АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Вучићева СТРАШНА ИСТИНА…


И ако је од Запада, прешло је сваку меру! Од наших марионетских власти, још горе! Зар самооптуживањем, слепим извршавањем наредби и додворавањем покушавамо да уђемо у ЕУ?

Вучићева СТРАШНА ИСТИНА

Срби на окуп 31/12/2013
Извор: Корени

Ко је убијао Србе?

У синоћној емисији „Тешка реч“ на телевизији „Пинк“, Александар Вучић“ је рекао нешто што је морало унети нелагодност и немир у душу сваког Србина. Наиме, Вучић је рекао следеће:

„Поводом убиства младића у кафићу ’Панда’ у Пећи… Јесмо ли ми стварно установили ко је убио ту нашу децу? Или ћемо да будемо изненађени у будућности?“

На то је дошло питање изненађеног водитеља: „Хоћете да кажете да то нису били албански терористи?!“

„Ја хоћу да кажем да ми за то немамо доказе… НАПРОТИВ! Ја хоћу да кажем да има много страшних ствари са којима ћемо морати да се суочимо“, казао је ППВ загонетним тоном. Након намерно направљене паузе „психолошког бездана“, Вучић је продужио: „И хоћу да кажем да ћемо ми те проблеме да решавамо… Зато што, од лажи се не живи, од превара се не живи.“

(кликните на слику да отворите видео запис)

vučić

А заправо, шта нам је то Вучић провукао кроз уши? Да убице никада нису ухваћене, то знамо. Али, сада Вучић говори да то нису учинили албански терористи. Откуд то он зна? А да то сигурно зна, Вучић је потврдио када је рекао да „немамо доказе“ да су злочин починили шиптарски терористи, и томе додао оно наговештавајуће – „напротив“. Шта то „напротив“ значи? Јасно је, ако се каже да немамо доказе да је осумњичени извршио убиство, па још томе додамо, да се све десило супротно од онога што смо веровали („Напротив!“), тада је јасно да морамо знати ко је прави убица. Да није тако, не бисмо могли казати да то нису учинили албански терористи. А Александар Вучић је управо то рекао: „Злочин у кафићу ’Панда“ 1998. године нису извршили албански екстремисти“. НАПРОТИВ!

Након свега, Александар Вучић би требало да јасно одговори на питање: „Ко је убио шест српских момака, од којих су петорица били малолетни?“ Одговор дугује не само родитељима побијене српске деце, већ и целокупној српски јавности, коју је констернирао својим јавним исказом пред милионским аудиторијумом. Само, остаје непознаница, има ли икога у Србији ко ће смоћи снаге и смелости да „најмоћнијем“ упути такво питање?

Господине Вучићу, дужни сте да нам кажете ко је извршио тај гнусни терористички напад у Пећи, када су мучки убијена српска деца? Пошто се из вашег наступа могло закључити да добро знате и убице и наредбодавце, тада ви не смете и даље (немате право) да ваш „вољени народ“ држите у неизвесности!

sahrana1Ако је истина оно на шта на известан начин алудира Александар Вучић, а то је да су шест младића у кафићу „Панда“ стрељани одлуком српске државе (оне исте која је, како ППВ тврди, „убила и Славка Ћурувију“), тада ћемо се као народ уистину морати суочити са „много страшних ствари“. Да ли то значи и да 2003. године на децу у Гораждевцу, док су се купали у Бистрици, нису пуцали албански терористи? Ни њихове убице нису до данас пронађене?  Да ли ће Александар Вучић и ту „пророчки“ рећи, значајно подигнувши обрву, да „нема доказа да су то починили албански терористи – НАПРОТИВ!“

И тако редом, од села Старо Гацко (где је 23. јула 1999. године масакрирано 14 српских жетелаца), преко погрома над Србима у марту 2004 (ваљда су ту Срби опет сами себе прогонили и убијали), па до данашњих дана. Пошто ниједан убица српских цивила на Космету никада није ухваћен, нити процесуиран, а камоли за тако тешке злочине осуђен, тада бисмо морали – телали ППВ – да се замислимо над питањем – ко је заиста побио ту српску нејач и цивиле?

nasilje-16

Водећи се Вучићевом НАПРОТИВ логиком, ипак ће бити да све те злочине нису извршили албански терористи (како смо ми однекуд претпостављали), јер – каже ’најмоћнији’ – „МИ ЗА ТО НЕМАМО ДОКАЗЕ“. Упитајмо се, онда, ко је 17. фебруара 2001. године извршио терористички напад на српски аутобус у коме је убијено 11 особа (од тога, двоје деце) и рањено 40 особа – и суочимо се са грозном истином да „немамо доказе да су то починили Албанци“. НАПРОТИВ!

