ЗА ТО И УЛАЗАК У РЕАЛИЗАЦИЈУ ВЕЛИКОГ ПОСЛА НА АКУМУЛАЦИЈИ ВРУТЦИ.
НЕЋЕМО БИЛО КАКВУ САНАЦИЈУ! ХОЋЕМО ОНУ КОЈА ПУНО КОШТА, ХОЋЕМО ТАКВУ САНАЦИЈУ КОЈА ЋЕ УЖИЧАНИМА ИЗ ВРУТАКА ОБЕЗБЕДИТИ ИСПРАВНУ, ЗДРАВУ, КВАЛИТЕТНУ ВОДУ ЗА НАРЕДНЕ ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ!
Свим министрима у Влади Србије поручујемо:
НЕМОЈТЕ ШТЕДЕТИ НА УЖИЦУ! Без Врутака овај град ће почети да одумире, и сваки Ужичанин то зна! Покажите да сте способни да обезбедите новац неопходан за санацију, знамо да је то огроман подухват, али крените у реализацију ОДМАХ!

protest treci dan

СРБИЈАВОДЕ И ДИРЕКЦИЈА ЗА ВОДУ СРБИЈЕ ОДМАХ ДА ПОЧНУ ДА РАДЕ СВОЈ ПОСАО И ИСПРАВЕ ОВО ШТО СУ СВОЈИМ НЕРАДОМ НАПРАВИЛИ ЗА 70 ХИЉАДА ГРАЂАНА УЖИЦА

Влади Србије одаћемо и једно признање: ОНИ СУ УСПЕЛИ ДА ПРОБУДЕ БЕОГРАДСКЕ ЕКСПЕРТЕ ИЗ СРБИЈАВОДА, ИЗ РЕПУБЛИЧКЕ ДИРЕКЦИЈЕ ЗА ВОДЕ! ЗАР ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ БИЛО НЕОПХОДНО ДА ИХ ИЗ ВРХА ВЛАДЕ СРБИЈЕ ЛИЧНО ЗОВУ ДА ПОЧНУ ДА РАДЕ СВОЈ ПОСАО!? Они одавно, годинама уназад напамет знају, знају то без елабората и пројекта, да је санација Врутака после 30 година службовања људима неопходна, како што је неопходна и свакој сличној акумулацији у свету!
Водопривредни стручњаци ОВИХ ДАНА ЋУТЕ! Нигде не можете да их видите и чујете! Мисле да су се сакрили у београдске канцеларије и да су те канцеларије неосвојиве тврђаве! Бирократе мисле да их ми из Ужица не видимо!
Одавде вам поручујемо – СРБИЈА ВОДАМА И ДИРЕКЦИЈИ ЗА ВОДЕ:
ВРУТЦИ СУ ВАША БРИГА, ВАША ОДГОВОРНОСТ, ВАША ПРОФЕСИЈА, ВРУТЦИ СУ ВАША ПЛАТА И ВАШЕ СВЕ, А ВАС БАШ БРИГА! ЈОШ УВЕК НИСМО ЧУЛИ ДА ЈЕ ТУЖИЛАШТВО СТИГЛО ДО БЕОГРАДСКИХ КАНЦЕЛАРИЈА! ЗБОГ ВАШЕГ НЕОДГОВОРНОГ ОДНОСА МНОГЕ ЋЕ ОВИХ ДАНА БОЛЕТИ ГЛАВА КАДА СЕ ИСПОСТАВИ БАСНОСЛОВНИ РАЧУН ЗА САНАЦИЈУ ВРУТАКА!
ВИ НЕ ТРЕБА ДА ПОЛОЖИТЕ РАЧУНЕ САМО НАДЛЕЖНИМ СЛУЖБАМА КОЈЕ ИСТРАЖУЈУ ККО ЈЕ СВЕ КРИВ ЗА КАТАСТРОФУ И КО ЋЕ СВЕ СУТРА МОЖДА У ЗАТВОР ЗБОГ ОВЕ КАТАСТРОФЕ! КАКО СЕ ТО ОБИЧНО КАЖЕ, МЕЂУ ВАМА ИМА И ЧЕСТИТИХ ЉУДИ, ПОЛОЖИТЕ РАЧУНЕ УЖИЧАНИМА! ИЗАЂИТЕ ИЗ КАНЦЕЛАРИЈА, РЕЦИТЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ ПУНУ ИСТИНУ!
КАЖИТЕ УЖИЧАНИМА ЗБОГ ЗДРАВЉА ЊИХОВЕ ДЕЦЕ, КАЖИТЕ ДА ЈЕ ДАНАС ПОЧЕЛО СА ЦИЈАНОБАКТЕРОМ, И КАНЦЕРОГЕНИМ МИКРОЦИСТИНОМ, А ОНДА ИМ ИЗДЕКЛЕ МУЈТЕ ЦЕЛУ ПАЛЕТУ ОТРОВА КОЈУ УЖИЧАНИМА СЛЕДУЈЕ У НАРЕДНИМ ГОДИНАМА АКО СЕ НЕ УРАДИ САНАЦИЈА ИЗВОРА НАШЕГ ЖИВОТА!
ГОСПОДО, УРАДИТЕ СВОЈ ПОСАО БРЗО, ДАЈТЕ ВЛАДИ СРБИЈЕ НАЈБОЉЕ И ЈЕДИНО ИСПРАВНО РЕШЕЊЕ – ВРУТЦИ НЕОДЛОЖНО МОРАЈУ БИТИ САНИРАНИ!

