Изборна крађа

Тома извиждан у Чачку – Издао си Косово, да знаш Томиславе Николићу! (видео)


Двери прекинуле Николићев говор и доделу

признања почасног грађанина Чачка

Одборници Покрета Двери на челу са Бошком Обрадовићем прекинули су данашњу свечану седницу Скупштине града Чачка у тренутку када је за говорницу изашао Томислав Николић да прими признање првог почасног грађанина града Чачка.

На данашњој свечаној седници Скупштине града Чачка, 12 одборника Покрета Двери прекинуло је говор Томислава Николића звиждуцима и гласним негодовањем због незаслуженог добијања признања првог почасног грађанина града Чачка.

Више десетина полицајаца у цивилу окружили су одборничку групу Двери, обарали одборнике на под и одузимали пиштаљке и трубе, и после вишеминутних кошкања и инцидената физички изнели свих 12 одборника из сале на очиглед преко 700 званица на свечаној седници. Све ово посматрао је и Председник Србије Томислав Николић лично и ни на који начин није реаговао на интервеницју полиције и избацивање 12 одборника чија је свечана седница градске скупштине управо била у току.

Дакле, они за које је гласало 15% Чачана на прошлим локалним изборима избачени су из сале, а они који никакве везе са Чачком немају добијају признања града. Ово је најбоља слика режима Томислава Николића, Велимира Илића, Ивице Дачића и Александра Вучића: они би само да се сликају и емитују лаж на медијима, они би само да једни другима додељују ордење и признања, они не трпе слободу мисли, они спречавају да се чује истина, они ангажују полицију да склони свакога ко им истину говори у лице, да би у сали остали само они и медијима представили да је у Србији и Чачку све у реду и да нема никаквих проблема.

Одборници Двери нису кршили јавни ред и мир, нису никога безбедносно угрожавали: они су само мирно стајали и исказали своје мишљење гласним негодовањем и звиждуцима на свечаној седници скупштине чији су одборници, као што је то чест случај у многим парламентима света. Они којима смета истина, они који би да забране сваки опозициони глас, они који владају уз помоћ медијског мрака, послали су полицију да елиминише легално изабране одборнике скупштине града и омогући да једни други додељују признања на бруку и срамоту грађана Чачка и Србије. Томислав Николић уместо да одбије признање које ничим није заслужио – дозвољава себи да дође и постане први почасни грађанин Чачка иако за Чачак никад ништа није урадио.

Какав је то човек и где је граница његовог неморала?

Томислав Николић ничим није заслужио да постане први почасни грађанин града Чачка: ни по пореклу, ни по животном путу, ни по доприносу Томислав Николић нема никаквих додирних тачака са Чачком. Томислав Николић је издао све своје идеале, прекршио сва своја предизборна обећања, укинуо Устав Србије, предао Косово и Метохију и сачувао кривце за изборну крађу од кривичног гоњења.

Ово је класична политичка одлука у страначком интересу Нове Србије и Велимира Илића, који овим жели да купи место и у следећој Влади Србије. Ако је Велимир Илић нешто дужан Томиславу Николићу – нека то плати из свог џепа или преко рачуна Нове Србије, а не преко леђа грађана Чачка и града Чачка.

На крају протеста Бошко Обрадовић, члан Старешинства Покрета Двери и шеф одборничке групе Двери у Скупштини града Чачка изјавио је да се поноси одборницима Двери, другим Чачанима који су се побунили на свечаној седници и свима који дошли на данашњи протест, јер је Чачак поново доказао да је град-бунтовник и да се не мири са владајућим режимима који раде против интереса народа и државе. Ово је прва народна побуна и демонстрације против владајућег режима како на Републици тако и у Чачку, и Покрет Двери ће – као једина истинска опозиција – наставити са активностима у циљу рушења ове власти.

Информативна служба Покрета Двери

***

Николић се “културно” обратио одборнику у Чачку: “Да нисам председник, свашта би ти рек’о”! (ВИДЕО)

Председник Николић је на обраћање одборника опозиције у Чачку, да је издајник и да је издао Косово, “културно” одговорио: “Да нисам председник, свашта би ти рек’о”!

Погледајте видео

Уредништво “СРБИ НА ОКУП”

6 replies »

 1. Браћо Срби,пробудите се ,омладино српска дали још постојиш,имаш ли воље и снаге да подигнеш свој глас, да се побуниш, да устанеш у одбрану жртве својих дедова и прадедова. Српска Војско, има ли у теби још по који Апис,Принцип или Мишић.Ако нема, онда их треба направити, измислити или у крајњој нужди купити јер овако се више не може.Шта још ми можемо и морамо да истрпимо да би се пробудили.Највише се и бојим тог буђења које може да буде закаснело па да се пробудите у другој држави као ми “КОСОВАРИ“ којима Вулин и екипа скројише капу по мери а да СРБИ И НЕ ТРЕПНУШЕ.Срамота,туга и жалост!!!!

  Свиђа ми се

 2. Pridruzujem se protestu protiv dodeljivanja zvanja pocasnog gradjanina Cacka jednom coveku koji je izdao najpre svoju stranku SRS prema kojoj je u crkvi pred krstom bio zaklet na vernost, zatim izdao svoje birace, da bi danas bio zastupnik veleizdaje Srbije pred okupatorom.
  Neka je sramota ulizice, poltrone i sitne karijeriste koji su dali podrsku ovom veleizdajniku, verolomniku i varalici! Vezavsi svoju sudbinu za njega i njegovu bandu na vlasti, ove bedne udvorice ce odgovarati zajedno sa njima i snositi posledice za katastrofalnu samoubilacku politiku srpskih kvislinga.

  Свиђа ми се

 3. Брука за Србију, ко је води и какви издајници, хоштаплери, гробари, необразовани и НЕ ЉУДИ, шкарт.

  Свиђа ми се