Надамо се да ће Вучић открити и убице проф. Драгослава Башића (предавача са Калифорнијског универзитета Беркли), којег је побеснела руља у Приштини на улици тукла до смрти, док су то незаинтересовано посматрали војници НАТО-а? Ни ту починиоци тог злочина никада нису ухваћени, иако се добро зна ко су. А заправо, ко су Башићеве убице? Албанци? Не, то се никако не може тврдити, јер за то НЕМА ДОКАЗА. НАПРОТИВ!

ИМА МНОГО СТРАШНИХ СТВАРИ СА КОЈИМА ЋЕМО МОРАТИ ДА СЕ СУОЧИМО! Ко је у јуну 2000. године заклао три Србина у селу Бијело Поље у близини Пећи? Нема доказа да су то злодело учинили Албанци. НАПРОТИВ! Ко је Србима вадио унутрашње органе? Ама, људи, нема доказа да су то чинили Албанци. НАПРОТИВ! Које Србима одсецао главе, вадио утробу, черечио удове? Ко је отео преко хиљаду Срба, за које на сајту Владе Србије постоје подаци по имену и презимену? Да ли су то учинили албански терористи?  „МИ ЗА ТО НЕМАМО ДОКАЗЕ“. А пошто немамо доказе, тада треба да се суочимо са СТРАШНОМ ИСТИНОМ!

А та „страшна истина“ је да „немамо доказе“ да су Албанци починили и један једини злочин на Космету, а у праву важи презумпција невиности… Албанац није крив! НАПРОТИВ! Крив је…

И ако је од Запада, прешло је сваку меру! Од наших марионетских власти, још горе! Зар самооптуживањем, слепим извршавањем наредби и додворавањем покушавамо да уђемо у ЕУ?

Хоћемо да заслужимо бољи живот тако што ћемо душу продати ђаволу? Па и да је од НАЈМОЋНИЈЕГ, превише је! Ваљда би он требало да зна (кад већ то сам говори) да се од ЛАЖИ и ПРЕВАРЕ не живи – барем не часно.

За http://www.koreni.rs
Д. Гостељски

Списак киднапованих и несталих Срба на Косову и Метохији на следећем линку

http://www.koreni.rs/wp-content/uploads/2013/12/SPISAK-KIDNAPOVANIH-I-NESTALIH-LICA-NA-KOSOVU-I-METOHIJI.pdf#page=1&zoom=auto,0,852

8 replies »

 1. Ubica tih srpskih momaka i ubica danasnje Srbije i Srba zove se zlikovac ALEKSANDAR VUCIC. Najvece djubre koje hoda Srbijom! Aleksandar Vucic nije Srbin on je veci Hitler od samog Hitlera za Srbe i Srbiju. Vucic je , u istorijiji Srba i Srbije, najveca bruka i sramota Srbije. Takva sotona nije do sada rodjena u Srbiji. Ali, zapamtite kad ga Bog pogodii, bice mu to najpravednija kazna. A stici ce ga bas po izdajnickoj, slikovackoj i fasistickoj zasluzi protiv Srba i Srbije,.

