Ванредно Стање

КОМЕНТАР ДАНА: СЛАЂАНА – „ШТА ЋЕ ГОСПОД РЕЋИ, ЧЕКАМО ПРВИ БОЖИЋ БЕЗ НАШЕГ КОСОВА БЕЗ НАШЕГ СРЦА? Одговориће апокалипсом коју управо гледамо, а тек ћемо“


КОМЕНТАР ДАНА: СЛАЂАНА – „ШТА ЋЕ ГОСПОД РЕЋИ, ЧЕКАМО ПРВИ БОЖИЋ БЕЗ НАШЕГ КОСОВА БЕЗ НАШЕГ СРЦА? Одговориће апокалипсом коју управо гледамо, а тек ћемо“

КОМЕНТАР НА ТЕКСТ: УЖИЦЕ: ХИТНО решавајте проблем ВОДЕ, СРАМ ВАС БИЛО!

06.01.2013.

kosovo1

Па ја сам то годинама говорила. Урлала, викала и дочекала да ми скоро навуку лудачку кошуљу.Каже ми мој рођени муж да сам будала и да треба да ћутим. Каже-немој жено да протестујеш, не љути политичаре, шта ћеш ако останеш без посла. Који ће ми к…. посао ако почнем да се распадам од болести.
АЛООО!!! Да ли је неком јасно, да се о нама ради. Чак и стока има меру и границу, а ми не. Шта још треба да ураде да схватимо да су нас продали комплетно?
Свако радно место, политичар се пита, деле се фотеље, директорска места За било који посао (не директорски) мораш да клечиш и молиш, да се понижаваш и плаћаш. Зашто?!
Свуда у свету се тражи стручњак само је код нас важније оверено парче папира без покрића. Може и ретард да се запосли уколико има везу и ћагу. Да ли зна да ради небитно, важно је да зна да се увлачи у дупе и да шени попут пса. Такви им и требају да не би видели лоповлук. За КОсмет нас заболе. Где је Србија да протестује?!!!
Цецин (радо и ја слушам њене песме, немам ништа против жене) наступ прати кажу незнам колико хиљада људи закрчила Београд.
Еј, људи, једете, пијете, ђипате, ритате се, питам вас зашто? Шта то славите, чему се радујете? Томе што сте издали браћу. Е па Србијо дошао је ред на нас овде да будемо на тацни светских моћника. Нека им је пријатно.
ЧЕКАМО БОЖИЋ!! ЦРН НАМ ЈЕ БОЖИЋ ДА ЦРЊИ БИТИ НЕ МОЖЕ. СМЕТЕ ЛИ ЗАПАЛИТИ СВЕЋУ И ПОМОЛИТИ СЕ ГОСПОДУ КАДА СТЕ, СМО, МИ, ВИ, ОНИ, ПРОДАЛИ СВОЈУ БРАЋУ ПО КРВИ. ШТА ЋЕ ГОСПОД РЕЋИ, ЧЕКАМО ПРВИ БОЖИЋ БЕЗ НАШЕГ КОСОВА БЕЗ НАШЕГ СРЦА? Одговориће апокалипсом коју управо гледамо, а тек ћемо.
А наши вајни аналитичари и стручњаци ће да ме демантују као затуцану особу која не верује у ЕУ већ замислите верујем у Бога.
Пре неко вече пустише ДА ГЛЕДАМО два педера на националној фреквенцији како верификују своју болест и оверавају сочним пољупцем. А ова болест не заслужује пажњу.
Кајем се што сам родила дете у овом паклу да живи и што немам не глас него врисак такав да га Србија чује и да ово зло поломи као стаклену чашу.

3 replies »

  1. svaka pohvala za vas,vi ste prava srbska majka,primer ostalim majkama i onima koje će tek biti kako treba da misli i da se ponaša majka srbkinja,jer ona je stub porodice,temelj našeg opstanka,žao mi je što neznam odakle ste,i mislim da treba da se aktivno uključite u neku stranku-pokret jer takve žene treba da povedu ovaj narod,živi mi bili vi i vaša porodica

    Свиђа ми се