Видео

О шиптарским изборима – Небојша Јовић (ОКРШАЈ) „код Ђуке на кафи“


Редакцијски коментар: Занимљив детаљ  –  видео запис  је објављен на ју тјубу (тек) 17.11.2013  (после завршетка другог круга „избора“)
НЕБОЈША ЈОВИЋ:
„Имају три недоумице:
да ли су избори легални,
да ли су избори статусно неутрални и
да ли избори заиста помажу Србији и српском народу.
Прва реченица која руши сву причу о легалности је: да је изборе расписало косово, да косово није независна држава, а да само држава може расписати локалне изборе и парламентарне и било које друге, и што се нас тиче ми имамо пуно право да не признамо косово јер самим тим што није чланица УН. Она може бити нека НВО али никако не може бити држава. А да неко ко није држава распише изборе а да ви терате народ на те изборе – ТИ СУ ИЗБОРИ НЕЛЕГАЛНИ…“

ТВ КЦН СветПлус – Кафа са Ђуком 14.11.2013.

Извор: Косово и Метохија

***

Јовић
Коментар Небојше Јовића
19.11.2013.

Пошто сам добио пар добронамерних сугестија од пријатеља да је гостовање било ефикасно али да сам требао несто више времена да одвојим за одговор на стално потенцирану водтељеву причу о порезу, да сам му требао причати о тешким условима у којима живе браћа наша јужно од Ибра, као да га натерам да „призна“ да говори неистину о изборима, а да не бих свима појединачно одговарао, пробаћу да одговорим овако.

Припремејући се за наступ знао сам да ће Ђука пробати да реализује очигледан сценарио опструкције и разводњавања теме (што је и учинио на самом старту када је хтео да низ минута утроши на причу „како изгледа прелазак преко административног прелаза“, што сам одмах прекинуо), јер ме искуство дуела учи да када саговорник треба да одбрани неодбрањиво, он почиње да скаче са теме на тему, да вас прекида низом питања не чекајући да на претходно одговорите, упада у реч и да ОБАВЕЗНО убаци по неки јак нонсенс (као тврдња да је Атифете Јахјага председниц АП Косово и Метохија) на који би требало да се временски и ментално истрошите и евентуално испровоцирате како би изгубили концентрацију и концизност.

Хоћу рећи да Ђука није ни необразован ни неупућен, НАПРОТИВ, али је био у проблему морајући да за „црно“ докаже да је „бело“.

УПРАВО ЗАТО ЈЕ МОЈА „ТАКТИКА“ БИЛА ДА ГА „НАПАДНЕМ“ (што се надам да није очекивао јер су у емисијама као по правилу гости инфериорни у односу на водитеља и у њиховој немилости), ДА ЈА ЊЕМУ, УМЕСТО ОН МЕНИ,  ПОСТАВЉАМ ПИТАЊА И ДА СВЕ ТО ЗАОКРУЖИМ МОЈИМ БРЗИМ РАЗМИШЉАЊЕМ И ИСТО ТАКО БРЗИМ ГОВОРОМ!

1. Што се тиче приче најпре о порезу, РЕКАО САМ ДА ЈА ПЛАЋАМ ПОРЕЗ ЈЕР СЕ МЕНИ ОД ПЛАТЕ ПОРЕЗ НАПЛАЋУЈЕ (једна опаска је била „зашто нисам рекао да ми се на плату порез наплаћује), да нисам детаљно упућен ко све и како плаца порез, АЛИ И ПИТАО ДА ЛИ ЈЕ ДРЖАВА ОД НАС ТРАЖИЛА ДА ПЛАЋАМО ПОРЕЗ А ДА МИ ТО НИСМО УЧИНИЛИ, на ста је он одговорио ПА НИЈЕ АЛИ ЗАШТО НИСТЕ ПРОТЕСТОВАЛИ И ТРАЖИЛИ ДА ПЛАЋАТЕ ПОРЕЗ(?). Након тога сам рекао да онда ТРЕБА ДРЖАВУ ДА ПИТА ЗА ТО А НЕ НАС; Потом, рекао сам му и „добро све и да смо хтели да плацамо порез, како бисмо га и где плаћали, ако то држава није регулисала“, рекао је – „па немогуће јесте али сте требали да протестујете и притиснете државу да то омогући (иако смо имали поред тога, много већих и по живот опаснијих самим тим и приоротетнијих проблема).

