Ванредно Стање

Српски синдикални фронт: Преузмите нови предлог Закона о раду. Коначно је представљен јавности!


Српски синдикални фронт: Преузмите нови предлог Закона о раду. Коначно је представљен јавности!

Након саопштења Српског синдикалног фронта да је Министарство рада, запошљавања и социјалне политике упутило допис синдикатима  и фронту о почетку Јавне расправе о Закону о раду, а да том приликом опет нису доставили Нацрт закона како би га размотрили и видели о чему требамо да разговарамо,  на сајту овог министарства коначно се појавио Предлог. Ово није случајно, ово је још један велики успех и резултат рада Српског синдикалног фронта.

Програм јавне расправе 17. децембра потписаала је проф. др Зоране Михајловић, председнице Одбора за привреду и финасије.

На вама је да предлог преузмете са линка, прочитате и проучите, односно  донесете закључак, шта он доноси и каква нас будућност чека.

***
ФБР КОМЕНТАР: ЈАВНА РАСПРАВА ТРАЈЕ ОД 18. децембра 2013. до 10. јануара 2014. (Свети Никола, Божић, Свети Стефан, Нова Година, Свети Јован * Православни Срби славе Крсне славе и најрадоснији празник Рождество Исуса Христа) – ЗАШТО БАШ У ВРЕМЕ ПРАЗНИКА и ДА ЛИ ЈЕ ОВО ДОВОЉНО ДУГ ПЕРИОД ДА СЕ СПРОВЕДЕ РАСПРАВА О ОВАКО ВАЖНОМ ПИТАЊУ?

18.12.2013. ssp.org.rs

MIHAJLOVIC

У складу са овим, Српски синдикални фронт ће у наредном периоду доносити конкретне одлуке о свом учешћу у расправи!

ОВДЕ можете преузети предлог Закона о раду!

Министарство рада, запошљавања и социјалне политике у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, организује презентације и расправе о Нацрту закона о раду у по следећем распореду:

  • Нови Сад, дана 20. децембра 2013. године, у термину од 11 до 14 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Новог сада, Плава сала, Народног фронта 10, II спрат,
  • Крагујевац, дана 23. децембра 2013. године, у термину од 11 до 14 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Крагујевца, Др Зорана Ђинђића, 10, V спрат, и
  • Београд, дана 26. децембра 2013. године, у термину од 11 до 14  часова, Палата Србије, сала Србија (централни улаз), Булевар Михајла Пупина 2.

Пријаве за учешће на јавној расправи су обавезне.

cats1

***

SSP-Radnik-nije-rob

Фотографија са ПРОТЕСТА: РАДНИК НИЈЕ РОБ!
СРПСКИ СИНДИКАЛНИ ФРОНТ

1 reply »

  1. Ako dozvoljavate, samo jedna mala intervencija-kako će se na osnovu istog, verovatno voditi tripartitni pregovori, informacije radi, UNIJA POSLODAVACA PRAVNO NE POSTOJI.To je izmišljena asocijacija masona Dragutina zagorca i ostalih, koji su 1995.bili u poseti briselu, po unapred …ako to nekoga interesuje, samo se javite.Srdačan pozdrav. Време: 18.12.2013 9:13, „СРБски ФБРепортер“ пише: > WordPress.com > Биљана Диковић posted: „Српски синдикални фронт: Преузмите нови > предлог Закона о раду. Коначно је представљен јавности! Након > саопштења Српског синдикалног фронта да је Министарство рада, > запошљавања и социјалне политике упутило допис синдикатима и фронту о > почетку Јавне распр“ >

    Свиђа ми се