БАРИКАДЕ

НЕБОЈША ЈОВИЋ: ДОБРО ВАМ ЈУТРО НАРОДЕ МОЈ ЈУНАЧКИ!


НЕБОЈША ЈОВИЋ: ДОБРО ВАМ ЈУТРО НАРОДЕ МОЈ ЈУНАЧКИ!

17.11.2013. Небојша Јовић

небојша ј

Желим вам свима лаку и мирну ноћ, и БЛАГОСЛОВЕНО И СРЕЋНО ЈУТРО, ЈУТРО КОЈЕ ЋЕ ПРАВОСЛАВНУ МИТРОВИЦУ ОБАСЈАТИ НОВИМ СЈАЈЕМ, НОВОМ ПОБЕДОМ И НАДОМ ДА НАС ГОСПОД БОГ НЕЋЕ ЗБОГ ГРЕХА НАШИХ, ПОСЕБНО ГРЕХА ПОЧИЊЕНИХ ПОСЛЕДЊИХ ДАНА ОД СТРАНЕ ПРОГОНИТЕЉА СРБСТВА И ИМЕНА ХРИСТОВА, КАЗНИТИ, ЈЕР ЈЕСТЕ ГРЕХ НАШ ВЕЛИКИ АЛИ ЈЕ И МИЛОСТ БОЖИЈА НЕОГРАНИЧЕНА!

ЗАТО ТИ СЕ ГОСПОДЕ БОЖЕ, ПРЕСВЕТА МАЈКО БОГОРОДИЦЕ, СВЕТИ ДИМИТРИЈЕ ЗАШТИТНИЧЕ НАШЕГА ГРАДА И СВИ СВЕЦИ, МОЛИМО ДА НАС УЈЕДИНИТЕ ДАНАС, НЕ У ИЗДАЈИ, ГОРДОСТИ И ПОХЛЕПИ, ВЕЋ У САБОРНОСТИ, ОДБРАНИ ПОРОДИЦА, СВЕТИЊА, ГРОБОВА ПРЕДАКА НАШИХ, У ВЕРИ НАШОЈ, ДА ДАНАС У НАМА И МЕЂУ НАМА НЕ БУДЕ БРАНКОВИЋА И ДА САМО ПОТВРДИМО ПОБЕДУ КОЈУ СМО ИЗВОЈЕВАЛИ 3-ег НОВЕМБРА!

НАША ПОБЕДА ЈЕ ВЕЋ СВИМА ЈАСНА И НЕДВОСМИСЛЕНА, АЛИ БИ ЕВЕНТУАЛНА ИЗДАЈА ДАНАШЊА БАЦИЛА СЕНКУ НА ЊУ И ОТЕЖАЛА ДОНЕКЛЕ БОРБУ КОЈА НАМ ПРЕДСТОЈИ А КОЈА ЈЕ ПРАВЕДНА И У САГЛАСЈУ И СА РЕЗ.1244 И СА УСТАВОМ СРБИЈЕ!

Митровчани моји НЕ ПЛАШИТЕ СЕ ПРЕТЊИ ОКО ПОСЛА И УЦЕНА ЈЕР, УКОЛИКО БИ СЕ УСПОСТАВИЛЕ АЛБАНСКЕ ИНСТИТУЦИЈЕ НИТИ ЋЕ ВАШИ ДИРЕКТОРИ И ПРЕДСЕДНИЦИ ОСТАТИ НА ВЛАСТИ НИТИ ВИ НА СВОЈИМ РАДНИМ МЕСТИМА… С`ТИМ ШТО ЋЕТЕ ЖИВОТЕ СВОЈЕ ТАДА ТЕШКО ОДБРАНИТИ!
Кетрин Ештон је јасно рекла да СРБИЈА АКО ЖЕЛИ ПРЕГОВОРЕ СА „ЕУ“, М О Р А  ДА ДО ПОЧЕТКА ДЕЦЕМБРА П О В У Ч Е СВЕ СВОЈЕ ИНСТИТУЦИЈЕ!!! Зато, не плашите се, ПРЕТЕ ВАМ ПРАЗНОМ ПУШКОМ, А ПУНА ВАС ЧЕКА ВЕЋ ОД 1.ДЕЦЕМБРА!!!

Дакле, лаку ноћ И ДОБРО ВАМ ЈУТРО НАРОДЕ МОЈ ЈУНАЧКИ, НЕ ДАЈТЕ ДА ВАМ СЛАВУ ПОМУТЕ МОРАЛНЕ И ПОЛИТИЧКЕ ПРОСТИТУТКЕ, ВЕЛИКА ЈЕ ОБАВЕЗА ПРЕД НАМА ЈЕР „ЦЕЛА СРБИЈА НАМ ГЛЕДА У ЛЕЂА!“ НЕКА БИ ДАО БОГ ДА СУТРА „ПРОГЛЕДАЈУ“ И Београд И Приштина И ЦЕЛА МЕЂУНАРОДНА ЗАЈЕДНИЦА И ДА УВИДЕ ДА СЕ О КОСМЕТУ ТЕК ТРЕБА ПРЕГОВАРАТИ, АЛИ УЗ ПОШТОВАЊЕ ОБЕ СТРАНЕ И ПОШТОВАЊЕ РЕЗ.1244, УСТАВА СРБИЈЕ И НАРОДА СРБСКОГ НА РЕФЕРЕНДУМУ НА СЕВЕРУ!

СВЕ ЗА СРБИЈУ (И КОСМЕТ У ЊОЈ) СРБИЈУ НИ ЗА ШТА!!!

1 reply »

  1. БРАЋО И СЕСТРЕ СА СВЕТОГ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!
    ПОМОГЛА БИХ ВАМ, АЛИ НЕ ЗНАМ КАКО?
    МОЈЕ СРЦЕ ЈЕ СА ВАМА!
    НЕКА ВАМ ЈЕ ДРАГИ БОГ НА ПОМОЋИ!

    Свиђа ми се