ТАКО ДА ЈЕ, барем тако мислим, ПОСТАЛО ЈАСНО ДА ЈЕ ПОРЕЗ ПРОБЛЕМ ДРЖАВЕ КОЈА НИЈЕ ЗНАЛА ШТА ХОЋЕ, И ДА НЕМА НИКАКВЕ НАШЕ КРИВИЦЕ!!!

2. Хтео је Ђука да нас са севера представи као оне који не маре за ОГРОМНЕ ПРОБЛЕМЕ КОЈЕ ИМАЈУ БРАЋА НАЋА ЈУЋНО ОД ИБРА. И ту сам рекао да је за њихове проблеме КРИВА ДРЖАВА КОЈА ИХ ЈЕ ОСТАВИЛА НА ЦЕДИЛУ А НЕ МИ СА СЕВЕРА, ДА ОНИ НИСУ ИЗДАЈНИЦИ ШТО СУ ИЗАШЛИ НА ИЗБОРЕ ЈЕР ЈЕ ПРИТИСАК БИО НЕВИЂЕН ИКАДА и ДА ЈЕ ТЕМА ЕМИСИЈЕ „ИЗБОРНИ ПРОЦЕС У К. МИТРОВИЦИ“ И НИШТА ДРУГО, а што се тиче браће наше јужно од Ибра, да треба дс буде тежња ДА СРБИМА ЈУЖНО ОД ИБРА БУДЕ ДОБРО КОЛИКО И НАМА НА СЕВЕРУ, А НЕ ДА И НАМА НА СЕВЕРУ БУДЕ ЛОШЕ КАО БРАЋИ ЈУЖНО ОД ИБРА!

3. „Терање Ђуке да призна да говори неистину“… Циљ мог гостовања НИЈЕ БИО ДА ВОДИМ ЛИЧНУ БИТКУ СА ЊИМ НИТИ ДА ГА НА БИО КОЈИ НАЧИН ПОНИЗИМ (а све и да сам могао, то не бих урадио јер је ипак испао коректан самим позивом да се чује и наш глас), А ИНАЧЕ ЊЕГА НИЈЕ НИ МАЛО ЛАКО ПОНИЗИТИ И СИГУРАН САМ (а и то сам му рекао) ДА ВЕЋИ ДЕО ОНОГ ШТО САМ РЕКАО И ОН САМ ЗНА!

Тако да, ДА САМ КОЈИМ СЛУЧАЈЕМ УПАО У „ЗАМКУ“ КОЈУ ЈЕ ОН ПРИПРЕМИО, МОЖДА БИХ ЈОШ ВИШЕ ПОЈАСНИО И ПРОБЛЕМ ПОРЕЗА И ЖИВОТА СРБА ЈУЗНО ОД ИБРА, И СИТУАЦИЈУ ОКО ДАВАЊА ЛИЧНИХ КАРАТА НА АДМ. ПРЕЛАЗУ… објаснио бих све САМО НЕ ОНО ШТО ЈЕ БИЛО ГОРУЋЕ ЗА НАШ ОПСТАНАК И ЗБОГ ЧЕГА САМ И ДОШАО НА ГОСТОВАЊЕ, а које нам је било прво (и последње) на телевизији где нас је могла чути цела Србија.

Желео сам, а надам се и успео, у ограниченој минутажи и покушају деструкције теме од стране водитеља, да ГЛЕДАОЦИМА И ПОТЕНЦИЈАЛНИМ ГЛАСАЧИМА УКАЖЕМ АРГУМЕНТОВАНО И ЗАКОНСКИ НА СВУ ПОГУБНОСТ КОЈУ НОСИ ИЗЛАЗАК НА СУИЦИДНЕ АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ КОЈИ СУ ИСКЉУЧИВО У ФУНКЦИЈИ ПРОТЕРИВАЊА И УНИШТАВАЊА НАЈПРЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ А ПОТОМ И СРБА, КОЈИ СЕ ИЗ ТОГ ЛОГОРА СМРТИ НИКАДА НЕ И ИЗВУКЛИ!

