ДРУШТВО

КОМЕНТАР ДАНА- О МЕДИЈСКОМ МРАКУ, МОРАЛУ У ДРУШТВУ, ИЗДАЈИ, СИРОМАШТВУ … Пише Слађана


У шта ће та деца да израсту, да ли је некоме уопште стало, или су нам једини и свети циљ евроатлантске интеграције !?

d0b4d0b5d186d0b0-d181d183-d0bdd0b0d0bc-d0b3d0bbd0b0d0b4d0bdd0b0

Поздрављам Вас све из редакције.

Хвала Вам због тога што се трудите да нам објасните где и како живимо. Знам да није Ваша надлежност радио Фокус, али бих желела да поздравим бившег водитеља и да му поручим да ми недостаје његова реторика, његово гледиште на конкретну ситуацију и начин на који је водио емисију потпуно оголивши владајућу гарнитуру.

Много сам тужна. И поново се осећам издано. Пре избора сам слушала Фокус и веровала да ћемо добити коначно патриотску Владу. Била сам спремна да радим џабе и дању и ноћу само да се извучемо из блата.Много ми је тешко, зато што сваку искрену, људску, патриотску иницијативу они исмеју и блате. Зато што од нас часних и честитих грађане праве маргиналце.

Тешко ми је што се свака хришћанска особина срозава  а олош уздиже и велича. И сад Фокус. Док је био потребан радио је. Сада , сада су довели младе, људе који немају појма или имају али се праве луди. Тужно је када схватиш да би те дете убило и продало за паре, а твоја је крв и твоје је месо.

Сва су деца наша српска , али кога је брига за то . Наша власт од њих прави јаничаре сопственог народа.Доказ радио Фокус. Доказ омладина у Влади, доказ предаја Космета. Има тога много и нажалост биће још.

Очекујем да једног дана изгласају закон да ми старији од 40 година нисмо профитабилни и да нам ураде еутаназију како би уштедели односно урадили болне резове. Вероватно по нашем а не по свом врату.

Молим Вас напишите још нешто о Богу. Почела сам да се питам жели ли Бог Србе на земљи јер ову војску зла коју је послао на нас мислим да ћемо тешко преживети без помоћи.

decaЈа радим у школи и сваки се дан сусрећем са несрећном децом из разбијених породица, сирочићима са старим бабама и дедама или са онима којима родитељи толико раде да их деца виде само на слици.

У шта ће та деца да израсту да ли је некоме уопште стало или су нам једини и свети циљ евроатлантске интеграције.

И шта после њих? Пуста душа, пусто огњиште, пуста земља, пустолина…

 

Слађана…

 

2 replies »

  1. Svaka čast Slađana, upravu si 100% ali nema ko da čuje naše vapaje, FOKUS im bio dobar dok je za njih radio sada kada su zaseli u fotelje, narod ih ne interesuje. Zahvaljujući M. Jankoviću a posle i M. Milenkoviću i ja sam bio redovni slušalac takvog FOKUSA ali više NE.

    Свиђа ми се