Ванредно Стање

Рајица Марковић: СВАКА ВЛАСТ ЈЕ ОД БОГА


Рајица Марковић: СВАКА ВЛАСТ ЈЕ ОД БОГА

23.11.2013. ФБР аутор Рајица Марковић
Рајица

Америка подржава нашу власт у рушењу темеља наше државе на Косову. Рушење наше државе нераздељиво је повезано са рушењем нашег вечног спасења. Преко рушења наше државе обавља се рушење вечне истине а опет, рушење наше државе обавља се рушењем вечне истине у функцији глобалног зацарења лажи. Косово је свето место србске вечне победе над силом лажи овога света и смрти и србска врата Небеског Царства вечног живота и истине.

Изгубивши духовно достојанство дозволили смо злој власти да приграби команду над нашим животима у своје руке. Само повратком изгубљеног духовног достојанства ми ово можемо променити. Свака власт је од Бога па и ђаволска ако је одраз слободне људске воље. А очигледно је да недостојна већина поставља над собом и над нама осталима који се трудимо на повратку духовног достојанства, власти Бога недостојне. Власт која лаже свој народ не рачуна на подршку истинољубаца него лажова. За сад она има неопходну већину, макар остварену и на истини недозвољене начине, ипак је има.

1 reply »

  1. sve dokle se mi kao gradjani budemo ovako prema vlasti odnosili bice nam iz dana u dan gore.nema tu jadanja i trazenja milosti ili nedaj boze razuma, od koga.narod mora da shvati da je dosla voda do poda, da je nas zadnji voz, dali cemo ga uzeti i ukrcatise zavisi od nas samih a ne od ove izdajnicke bagre.

    Свиђа ми се