Вероватно је много тога могло бити и боље (увек може боље), али сам само хтео да појасним моју „тактику“ и размишљања моја!

Велики поздрав за Митровицу, Космет и Србију који ће заједно, сигуран сам, и овог трећег пута оверити крах антисрбске политике, која ће означити почетак буђења и враћања части и достојанства срБског народа!

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

Небојша Јовић

Пошто сам добио пар добронамерних сугестија од пријатеља да је гостовање било ефикасно али да сам требао несто више времена да одвојим за одговор на стално потенцирану водтељеву причу о порезу,да сам му требао причати о тешким условима у којима живе браћа наша јужно од Ибра,као да га натерам да „призна“ да говори неистину о изборима,а да не бих свима појединачно одговарао,пробаћу да одговорим овако.

Припремејући се за наступ знао сам да ће Ђука пробати да реализује очигледан сценарио опструкције и разводњавања теме (што је и учинио на самом старту када је хтео да низ минута утроши на причу „како изгледа прелазак преко административног прелаза“, што сам одмах прекинуо),јер ме искуство дуела учи да када саговорниктреба да одбрани неодбрањиво,он почиње да скаче са теме на тему,да вас прекида низом питања не чекајући да на претходно одговорите,упада у реч и да ОБАВЕЗНО убаци по неки јак нонсенс (као тврдња да је Атифете Јахјага председниц АП Косово и Метохија) на који би требало да се временски и ментално истрошите и евентуално испровоцирате како би изгубили концентрацију и концизност.

Хоцу реци да Ђука није ни необразован ни неупућен,НАПРОТИВ,али је био у проблему морајући да за „црно“ доказе да је „бело“.

УПРАВО ЗАТО ЈЕ МОЈА „ТАКТИКА“ БИЛА ДА ГА „НАПАДНЕМ“ (што се надам да није очекивао јер су у емисијама као по правилу гости инфериорни у односу на водитеља и у њиховој немилости),ДА ЈА ЊЕМУ,УМЕСТО ОН МЕНИ,  ПОСТАВЉАМ ПИТАЊА И ДА СВЕ ТО ЗАОКРУЖИМ МОЈИМ БРЗИМ РАЗМИШЉАЊЕМ И ИСТО ТАКО БРЗИМ ГОВОРОМ!

1.Што се тиче приче најпре о порезу,РЕКАО САМ ДА ЈА ПЛАЋАМ ПОРЕЗ ЈЕР СЕ МЕНИ ОД ПЛАТЕ ПОРЕЗ НАПЛАЋУЈЕ (једна опаска је била „зашто нисам рекао да ми се на плату порез наплаћује),да нисам детаљно упућен ко све и како плаца порез,АЛИ И ПИТАО ДА ЛИ ЈЕ ДРЖАВА ОД НАС ТРАЖИЛА ДА ПЛАЋАМО ПОРЕЗ А ДА МИ ТО НИСМО УЧИНИЛИ,на ста је он одговорио ПА НИЈЕ АЛИ ЗАШТО НИСТЕ ПРОТЕСТОВАЛИ И ТРАЖИЛИ ДА ПЛАЋАТЕ ПОРЕЗ(?).Након тога сам рекао да онда ТРЕБА ДРЖАВУ ДА ПИТА ЗА ТО А НЕ НАС; Потом,рекао сам му и „добро све и да смо хтели да плацамо порез, како бисмо га и где плаћали,ако то држава није регулисала“,рекао је – „па немогуће јесте али сте требали да протестујете и притиснете државу да то омогући (иако смо имали поред тога,много већих и по живот опаснијих самим тим и приоротетнијих проблема).

ТАКО ДА ЈЕ,барем тако мислим,ПОСТАЛО ЈАСНО ДА ЈЕ ПОРЕЗ ПРОБЛЕМ ДРЖАВЕ КОЈА НИЈЕ ЗНАЛА ШТА ХОЋЕ,И ДА НЕМА НИКАКВЕ НАШЕ КРИВИЦЕ!!!

