ДЕШАВА СЕ...

МЕДИЈСКИ МРАК У СРБИЈИ: II емисија – “ СЛОБОДНА СРБИЈА – ОТВОРЕНО“ ( ЦЕНЗУРИСАНО ОД СТРАНЕ РЕЖИМА)


МЕДИЈСКИ МРАК У СРБИЈИ: II емисија – “ СЛОБОДНА СРБИЈА – ОТВОРЕНО“ ( ЦЕНЗУРИСАНО ОД СТРАНЕ РЕЖИМА)

Ево шта се ради како би медијски мрак био што гушћи.
Најмрачније ће бити пред свитање.

15.12.2013. ФБ страница Србски Покрет Слободна Србија

Србски Покрет Слободна Србија

II емисија – “ СЛОБОДНА СРБИЈА – ОТВОРЕНО“ ( ЦЕНЗУРИСАНО ОД СТРАНЕ РЕЖИМА)

На ТВ АРТвизија, у Среду, 11.12.2013.,у 18. часова ТРЕБАЛА ЈЕ БИТИ нова емисија серијала емисија „СЛОБОДНА РЕЧ“ у продукцији Србског покрета Слободна Србија, коју је, у складу са Уговором са ТВ АРТвизијом, требало бити могуће пратити путем свих кабловских оператера и уживо путем интернета http://tvart.webs.com/.

Након I емисије, СЛОБОДНА РЕЧ – СРБИЈА ПРОТИВ ГМО (коју можете погледати путем следеће везе – http://youtu.be/aMyd5-lAkZo), власник телевизије, С. Докић је добио „позиве“ од стране представника владајућег режима са објашњењем „да не могу у емисији да се помињу имена представника власти или критикује власт, иначе …“.
Приликом сусрета, неколико дана пред II емисију, је господин Докић то пренео представницима Србског покрета Слободна Србија, са појашњењем „да и ако ми закупљујемо термин и продукција је наша ИПАК ми не плаћамо толико много да се њему исплати да изгуби телевизију“.

Пред сам почетак емисије, водитељка је добила позив од стране власника, којим јој је наложено да НЕМА „ЖИВИХ УКЉУЧЕЊА“ већ да се питања записују и прослеђују, што је водитељка правдала „техничким проблемима којих је било у прошлој емисији“, мада смо ми били сведоци провере технике пред ову емисију где су сви проблеми од прошли пут отклоњени и техника је савршено функционисала. Такође због „техничких проблема“ нису били у могућности да у току емисије емитују фотографије и снимке које је СпСС приложио.
Кулминација свега је била када је водитељка тражила да се уклони и ПАНО СпСС, који стоји иза гостију, након чега је дошло озбиљног затезања односа.

Пано је остао и гости, представници СпСС, су договорили да ипак, зарад СВИХ оних који желе да чују ИСТИНУ, емисију одрже.

У току емисије питања су пристизала непрекидно, АЛИ је водитељка питања цензурисала.
„Незгодна“ није читала, а она питања која није могла да избегне је „касапила“ тако да су губила сваки смисао.

У токи паузе добили смо информацију да је емисија путем интернета могла да се прати свега неколико десетина минута а већи део емисије је био покривен рекламама (доказ овде приложени снимак емисије), тако да су гледаоци ван Ниша и из дијаспоре ускраћени за делове емисије у којима је председник Покрета, С. Михајловић, прозвао марионетску власт зато што на све начине спречава да се путем медија говори и о предностима Евроазијских интеграција у односу на ЕУ, успоредбу Украјине и Србије, прозвао Сороша и његове „отпораше“ на челу са Срђом Поповићем, изложио катастрофалан положај ветерана у Србији и одговорност ове и претходних власти за уништење Србске војске.

Такође, гледаоци нису могли да виде одлично излагање господина Бундића, координатора за екологију при Експертском тиму СпСС, на тему уградње имплантаната у „здравстене сврхе“ (ЧИПОВАЊЕ), која од јануара 2014. креће у САД, а највероватније ће после ЛГБТ и ГМО бити следећи корак и у Србији. Као и о запланираним акцијама СпСС у циљу спречавања те пошасти.

„Покривање“ емисије је кренуло одмах након излагања председника Михајловића о предности ОДКБ и на тај начин једноставног спречавања сепаратиста и терориста у њиховим намерама за издвајање делова Р. Србије.

Сама емисија је и у студијском термину скраћена за 10 мин., и трајала је 50 уместо закупљених 60 минута.

Овде Вам прилажемо од стране власти и њихових послушника ЦЕНЗУРИСАНИ снимак који је пуштан путем интернета, да се уверите колики МЕДИЈСКИ МРАК влада у Србији и докле иде параноја режима од СЛОБОДНЕ РЕЧИ а Главни одбор Србског покрета Слободна Србија ће у понедељак донети одлуку које ће мере предузети против ТВ АРТвизија и њихових налогодаваца.

3 replies »

 1. Боље ишта него ништа. Шта мислите како је тек на другим ТВ. И имајте разумевања за власника – има да га закатанче док си реко кех! Нека емисија прође 3-4х па ће и власти да олабаве.

  Свиђа ми се

  • Србски покрет Слободна Србија ће на седници Главног одбора Покрета, у понедељак 16.12.2013., донети одлуку које ће мере предузети против ТВ АРТвизија и њихових налогодаваца.

   Власник АРТвизије је могао превовремено да тражи раскид уговора и да уплаћени новац врати а насталу штету надокнади. Да задржи новац му ипак није сметало.

   На седници ће мо разматрати наведени догађај узимајући у обзир и политичку ситуацију у земљи као и притиске којима су изложени медији, али и Уговорене обавезе између Покрета и ТВ АРТвизија.
   Тек након тога ће мо, сагледавајући све аспекте, донети одлуку да ли ће мо покренути поступак утврђивања одговорности и надокнаде штете кршењем Уговорених обавеза (узмите у обзир да је термин закупљен а сам Покрет се финансира искључиво из чланарине и донација чланова и у тешком је финансијском стању да би неко себи дозволио да се игра са тешком муком стеченим новцем чланова) или ће мо са власником ТВ АРТвизија наћи неко компромисно решење (ако биде имао маневарског простора у односу на претње владајућег режима) које ће компензовати нанету штету и наставити са продукцијом серијала „СЛОБОДНА РЕЧ“.

   Свиђа ми се

 2. Боље ишта него ништа. Имајте разумевања за власника ТВ – закатанчиће му ТВ док си реко кех. Боље нека емисија иде и обогаљена, него никако. И док прође 3-4х, већ ће пажња власти да попусти.

  Свиђа ми се