karadarevic 5

ХВАЛА ЧАЧАНИМА!

Грађани комшијског Чачка, за разлику од оних који за то примају плату, оног тренутка када је објављено да је 70 хиљада људи у Ужицу остало без пијаће воде, истог трена Чачани су били у Ужицу са флашираном водом за наше најважније установе!
Нико из Ужица никад није ни могао да помисли да ће ово изговорити на јавном скупу у Ужицу: ГРЕБИЋИ ХВАЛА ВАМ, уз вас смо када загусти!  

protest maske

ПОЛИТИЧАРИ НЕМОЈТЕ ДА СЕ РЕКЛАМИРАТЕ НА НАШОЈ МУЦИ!

Због достојанства Ужичана молим све политичке странке које у страначкој организацији допремају флаширану воду у Ужице, који год да сте, скините страначке етикете са тих камиона, не зовите медије да то сликају! Немамо ми времена да сваку нову власт учимо како се води локална политика!
СТРАНАЧКА ВОДА ЈОШ НИЈЕ ИЗМИШЉЕНА, ТО ЈЕ ГЛУП ПАТЕНТ, НЕМОЈТЕ ГА ТЕСТИРАТИ НА УЖИЧАНИМА! УЖИЧАНИ ЋЕ ПРЕ ДА УМРУ ОД ЖЕЂИ НЕГО ШТО ЋЕ ДА ПИЈУ ПАРТИЈСКУ ВОДУ, БЕЗ ОБЗИРА КОЈА СТРАНКА ШТА ДОНИРА!

 Karadarevic 1

УЖИЧКИ ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ И РЕПУБЛИЧКА САНИТАРНА ИНСПЕКЦИЈА – ДУЖНИ СТЕ ДА БРИНЕТЕ О НАШЕМ КОЛЕКТИВНОМ ЗДРАВЉУ!

ЛЕКАРИЗАШТО ВАМ ОВИХ ДАНА УЖИЧАНИ НЕ ВЕРУЈУ? ЗАТО ШТО СУ ОД 14. ДО 27. ДЕЦЕМБРА ПИЛИ ВОДУ СА АЛГАМА! Ако немате довољан број стручњака, ако превише енергије морате да потрошите на статистику, ако немате сву неопходну опрему, ако имате било какав проблем да радите, ДУЖНИ СТЕ ДА НАС О ТОМЕ ОБАВЕСТИТЕ! ВИ БРИНЕТЕ О КОЛЕКТИВНОМ ЗДРАВЉУ ОВОГ ГРАДА! ЗДРАВЉЕ НАМ ЈЕ КАТАСТРОФАЛНО! НЕ ВИДИМО СЕ ОД СМОГА, ПИЈЕМО АЛГЕ, ДЕЦА НАМ ВИШЕ БОЛУЈУ НЕГО ШТО ИДУ У ВРТИЋЕ И ШКОЛЕ!
Вратите поверење, ми морамо да вам верујемо! Морамо да почнемо да вам верујемо из почетка! Урадите шта год треба, и реците нам шта се спрема ако Врутке не санирамо! Читав списак отрова, а ако не можете да га издеклемујете из рукава, ови из Србијавода и из Дирекције за воде, они, стручњаци, хидроинжењери, они ће вам рећи, они то добро знају! Они знају да су акумулације које се после 30 година не санирају да су то ФАБРИКЕ ОТРОВА!

karadarevic 4

УЖИЧКИ ВОДОВОД – КАД СТЕ МИСЛИЛИ ДА НАМ КАЖЕТЕ КАКВУ ВОДУ ПИЈЕМО?