2.Хтео је Ђука да нас са севера представи као оне који не маре за ОГРОМНЕ ПРОБЛЕМЕ КОЈЕ ИМАЈУ БРАЋА НАЋА ЈУЋНО ОД ИБРА. И ту сам рекао да је за њихове проблеме КРИВА ДРЖАВА КОЈА ИХ ЈЕ ОСТАВИЛА НА ЦЕДИЛУ А НЕ МИ СА СЕВЕРА,ДА ОНИ НИСУ ИЗДАЈНИЦИ ШТО СУ ИЗАШЛИ НА ИЗБОРЕ ЈЕР ЈЕ ПРИТИСАК БИО НЕВИЂЕН ИКАДА и ДА ЈЕ ТЕМА ЕМИСИЈЕ „ИЗБОРНИ ПРОЦЕС У К.МИТРОВИЦИ“ И НИШТА ДРУГО,а што се тиче браће наше јужно од Ибра,да треба дс буде тежња ДА СРБИМА ЈУЖНО ОД ИБРА БУДЕ ДОБРО КОЛИКО И НАМА НА СЕВЕРУ,А НЕ ДА И НАМА НА СЕВЕРУ БУДЕ ЛОШЕ КАО БРАЋИ ЈУЖНО ОД ИБРА!

3.“Терање Ђуке да призна да говори неистину“…Циљ мог гостовања НИЈЕ БИО ДА ВОДИМ ЛИЧНУ БИТКУ СА ЊИМ НИТИ ДА ГА НА БИО КОЈИ НАЧИН ПОНИЗИМ (а све и да сам могао,то не бих урадио јер је ипак испао коректан самим позивом да се чује и наш глас),А ИНАЧЕ ЊЕГА НИЈЕ НИ МАЛО ЛАКО ПОНИЗИТИ И СИГУРАН САМ (а и то сам му рекао) ДА ВЕЋИ ДЕО ОНОГ ШТО САМ РЕКАО И ОН САМ ЗНА! Тако да,ДА САМ КОЈИМ СЛУЧАЈЕМ УПАО У „ЗАМКУ“ КОЈУ ЈЕ ОН ПРИПРЕМИО,МОЖДА БИХ ЈОШ ВИШЕ ПОЈАСНИО И ПРОБЛЕМ ПОРЕЗА И ЖИВОТА СРБА ЈУЗНО ОД ИБРА,И СИТУАЦИЈУ ОКО ДАВАЊА ЛИЧНИХ КАРАТА НА АДМ. ПРЕЛАЗУ…објаснио бих све САМО НЕ ОНО ШТО ЈЕ БИЛО ГОРУЋЕ ЗА НАШ ОПСТАНАК И ЗБОГ ЧЕГА САМ И ДОШАО НА ГОСТОВАЊЕ,а које нам је било прво (и последње) на телевизији где нас је могла чути цела Србија.Желео сам,а надам се и успео,у ограниченој минутажи и покушају деструкције теме од стране водитеља,да ГЛЕДАОЦИМА И ПОТЕНЦИЈАЛНИМ ГЛАСАЧИМА УКАЖЕМ АРГУМЕНТОВАНО И ЗАКОНСКИ НА СВУ ПОГУБНОСТ КОЈУ НОСИ ИЗЛАЗАК НА СУИЦИДНЕ АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ КОЈИ СУ ИСКЉУЧИВО У ФУНКЦИЈИ ПРОТЕРИВАЊА И УНИШТАВАЊА НАЈПРЕ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ А ПОТОМ И СРБА,КОЈИ СЕ ИЗ ТОГ ЛОГОРА СМРТИ НИКАДА НЕ И ИЗВУКЛИ!

Вероватно је много тога могло бити и боље (увек може боље),али сам само хтео да појасним моју „тактику“ и размишљања моја!

Велики поздрав за Митровицу,Космет и Србију који ће заједно,сигуран сам,и овог трећег пута оверити крах антисрбске политике,која ће означити почетак буђења и враћања части и достојанства срБског народа!

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:“Table Normal“;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:““;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:“Times New Roman“;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

7 replies »

 1. Za voditelja je ovo bilo sramotno a za srbski narod ponizavajuce i da postoji sluzba u Srbiji kao engleska sto je ima ,taj vise nikada nebi ni olovku u ruke dobio da se potpise a kamoli da bude voditelj neke emisije!

