Медији- генератори јавног мњења

Избори у Србији изгубили сваки смисао. Чека нас даља пропаст и урушавање државе


Режим укинуо слободу избора у Србији

izbori_5

17.12.2013.

Локални избори у Оџацима и на Вождовцу потврдили да су избори у Србији изгубили сваки смисао. Режимска тортура, потпуни медијски мрак, куповина гласова и све врсте притисака на бираче воде нас у тоталитаризам у коме ће сваки опозициони глас бити забрањен и унапред проглашен за екстремизам.

 

Према прелиминарним резултатима Покрет Двери у сарадњи са другим патриотским организацијама на локалним изборима на Вождовцу освојио је 3, 7% гласова. Коалиција Патриотски блок (ДСС-ДВЕРИ-СРПСКА КРАЈИНА) на локалним изборима у Оџацима освојила је 4% гласова.

С обзиром да су како локални, тако и регионални и национални медији у потпуности били затворени за свако сучељавање кандидата и програма, јасно је да је режим ступио у фазу комплетне медијске блокаде. Нажалост, очито је да су бирачи подлегли медијским преварама и манипулацијама, и да нас чека даља пропаст и урушавање државе.1691_komentator

Време које долази донеће пуцање овог напредњачког медијског мехура од сапунице и видеће се да иза СНС стоје само лажна обећања и распродаја Србије. Грађани Србије суочиће се са последицама свог погрешног избора, али и добити шансу да чују о каквој лажи је реч и шта је алтернатива.

Резултат Покрета Двери показује да смо упркос свему овоме поновили резултат на прошлогодишњим београдским градским изборима и показали да имамо стабилно бирачко тело, док све друге странке па и део владајућих падају и губе бираче. То значи да су Двери политички чинилац који нико више не може негирати на политичкој сцени Србије.

Користимо се приликом да се захвалимо свим српским родољубима који су подржали Двери на изборима у ове две општине. Покрет Двери се не предаје и наставља даљу борбу. Посебну пажњу у наступајућем периоду посветићемо удару на катастрофални изборни систем и медијску блокаду, јер се у томе крије огроман простор за даље режимске злоупотребе и притиске.

Информативна служба Покрета Двери

1 reply »

  1. Са овим наслово се апсолутно слажем, а ја бих још додао да смо као народ постали једна велика жута кућа за потребе ЕУ и то са благословом српске издајничке власти.

    Свиђа ми се