ДО ЈУЧЕ СМО ВЕРОВАЛИ ДА ПИЈЕМО НАЈКВАЛИТЕТНИЈУ ВОДУ У СРБИЈИ, ОДМАХ ПОСЛЕ БЕЧА, ТАКО СУ НАМ ГОВОРИЛИ!
ДАНАС НЕМАМО НИКАКВУ ВОДУ! ИМАМО ЈЕ АКО ЧЕКАМО У РЕДУ ДНЕВНО СЛЕДОВАЊЕ ИСПРЕД ЦИСТЕРНИ НА УЛИЦАМА, КОЈЕ СУ ОВИХ ДАНА ТОЛИКО БЛАТЊАВЕ, ДА НОВОГОДИШЊА ДЕКОРАЦИЈА ИЗГЛЕДА КАО НОВА ГОДИНА У СВИЊЦУ СА ЈЕЛКИЦОМ НА КРОВУ!
ЉУДИ ШЕТАЈУ ГРАДОМ И РАСПИТУЈУ СЕ ГДЕ ИМАЈУ ДА КУПЕ ГУМЕНЕ ЧИЗМЕ ДА БИ ШЕТАЛИ ГРАДОМ!

У СРЕД ТОГ БЛАТА МИ ОТКРИВАМО ДА ЈЕ ЈЕЗЕРО ИЗБАЧЕНО ИЗ УПОТРЕБЕ ПРЕ ПЕТ ГОДИНА! ГОСПОДО ИЗ ВОДОВОДА – КАДА СТЕ МИСЛИЛИ ДА НАМ ТО ЈАВИТЕ?!

УКРАЛИ СТЕ НАМ ПЕТ ГОДИНА, А САДА СТЕ ТОЛИКО ЗАЧУЂЕНИ, ДА ВАМ СЕ И МИ ЧУДИМО – ОТКУД АЛГЕ!?
ЕВО НАС, ПОРЕД ВАС ТАКВИХ, КАКО КУПУЈЕМО ФЛАШИРАНУ ВОДУ!
ХОЋЕТЕ ЛИ ДА ВАМ ПОРЕД ОВИХ ТРОШКОВА ПЛАТИМО И РАЧУНЕ ЗА АЛГЕ?! ХОЋЕТЕ ЛИ ДА ИХ ЗАРАЧУНАТЕ КАО ВЕЧЕРУ УЗ ВОДУ?! ДА ЛИ АЛГЕ НАПЛАЋУЈЕТЕ ПО КУБИКУ И КОЛИКО КОШТА МАЛО МИКРОЦИСТИНА?!
ИЗДАЛИ СТЕ НАС, А САДА КАД БЕОГРАДСКИ МАНГУПИ СВАЉУЈУ СВУ КРИВИЦУ НА ВАС – ШТА МИ ДА ВАМ РАДИМО? ШТА СТЕ МИСЛИЛИ ДОК СТЕ ЋУТАЛИ? ДА ЋЕ МАЛА РИБА ДА ПОЈЕДЕ ВЕЛИКУ? САДА ВЕЛИКУ РИБУ ЈЕДИТЕ САМИ!
КО ЈЕ КРИВ НЕКА ОДГОВАРА!

karadarevic 2

 ГРАДСКИ ОДБОРНИЦИ – НЕ ПРИСТАЈТЕ НА КОМПРОМИСЕ У ВЕЗИ ВОДЕ!