  Свиђа ми се

 2. Djuka, izdajnice!! Obraz djon – sram te i stid bilo. Da li ti uopste gledas svoje emisije i svoju aroganciju??? AAA, i ti ces odgovarati jednoga dana, ako ne pred narodom onda pred Bogom. Kako radili tako nam Bog pomogao.

  Свиђа ми се

 3. Srbi moraju da shvate da je debeli krmak, đukanović, duševni bolesnik sa vrlo opasnim sindromom idolopoklonika, „dresiran“ na fudbalskim utakmicama Zvezde (tu se i spanjđao sa Kumom đinđićeve mafije, goranom vesićem, koji ga je od 5. oktobra otvoreno finansirao i ne samo njega, nego i njegovog šefa, picoustog). Postoji u Psihologiji definicija za takve manijake, mada kažu da je Berija (staljinov lični „himler i hajdrih“)bio tipičan primerak tog sindroma. Manifestuje se mržnjom i željom za mučenjem potčinjenih i robskom odanošću i idolopokloničkom spremnošću za ispunjavanje želja nadređenih. Dakle, debeli krmak je za nagradu dobio direktorsko mesto u Lutriji Srbije (potpuno nezasluženo, jer da nije bilo Milana Milenkovića u to vreme, Radio Fokus ne bi „doveo“ picoustog i njegovu šljam stranku na poziciju vlasti, debeli je svojom ostrašćenošću prosto terao birače od sns-a). I sada se dokazuje moja tvrdnja da je u stvari pravi „frontmen“ Fokusa bio M. Milenković, jer njegovim odlaskom Fokus je praktično postao minorna r.stanica, koju više niko i ne sluša. Imam pouzdane informacije da se krmak neće smiriti dok Milana Milenkovića „ne ućutka“, jer ima „opasan govornički dar“, koji picoustog može da košta vlasti u vrlo dogledno vreme. Veleizdaja septičke jame od stranke, koja sebe pretenciozno naziva sns-om je do te mere očigledna i otvorena i nikakvi jadni i „sirovinski“ spinovi debelog krmka to ne mogu da „ispeglaju“ i čujem da se i vučku picoustom sve manje dopada činjenica, da ga ovaj debil ovako imbecilno brani… ali to je već njihov problem. Suština je da shvatite da se ne možete „nadvikivati“ sa ovim kretenom, jer on kad nema argumente da vas ućutka, pribegava onoj: „ja samo ovde glavni i ja određujem šta će da se priča i kako će da se priča“… tako da se polemika sa tim debilom može smatrati „verbalnim boks-mečom“, u kome su vam „obe ruke svezane na leđa“. I makoliko se ovo đubre trudilo da bude „verni sledbenik“, završiće kao „plavuša za jednokratnu upotrebu“, čim picoustov „Titanik“ krene „ka dnu“ (već je „udario u santu“). Tako da će vrlo brzo biti potpuno zaboravljena i ova tzv.“njegova“ tv emisija, jadna kopija još jadnije emisije „insajder“. Razmere pljačke koja se nastavila u Lutriji Srbije, dolaskom ove bitange na mesto direktora, samo je kupljena „abolicija“ prethodnoj žutoj lopovskoj družini, što je još jedna „crta na raboš“ njegovog pederskog gospodara, dug, koji će kad-tad morati da nam plati… A kako… videćemo.

  Свиђа ми се

 4. Машинерија „ЊЕГОВЕ“ или ти „симпатизер“ тамо њине снс. Шта се друго очекује од проданих“ душа “ ?

  Свиђа ми се

 5. Ђука – Кретен, где си брате нашо код њега да идеш! Њега интересује само његово дупе, заболе га за Косово и Србију.

  Свиђа ми се

 6. Djuka Bizon glavni naprednjacki agitator pred majske izbore i nevidjeni lazov koji je pred majske izbore odradio prljavi posao sireci nevidjeni lazi o Dverima,SRS,Seselju..Debeli velizdajnik je nagradjen za to mestom u upravnom odboru lutrije Srbije,a pored toga ima jos milion funkcija..Izuzetno necasan lik,poltron,karijerista koji ce svakako jednog dana krivicno odgovarati za niz krivicnih dela!!!

  Свиђа ми се