АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Рајица Марковић: У ЧИЈЕ ИМЕ ОНИ ВЛАДАЈУ


У ЧИЈЕ ИМЕ ОНИ ВЛАДАЈУ

16.12.2013.
Рајица Марковић

Јуче су на Вождовцу одржани локални избори. Екипа Напредних обмањивача пожурила је да се похвали непостојећом апсолутном већином. Педест посто гласова, од изашлих тридесет шест посто бирача, износи само осамнаест процената од укупног броја уписанних бирача, што представља апсолутну мањину.

direktna-_demokratija_san_ili_nuznost

Овај изборни пораз евроунијатске демократије нимало није засметао њеним главним носиоцима да га својим лажима преокрену у победу. Нека их нека се међусобно лажу док још имају времана на располагању, али изгледа да га немају у неограниченим количинама. Ови показни избори, на првом месту су показали да наша демократија није владавина народне већине него владавина корумпиране, партијски ангажоване мањине над превареном народном већином. На другом месту бојкотом ових избора надполовична бирачка већина показала је намесничкој квислиншкој власти евроунијатског окупатора да је неће.

Национално свесни бирачи Вождовца одбили су да изласком на изборе подрже оне које Србији намеће окупатор и својим бојкотом стали раме уз раме са национално свесним Србима Северног Косова и Метохије, нарочито Косовске Митровице. На трећем месту, ови су избори показали да нико ко претендује да постане власт више нема подршку бирача па звао се он и “Двери Србске“, “Снага народа“ или ма како друкчије. Власт се очигледно згадила свесним бирачима иза чијег се имена до сад увек вешто скривала.

А кад се власт згади бирачима онда су сви избори осуђени на пропаст и мора се тражити неко ново, најмање болно, решење и неки нови људи.

aachains

1 reply »