  Свиђа ми се

 2. ИЗДАЈНИЦИ И ФУКАРЕ НА ВЛАСТИ, МИ ВАС НИСМО БИРАЛИ, АЛИ ЋЕМО ВАС ОТЕРАТИ И ТО СМРДЉИВИМ И УСРАНИМ МОТКАМА! ПЛАТИЋЕТЕ ЗА СВА ЗЛА КОЈА СТЕ НАНЕЛИ СРПСКОЈ НЕЈАЧИ, КАД-ТАД! ЈА САМ СИГУРНА ДА СЕ БЛИЖИ ТАЈ ДАН!
  И ДА ЗНАТЕ, НЕ БОЈИМО ВАС СЕ, НАПРОТИВ ШТО ВИ ВИШЕТЕ УДАРАТЕ ПО НАМА, МИ СМО ЈАЧИ! ТАКВИ ИЗДАЈНИЦИ И ОЛОШИ СЕ НЕ РАЂАЈУ СВАКИ ДАН, АЛИ ЈЕ БЕОГРАД ПУН ТАКВИХ ФУКАРА, С КОЈИМА ЋЕМО АКО ДА БОГ ВРЛО УСКОРО БЕЗ СУЂЕЊА У БАЈБУКАНЕ И ТО СМРДЉИВЕ! СВАКИ ДАН ЋЕТЕ ЗА ОБРОК ДОБИЈАТИ ГМО ГРАНУ И СПАВАТИ НА БЕТОНУ! ЗА БОЉЕ И НИСТЕ ФУКАРЕ СМРДЉИВЕ!
  А СРПСКОЈ НЕВИНО СТРАДАЛОЈ ДЕЦИ НА СВЕТОМ КОСОВУ И МЕТОХИЈИ НЕКА ЈЕ ЛАКА ЦРНА ЗЕМЉА, ДЕЧИЦЕ НЕВИНА ИМА И НАС ПРАВИХ СРБА КОЈИ ТО НИСУ НИТИ ЋЕ ЗАБОРАВИТИ, А НИ ОПРОСТИТИ!
  НЕКА ВАМ ДРАГИ ГОСПОД БОГ ПОДАРИ ВЕЧНИ МИР!
  НИСМО ЗАБОРАВИЛИ!
  ЧЕКАМО СВОЈ ТРЕНУТАК!

  Свиђа ми се

 3. Ево зашто издајник и домаћи фашиста „прича“ и „припрема“ јавност да би поново издали и убијали за своје газде :

  „….Četiri ključna zahteva „nemačkog paketa“, a koji je podržala i Velika Britanija, su sledeći:
  Da se pored poglavlja 23. i 24. odmah otvori i poglavlje 35. (Kosovo), kao i da se ova tri „odseka“ poslednja zatvore;
  Da se primene sve tačke Briselskog sporazuma, a da Beograd konstantno, na terenu, dokazuje da neće ometati Prištinu u procesu evropskih integracija;
  Da Beograd i Priština potpišu sporazum o dobrosusedskim odnosima pre punopravnog članstva u EU;
  Da se pregovori suspenduju u bilo kom momentu, ukoliko Beograd okleva ili prekine sprovođenje preuzetih obaveza;…“—- Извор
  http://magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=301&cl=05

  Ове највеће издајнике у историји нашег народа ЈЕДИНО МЕТАК може да заустави ! Што пре, то боље!!! Смрт издајницима и изродима !!!

  Свиђа ми се

 4. Ако се не варам, монструм који је убацио експлозивну направу у кафићу се јавно хвалио једној страној ТВ екипи, и да је после тог чина себе частио роштиљем у оближњем киоску брзе хране слушајући јауке и запомагања те српске деце. Тачно се зна ко је и како се зове, именом и презименом. Постоји ТВ запис о томе. То његово херојско признање је емитовано у једном документарном филму у емисији о Српском страдању на Косову и Метохији а приказано је и на ТВ БН из Бјељине. Молим Вас покажите то господину који сумња.
  Нека му је Богом просто.

  Свиђа ми се

  • Колико се о том злочину може наћи н аинтернету није било никакве експлозивне направе него су деца буквално стрељана из аутоматског наоружања, што ни у ком случају н еумањује злочин. Напротив.

   Свиђа ми се

 5. Молим редакцију да испита вучићево порекло. Милован Бркић је у једном свом чланку тврдио да је вучићев биолошки отац муслију по националности албанац ( знам правопис).Мени је то једино прихватљиво објашњење за његове поступке и пљување у лице српској нацији .Претпоставићу да нам је то увод у наредну годину као добродошлица и оријентир за убудуће.

  Свиђа ми се