ШЕФОВИ СВИХ ОДБОРНИЧКИХ ГРУПА У СКУПШТИНИ ГРАДА ИЗ ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈЕ, ПРЕДСЕДНИЦИ ГРАДСКИХ ОДБОРА СВИХ СТРАНАКА ЗАСТУПЉЕНИХ У СКУПШТИНИ ГРАДА УЖИЦА, ОДБОРНИЦИ СВИХ ПАРТИЈА – РАТУЈТЕ МЕЂУСОБНО, ТО ЈЕ ДОБРО И КОРИСНО, АЛИ НЕ ПРИСТАЈТЕ НА ЛОШЕ КОМПРОМИСЕ У ВЕЗИ СА ВРУТЦИМА!
АКО ПРИСТАНЕТЕ, ВЕРУЈЕМО ДА ЋЕ ТО БИТИ У УЖИЦУ – ВАШ ПОЛИТИЧКИ КРАЈ!

САНАЦИЈА ВРУТАКА – ТО УЖИЦЕ ТРАЖИ ОД ВАС!

ПОРУКА ШЕФОВИМА ВЛАДАЈУЋИХ ПАРТИЈА У ГРАДСКОЈ СКУПШТИНИ

УЖИЧАНИ СУ ВАМ ОВИМ ПРОТЕСТИМА РЕКЛИ ШТА МИСЛЕ! НАРОД ЈЕ РЕКАО СВОЈЕ!
ИЗАЂИТЕ СА ЈАСНИМ СТАВОМ О САНАЦИЈИ ВРУТАКА, ЧИМ ЧУЈЕТЕ СТАВОВЕ ЕКСПЕРАТА, НЕМОЈТЕ ВИШЕ ДА ЧЕКАТЕ, НЕМОЈТЕ ДА ИСПАДНЕ КАКО ВАМ 70 ХИЉАДА ДУША ВРЕДЕ МАЊЕ ОД 20,30 ИЛИ 40 МИЛИОНА ЕВРА! ЗОВИТЕ ВАШЕ ШЕФОВЕ У БЕОГРАД, КАЖИТЕ ИМ ШТА ТРАЖЕ УЖИЧАНИ, НАЂИТЕ НАЧИНА ДА ИХ УБЕДИТЕ КАКО ТО МОРА!
АКО НЕ УСПЕТЕ – СИЂИТЕ СА ВЛАСТИ ДА ПОКУШАМО ДА ИЗАБЕРЕМО БОЉЕ!
НАЈБОЉЕ ЈЕ ДА СТАНЕТЕ ИЗА ЗАХТЕВА УЖИЧАНА!

***

* ПОЛИЦИЈА УЖИЦА ДОБИЛА АПЛАУЗ ПРИСУТНИХ НА ПРОТЕСТУ

Ужички полицајци обилазе наше штандове, присутни су у позадини скупова, када у полицијској управи достављамо захтеве за протесте, од тих обичних људи, наших суграђана, ми добијамо пуну подршку, у покушају да одбранимо град од штеточина! Показало се да ужичка полиција воли Врутке!

* НЕМОЈТЕ ПРОПУСТИТИ ПРИЛИКУ ДА ПОТПИШЕТЕ ПЕТИЦИЈУ ВЛАДИ СРБИЈЕ ЗА ХИТНУ САНАЦИЈУ ВРУТАКА!

Наредних дана, Влади Србије потписаћемо Петицију за хитну санацију Врутака. А то се не би догодило да није волонтера који свих ових дана стоје по зими, прикупљају ваше потписе!

ЗА КРАЈ – АКО НИШТА НЕ ПРЕДУЗМЕТЕ РАДИКАЛИЗОВАЋЕМО ПРОТЕСТЕ

САДА, када су грађани Ужица, јасно и недвосмислено рекли шта желе, политичарима поручујемо: САДА ОТВОРИТЕ ВАШЕ КАМПАЊЕ ТАКО ШТО ЋЕТЕ СТАТИ ИЗА НАШЕ ИДЕЈЕ, ЗАПОЧНИМО САНАЦИЈУ ВРУТАКА!
АКО НЕ БУДЕ ТАКО – ГЛЕДАЋЕМО СЕ НА УЛИЦАМА, НА ТРГОВИМА, НА ПРУГАМА, ГДЕ ГОД!

***

зоран
Зоран Миловановић се захвалио Ужичанима што су дошли у великом броју и обавестио присутне да је „петиција почела да се потписује пре пар дана на скупу, за два дана је потписало само три хиљаде грађана Ужичана“… Прошле године је петицију за укидање ПДВ-а на опрему за бебе Ужице сакупило највише потписа од свих градова у Србији. Позвао је грађане да потпишу петицију за санацију бране на Врутцима која ће решити водоснабдевање града у следећих три деценије… „Штандови ће бити до недеље у граду: испред АИК банке, Београђанке, сутра преко пута Медицинске школе, у суботу и недељу вероватно испред улаза на зелени пијац. Понесите личне карте и дођите да потпишете петицију!“ – позвао је Миловановић.

По узору на акцију у Зрењанину – ЧЕПОМ ЗА ХЕНДИКЕП, Миловановић је замолио присутне „да не бацају пластичне затвараче од флаша, већ да их све сакупљају у велике празне балоне од воде, да на крају акције, када се заврше протести у вези воде у Ужицу, те балоне поклонимо ужичком Удружењу церебралне и дечије парализе, а они ће на рециклажи добити новац за рад њиховог удружења, чувајте чепове – чувајте Ужице!“.

zuta minuta

Ужичане је поздравио и Zuta Minuta, дошло је време да се и он „открије да стоји иза свих ових акција са својим пријатељима којима је заиста стало до Ужица“. Ужичани су поздравили омиљеног радио водитеља који је подсетио да се некада „на Ђетињи могла пецати пастрмка, а  изнад тунела се ловили ракове“…
Био је убеђен да је Ђетиња најчистија река као и многи Ужичани, али какво је стање од пре три године…
„Хтео сам да правим емисију КАКО УБИТИ ЖИВОТ. Људи, до Биоске има живота у тој реци, од Биоске, од бране, од Ужица, од Турице, живота више нема! Доле не постоји риба, постоји можда покоја жаба… Јесте се запитали шта ће бити са овим алгама које повуче сада Ђетиња? Па, отићиће доле, низводно, где сељаци, пољопривредни произвођачи ће наводњавати том водом своју земљу, а ми ћемо после све то јести.“
Он је подсетио на још један велики проблем Ужичана – ЗАГАЂЕН ВАЗДУХ.
“Овде смо се данас окупили и са маскама. Маске су симбол овог ваздуха који се нажалост види. Овај проблем видите, удишете сваког дана. То није проблем који може да се реши тако што ћемо да изградимо једну цев од километар и осамсто, не можемо да урадимо ово и оно… Ово је проблем који мора да се решава 20-30 година. Деца нам болују од астме. Болују од много озбиљних ствари, постали смо гори од Панчева…“
Ужичке улице ових дана су појачано прљаве, смог из ваздуха се помешао са влагом и залепио на асфалт, тако да кад ходате имате утисак да сте на клизалишту, што је веома небезбедно.
“Ево га човек испред мене у гуменим чизмама, људи, 21. век, Ужице, еј! Гумене чизме!“

gumenjaci za grad karadarevic 6

– Али то је само за град гумене чизме брате, имам ја ципеле за село! – одговорио је суграђанин.

„Ја сам поносан на све вас овде, ви сте савест и свест овог града! Када сви учинимо по један корак – учинили смо много! Потрудимо се да у следећем времену елиминишемо и проблем аерозагађења“ – додао је Жута минута и нагласио да је веома важно да сви треба да имамо свест, посебно они који нису дошли на протест, о томе да треба чувати природу, своју животну околину, за нас и нашу децу, за будућност.
“Када су правили ту брану правили су је за 30 година, знали су када је истекао рок тој брани. Сви су ћутали! Сви су ћутали, гурали су проблем под тепих! И шта сада! Једино што остаје да санирамо Врутке и да се надамо да ћемо следећих 30 година имати безбедну воду!“, рекао је и захвалио се политичарима што су послушали савет да се не појављују на протесту и да своје ставове износе у својим страначким просторијама.
На крају је обавестио Ужичане: „СВИ ХИТНИ СЛУЧАЈЕВИ, ОД ПРЕ ПАР САТИ, ОПЕРАТИВНИ И ОСТАЛИ ПРОСЛЕЂУЈУ СЕ У БОЛНИЦЕ У ЧАЧАК И КРАЉЕВО, ДО ЧАЧКА ИМА САТ ВРЕМЕНА ВОЖЊЕ, РАЗМИСЛИТЕ ШТА НАС ЈЕ ДОВЕЛО ДО ОВОГА!“